Hondshaai in tomatensaus met pappardelle.
Hondshaai in tomatensaus met pappardelle.
Hondshaai in tomatensaus met pappardelle.
Hondshaai in tomatensaus met pappardelle.
Ingrediënten
4 personen
Ajuinen
2
Champignons
1 bakje
Look
2 teentjes
Paprikapoeder
1 flinke snuif
Tijm
Laurier
2 blaadjes
Tomatenpuree
2 el
Witte wijn
0,1 l
Saffraan
1 dopje
Tomaten passata
0,2 l
Visfumet
0,3 l
Tomaten
4
Tagliatelle
400 g
Hondshaai
600 g
Bloem
1 el
Krulpeterselie
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
2 ajuinen, 1 bakje champignons, 2 teentjes Look
1
Snijd de ui in blokjes en de champignons in vier. Laat een flinke klont boter smelten in een pan en stoof de ui en de champignons aan in de boter. Plet er de de look bij. Laat de champignons niet kleuren.
1 flinke snuif paprikapoeder, tijm, 2 blaadjes laurier, 2 el Tomatenpuree, 0,1 l witte wijn
2
Kruid de groenten in de pan met paprikapoeder, tijm, laurier, peper en zout. Voeg de tomatenpuree eraan toe, laat kort even meebakken en blus tot slot met de witte wijn. Laat het geheel droogkoken.
1 dopje saffraan, 0,2 l Tomaten passata, 0,3 l visfumet
3
Voeg de visfumet toe, gevolgd door de saffraan en de passata en breng de saus aan de kook.
4 tomaten
4
Breng een pot gezouten water aan de kook en emondeer de tomaten. Laat de tomaten onmiddellijk afkoelen in koud water en pel ze. Snijd de tomaten in vier en verwijder de zaadlijsten, het vruchtvlees snijd je in blokjes.
400 g tagliatelle
5
Kook in hetzelfde water van de tomaten de pasta gaar.
600 g hondshaai, 1 el bloem
6
Laat een klont boter met een scheut olie heet worden in een grote pan. Kruid de stukken hondshaai met peper en zout, haal ze door de bloem en bak de vis goudbruin in de vetstof.
krulpeterselie
7
●Laat een klontje boter smelten in een pot en voeg er lepel kookvocht van de pasta aan toe. Schep de pasta bij de boter en het water en meng ze goed onder elkaar. Kruid met peper en zout. Snijd wat peterselie fijn voor de garnering op het bord.
1
Snijd de ui in blokjes en de champignons in vier. Laat een flinke klont boter smelten in een pan en stoof de ui en de champignons aan in de boter. Plet er de de look bij. Laat de champignons niet kleuren.
2
Kruid de groenten in de pan met paprikapoeder, tijm, laurier, peper en zout. Voeg de tomatenpuree eraan toe, laat kort even meebakken en blus tot slot met de witte wijn. Laat het geheel droogkoken.
2 ajuinen, 1 bakje champignons, 2 teentjes Look
1
Snijd de ui in blokjes en de champignons in vier. Laat een flinke klont boter smelten in een pan en stoof de ui en de champignons aan in de boter. Plet er de de look bij. Laat de champignons niet kleuren.
1 flinke snuif paprikapoeder, tijm, 2 blaadjes laurier, 2 el Tomatenpuree, 0,1 l witte wijn
2
Kruid de groenten in de pan met paprikapoeder, tijm, laurier, peper en zout. Voeg de tomatenpuree eraan toe, laat kort even meebakken en blus tot slot met de witte wijn. Laat het geheel droogkoken.
1 dopje saffraan, 0,2 l Tomaten passata, 0,3 l visfumet
3
Voeg de visfumet toe, gevolgd door de saffraan en de passata en breng de saus aan de kook.
4 tomaten
4
Breng een pot gezouten water aan de kook en emondeer de tomaten. Laat de tomaten onmiddellijk afkoelen in koud water en pel ze. Snijd de tomaten in vier en verwijder de zaadlijsten, het vruchtvlees snijd je in blokjes.
400 g tagliatelle
5
Kook in hetzelfde water van de tomaten de pasta gaar.
600 g hondshaai, 1 el bloem
6
Laat een klont boter met een scheut olie heet worden in een grote pan. Kruid de stukken hondshaai met peper en zout, haal ze door de bloem en bak de vis goudbruin in de vetstof.
krulpeterselie
7
●Laat een klontje boter smelten in een pot en voeg er lepel kookvocht van de pasta aan toe. Schep de pasta bij de boter en het water en meng ze goed onder elkaar. Kruid met peper en zout. Snijd wat peterselie fijn voor de garnering op het bord.
1
Snijd de ui in blokjes en de champignons in vier. Laat een flinke klont boter smelten in een pan en stoof de ui en de champignons aan in de boter. Plet er de de look bij. Laat de champignons niet kleuren.
2
Kruid de groenten in de pan met paprikapoeder, tijm, laurier, peper en zout. Voeg de tomatenpuree eraan toe, laat kort even meebakken en blus tot slot met de witte wijn. Laat het geheel droogkoken.
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
4 personen
35m
Ingrediënten
Ajuinen
2
Champignons
1 bakje
Look
2 teentjes
Paprikapoeder
1 flinke snuif
Tijm
Laurier
2 blaadjes
Tomatenpuree
2 el
Witte wijn
0,1 l
Saffraan
1 dopje
Tomaten passata
0,2 l
Visfumet
0,3 l
Tomaten
4
Tagliatelle
400 g
Hondshaai
600 g
Bloem
1 el
Krulpeterselie
Hondshaai in tomatensaus met pappardelle.
Paling Napolitaine is een oude bereidingswijze waar Jeroen een mooi alternatief voor verzint in de vorm van hondshaai in tomatensaus met champignons.Instructies
2 ajuinen, 1 bakje champignons, 2 teentjes Look
1
Snijd de ui in blokjes en de champignons in vier. Laat een flinke klont boter smelten in een pan en stoof de ui en de champignons aan in de boter. Plet er de de look bij. Laat de champignons niet kleuren.
1 flinke snuif paprikapoeder, tijm, 2 blaadjes laurier, 2 el Tomatenpuree, 0,1 l witte wijn
2
Kruid de groenten in de pan met paprikapoeder, tijm, laurier, peper en zout. Voeg de tomatenpuree eraan toe, laat kort even meebakken en blus tot slot met de witte wijn. Laat het geheel droogkoken.
1 dopje saffraan, 0,2 l Tomaten passata, 0,3 l visfumet
3
Voeg de visfumet toe, gevolgd door de saffraan en de passata en breng de saus aan de kook.
4 tomaten
4
Breng een pot gezouten water aan de kook en emondeer de tomaten. Laat de tomaten onmiddellijk afkoelen in koud water en pel ze. Snijd de tomaten in vier en verwijder de zaadlijsten, het vruchtvlees snijd je in blokjes.
400 g tagliatelle
5
Kook in hetzelfde water van de tomaten de pasta gaar.
600 g hondshaai, 1 el bloem
6
Laat een klont boter met een scheut olie heet worden in een grote pan. Kruid de stukken hondshaai met peper en zout, haal ze door de bloem en bak de vis goudbruin in de vetstof.
krulpeterselie
7
●Laat een klontje boter smelten in een pot en voeg er lepel kookvocht van de pasta aan toe. Schep de pasta bij de boter en het water en meng ze goed onder elkaar. Kruid met peper en zout. Snijd wat peterselie fijn voor de garnering op het bord.