Yakisoba met spiering en volkoren noedels
Yakisoba met spiering en volkoren noedels
Een eenpansgerecht in de wok met gebakken noedels, varkensvlees en groenten.
Yakisoba met spiering en volkoren noedels
Yakisoba met spiering en volkoren noedels
Een eenpansgerecht in de wok met gebakken noedels, varkensvlees en groenten.
Ingrediënten
4 personen
Wok-noedelsvolkoren
250 g
Chinese kolen
0,25
Rode uien
1
Look
2 teentjes
Rode chilipepers
0,5
Wortelen
2
Shiitake
250 g
Lente-uien
3
Spiering
400 g
Gepekelde gember
1 el
Krokante uitjes
Sriracha
Gedroogde champignons
10 g
Engelse saus
5 el
Ketchup
5 el
Suiker
1 el
Mirin
2 el
Sojasaus
2 el
Oestersaus
2 el
Benodigdheden
Wok
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
10 g gedroogde champignons
1
Laat de gedroogde champignons weken in wat heet water.
0,25 Chinese kolen, 1 rode uien, 2 wortelen
2
Snijd de Chinese kool, de rode ui en de wortelen in reepjes en doe ze in een kom.
0,5 rode chilipepers, 2 teentjes Look
3
Snipper de chilipeper en de look fijn.
4
Laat een wok voorverwarmen en kook de noedels gaar in gezouten water.
5 el Engelse saus, 5 el ketchup, 1 el suiker, 2 el mirin, 2 el sojasaus, 2 el oestersaus
5
Meng de Engelse saus met de ketchup, de suiker, de mirin, de sojasaus, de oestersaus en 2 el van het water van de geweekte champignons.
400 g spiering
6
Snijd het vlees in repen en bak ze in hete olie in de wokpan.
1 el gepekelde gember, 250 g shiitake, 2 teentjes Look, 0,5 rode chilipepers
7
Snipper de gember fijn en voeg de shiitake, de look en de chili toe aan het vlees. Laat even bakken en voeg er de rest van de groenten en de fijngesneden gember aan toe.
3 lente-uien
8
Snipper de lente-ui fijn.
250 g Wok-noedels (volkoren)
9
Schep de noedels onder de gebakken groenten en voeg de saus toe. Laat weer even bakken.
sriracha, krokante uitjes
10
Schep de gebakken noedels, groenten en vlees in een bord. Werk de yakisoba af met sriracha, fijngesneden lente-ui, gepekelde gember en krokante uitjes.
Wat vond je van dit recept?
Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!10 g gedroogde champignons
1
Laat de gedroogde champignons weken in wat heet water.
0,25 Chinese kolen, 1 rode uien, 2 wortelen
2
Snijd de Chinese kool, de rode ui en de wortelen in reepjes en doe ze in een kom.
0,5 rode chilipepers, 2 teentjes Look
3
Snipper de chilipeper en de look fijn.
4
Laat een wok voorverwarmen en kook de noedels gaar in gezouten water.
5 el Engelse saus, 5 el ketchup, 1 el suiker, 2 el mirin, 2 el sojasaus, 2 el oestersaus
5
Meng de Engelse saus met de ketchup, de suiker, de mirin, de sojasaus, de oestersaus en 2 el van het water van de geweekte champignons.
400 g spiering
6
Snijd het vlees in repen en bak ze in hete olie in de wokpan.
1 el gepekelde gember, 250 g shiitake, 2 teentjes Look, 0,5 rode chilipepers
7
Snipper de gember fijn en voeg de shiitake, de look en de chili toe aan het vlees. Laat even bakken en voeg er de rest van de groenten en de fijngesneden gember aan toe.
3 lente-uien
8
Snipper de lente-ui fijn.
250 g Wok-noedels (volkoren)
9
Schep de noedels onder de gebakken groenten en voeg de saus toe. Laat weer even bakken.
sriracha, krokante uitjes
10
Schep de gebakken noedels, groenten en vlees in een bord. Werk de yakisoba af met sriracha, fijngesneden lente-ui, gepekelde gember en krokante uitjes.
Wat vond je van dit recept?
Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
4 personen
35m
Ingrediënten
Wok-noedelsvolkoren
250 g
Chinese kolen
0,25
Rode uien
1
Look
2 teentjes
Rode chilipepers
0,5
Wortelen
2
Shiitake
250 g
Lente-uien
3
Spiering
400 g
Gepekelde gember
1 el
Krokante uitjes
Sriracha
Gedroogde champignons
10 g
Engelse saus
5 el
Ketchup
5 el
Suiker
1 el
Mirin
2 el
Sojasaus
2 el
Oestersaus
2 el
Yakisoba met spiering en volkoren noedels
Een eenpansgerecht in de wok met gebakken noedels, varkensvlees en groenten.Instructies
10 g gedroogde champignons
1
Laat de gedroogde champignons weken in wat heet water.
0,25 Chinese kolen, 1 rode uien, 2 wortelen
2
Snijd de Chinese kool, de rode ui en de wortelen in reepjes en doe ze in een kom.
0,5 rode chilipepers, 2 teentjes Look
3
Snipper de chilipeper en de look fijn.
4
Laat een wok voorverwarmen en kook de noedels gaar in gezouten water.
5 el Engelse saus, 5 el ketchup, 1 el suiker, 2 el mirin, 2 el sojasaus, 2 el oestersaus
5
Meng de Engelse saus met de ketchup, de suiker, de mirin, de sojasaus, de oestersaus en 2 el van het water van de geweekte champignons.
400 g spiering
6
Snijd het vlees in repen en bak ze in hete olie in de wokpan.
1 el gepekelde gember, 250 g shiitake, 2 teentjes Look, 0,5 rode chilipepers
7
Snipper de gember fijn en voeg de shiitake, de look en de chili toe aan het vlees. Laat even bakken en voeg er de rest van de groenten en de fijngesneden gember aan toe.
3 lente-uien
8
Snipper de lente-ui fijn.
250 g Wok-noedels (volkoren)
9
Schep de noedels onder de gebakken groenten en voeg de saus toe. Laat weer even bakken.
sriracha, krokante uitjes
10
Schep de gebakken noedels, groenten en vlees in een bord. Werk de yakisoba af met sriracha, fijngesneden lente-ui, gepekelde gember en krokante uitjes.