Rolletjes filet d'Anvers gevuld met lentesla en salsa van appel
Rolletjes filet d'Anvers gevuld met lentesla en salsa van appel
Rolletjes filet d'Anvers gevuld met lentesla en salsa van appel
Rolletjes filet d'Anvers gevuld met lentesla en salsa van appel
Ingrediënten
4 personen
Knolselders
0,13
Wortels
2
Mayonaise
4 el
Ketchup
2 el
Azijn
1 tl
Zoete chilisaus
2 el
Kippenkruiden
1 snuifje
Peper
1 snuifje
Krokante uitjes
2 el
Erwten
1 blik
Zure augurken
2 el
Bieslook
0,5 bosjes
Dille
Dragon
Zilverui
1 el
Sjalotten
1
Granny smith
1
Olijfolie
1 scheutje
Appelazijn
1 scheutje
Stokbroden
0,5
Filet d'anvers
12 plakjes
Tuinkers
1 bakje
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
0,13 knolselders, 2 Wortels
1
Laat de grillstand van de oven voorverwarmen. Schil de wortelen en de knolselder en snijd ze in fijne reepjes. Breng een pot gezouten water aan de kook en kook de reepjes kort af. Spoel de reepjes onder koud water en laat ze even uitlekken.
4 el mayonaise, 2 el ketchup, 1 tl azijn, 2 el zoete chilisaus, 1 snuifje kippenkruiden, 1 snuifje peper, 2 el krokante uitjes
2
Schep de mayonaise en de ketchup in een maatbeker en voeg er een beetjes azijn van de zure augurken aan toe. Voeg er vervolgens de sweet chilisaus, de kippenkruiden, de piment d’espelette en de krokante uitjes aan toe. Zet de mixer in de saus.
1 blik erwten, 2 el zure augurken, 0,5 bosjes Bieslook, dille, dragon
3
Doe de reepjes groente in een grote kom en voeg de erwtjes eraan toe. Schep de dressing onder de salade. Snijd de augurken, de bieslook, de dille en de dragon fijn en meng alles onder de salade.
1 el Zilverui, 1 Sjalotten, 1 Granny Smith
4
Schep de zure uitjes er ook bij. Pel de sjalot en snipper hem fijn. Snijd de appel in fijne blokjes en meng de appel en de sjalot onder elkaar.
1 scheutje olijfolie, 1 scheutje appelazijn, 0,5 stokbroden
5
Breng de salsa op smaak met olijfolie, appelazijn, peper en zout. Snijd het stokbrood in schijven, sprenkel er wat olijfolie over en rooster het brood in de hete oven.
12 plakjes filet d'Anvers, 1 bakje tuinkers
6
Leg de plakjes Filet d’Anvers open op je werkvlak en schep er een lepel lentesla op. Rol het plakje vlees tot een mooi rolletje. Serveer de rolletjes Filet d’anvers met lentesla, wat van de appelsalsa, een beetje tuinkers en geroosterd brood.
1
Laat de grillstand van de oven voorverwarmen. Schil de wortelen en de knolselder en snijd ze in fijne reepjes. Breng een pot gezouten water aan de kook en kook de reepjes kort af. Spoel de reepjes onder koud water en laat ze even uitlekken.
2
Schep de mayonaise en de ketchup in een maatbeker en voeg er een beetjes azijn van de zure augurken aan toe. Voeg er vervolgens de sweet chilisaus, de kippenkruiden, de piment d’espelette en de krokante uitjes aan toe. Zet de mixer in de saus.
0,13 knolselders, 2 Wortels
1
Laat de grillstand van de oven voorverwarmen. Schil de wortelen en de knolselder en snijd ze in fijne reepjes. Breng een pot gezouten water aan de kook en kook de reepjes kort af. Spoel de reepjes onder koud water en laat ze even uitlekken.
4 el mayonaise, 2 el ketchup, 1 tl azijn, 2 el zoete chilisaus, 1 snuifje kippenkruiden, 1 snuifje peper, 2 el krokante uitjes
2
Schep de mayonaise en de ketchup in een maatbeker en voeg er een beetjes azijn van de zure augurken aan toe. Voeg er vervolgens de sweet chilisaus, de kippenkruiden, de piment d’espelette en de krokante uitjes aan toe. Zet de mixer in de saus.
1 blik erwten, 2 el zure augurken, 0,5 bosjes Bieslook, dille, dragon
3
Doe de reepjes groente in een grote kom en voeg de erwtjes eraan toe. Schep de dressing onder de salade. Snijd de augurken, de bieslook, de dille en de dragon fijn en meng alles onder de salade.
1 el Zilverui, 1 Sjalotten, 1 Granny Smith
4
Schep de zure uitjes er ook bij. Pel de sjalot en snipper hem fijn. Snijd de appel in fijne blokjes en meng de appel en de sjalot onder elkaar.
1 scheutje olijfolie, 1 scheutje appelazijn, 0,5 stokbroden
5
Breng de salsa op smaak met olijfolie, appelazijn, peper en zout. Snijd het stokbrood in schijven, sprenkel er wat olijfolie over en rooster het brood in de hete oven.
12 plakjes filet d'Anvers, 1 bakje tuinkers
6
Leg de plakjes Filet d’Anvers open op je werkvlak en schep er een lepel lentesla op. Rol het plakje vlees tot een mooi rolletje. Serveer de rolletjes Filet d’anvers met lentesla, wat van de appelsalsa, een beetje tuinkers en geroosterd brood.
1
Laat de grillstand van de oven voorverwarmen. Schil de wortelen en de knolselder en snijd ze in fijne reepjes. Breng een pot gezouten water aan de kook en kook de reepjes kort af. Spoel de reepjes onder koud water en laat ze even uitlekken.
2
Schep de mayonaise en de ketchup in een maatbeker en voeg er een beetjes azijn van de zure augurken aan toe. Voeg er vervolgens de sweet chilisaus, de kippenkruiden, de piment d’espelette en de krokante uitjes aan toe. Zet de mixer in de saus.
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
4 personen
35m
Ingrediënten
Knolselders
0,13
Wortels
2
Mayonaise
4 el
Ketchup
2 el
Azijn
1 tl
Zoete chilisaus
2 el
Kippenkruiden
1 snuifje
Peper
1 snuifje
Krokante uitjes
2 el
Erwten
1 blik
Zure augurken
2 el
Bieslook
0,5 bosjes
Dille
Dragon
Zilverui
1 el
Sjalotten
1
Granny smith
1
Olijfolie
1 scheutje
Appelazijn
1 scheutje
Stokbroden
0,5
Filet d'anvers
12 plakjes
Tuinkers
1 bakje
Rolletjes filet d'Anvers gevuld met lentesla en salsa van appel
Dit gerecht bestaat uit dunne plakjes licht gerookt vlees met een vulling van lentesla. Met wat geroosterd brood en een frisse appelsalsa heb je in geen tijd iets op tafel waar je iedereen een plezier mee doet!Instructies
0,13 knolselders, 2 Wortels
1
Laat de grillstand van de oven voorverwarmen. Schil de wortelen en de knolselder en snijd ze in fijne reepjes. Breng een pot gezouten water aan de kook en kook de reepjes kort af. Spoel de reepjes onder koud water en laat ze even uitlekken.
4 el mayonaise, 2 el ketchup, 1 tl azijn, 2 el zoete chilisaus, 1 snuifje kippenkruiden, 1 snuifje peper, 2 el krokante uitjes
2
Schep de mayonaise en de ketchup in een maatbeker en voeg er een beetjes azijn van de zure augurken aan toe. Voeg er vervolgens de sweet chilisaus, de kippenkruiden, de piment d’espelette en de krokante uitjes aan toe. Zet de mixer in de saus.
1 blik erwten, 2 el zure augurken, 0,5 bosjes Bieslook, dille, dragon
3
Doe de reepjes groente in een grote kom en voeg de erwtjes eraan toe. Schep de dressing onder de salade. Snijd de augurken, de bieslook, de dille en de dragon fijn en meng alles onder de salade.
1 el Zilverui, 1 Sjalotten, 1 Granny Smith
4
Schep de zure uitjes er ook bij. Pel de sjalot en snipper hem fijn. Snijd de appel in fijne blokjes en meng de appel en de sjalot onder elkaar.
1 scheutje olijfolie, 1 scheutje appelazijn, 0,5 stokbroden
5
Breng de salsa op smaak met olijfolie, appelazijn, peper en zout. Snijd het stokbrood in schijven, sprenkel er wat olijfolie over en rooster het brood in de hete oven.
12 plakjes filet d'Anvers, 1 bakje tuinkers
6
Leg de plakjes Filet d’Anvers open op je werkvlak en schep er een lepel lentesla op. Rol het plakje vlees tot een mooi rolletje. Serveer de rolletjes Filet d’anvers met lentesla, wat van de appelsalsa, een beetje tuinkers en geroosterd brood.