Yoghurttaart met ananas en kokos
Yoghurttaart met ananas en kokos
Yoghurttaart met ananas en kokos
Yoghurttaart met ananas en kokos
Ingrediënten
4 personen
Gelatineblaadjes
4
Boter
70 g
Spritskoeken
175 g
Griekse yoghurt
500 g
Batida de coco
0,05 l
Bloemsuiker
80 g
Vanillestok
1
Room
0,3 l
Ananas
0,25
Kokosschilfers
1 el
Benodigdheden
Bakpapier en een springvorm
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
1
Bedek een springvorm met bakpapier.
4 gelatineblaadjes
2
Laat de gelatineblaadjes weken.
70 g boter, 175 g spritskoeken
3
Laat de boter smelten in een steelpannetje en verkruimel de koekjes in een kom. Schenk de gesmolten boter bij de koekjes en meng alles goed onder elkaar. Schep de koekjes in de springvorm en duw goed aan. Laat de bodem opstijven in de koelkast.
500 g Griekse yoghurt, 0,05 l Batida de Coco, 80 g bloemsuiker, 1 vanillestok
4
Weeg de yoghurt af in een kom en voeg er de bloemsuiker, de Batida de coco en de zaadjes van een vanillestokje aan toe. Meng alles goed onder elkaar.
0,1 l Room
5
Warm 1 dl van de room lichtjes op en los de gelatineblaadjes erin op. Voeg de warme room toe aan de yoghurt en meng onder elkaar.
0,2 l Room
6
Klop de rest van de room half op en spatel hem onder het beslag.
7
Stort het beslag in de springvorm en laat opstijven in de koelkast.
0,25 ananas, 1 el kokosschilfers
8
Snijd wat ananas in fijne reepjes. Haal de taart uit de springvorm en werk ze af met de reepjes ananas en wat kokosschilfers.
1
Bedek een springvorm met bakpapier.
4 gelatineblaadjes
2
Laat de gelatineblaadjes weken.
70 g boter, 175 g spritskoeken
3
Laat de boter smelten in een steelpannetje en verkruimel de koekjes in een kom. Schenk de gesmolten boter bij de koekjes en meng alles goed onder elkaar. Schep de koekjes in de springvorm en duw goed aan. Laat de bodem opstijven in de koelkast.
500 g Griekse yoghurt, 0,05 l Batida de Coco, 80 g bloemsuiker, 1 vanillestok
4
Weeg de yoghurt af in een kom en voeg er de bloemsuiker, de Batida de coco en de zaadjes van een vanillestokje aan toe. Meng alles goed onder elkaar.
0,1 l Room
5
Warm 1 dl van de room lichtjes op en los de gelatineblaadjes erin op. Voeg de warme room toe aan de yoghurt en meng onder elkaar.
0,2 l Room
6
Klop de rest van de room half op en spatel hem onder het beslag.
7
Stort het beslag in de springvorm en laat opstijven in de koelkast.
0,25 ananas, 1 el kokosschilfers
8
Snijd wat ananas in fijne reepjes. Haal de taart uit de springvorm en werk ze af met de reepjes ananas en wat kokosschilfers.
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
4 personen
35m
Ingrediënten
Gelatineblaadjes
4
Boter
70 g
Spritskoeken
175 g
Griekse yoghurt
500 g
Batida de coco
0,05 l
Bloemsuiker
80 g
Vanillestok
1
Room
0,3 l
Ananas
0,25
Kokosschilfers
1 el
Yoghurttaart met ananas en kokos
Een ideale taart voor iedereen die weinig ervaring heeft met desserts of gewoon niet graag bakt: een yoghurttaart. Een heerlijke taart met friszure toetsen van ananas, verzacht door kokosschilfers. Het is een toppertje om eens met je kinderen uit te testen.Instructies
1
Bedek een springvorm met bakpapier.
4 gelatineblaadjes
2
Laat de gelatineblaadjes weken.
70 g boter, 175 g spritskoeken
3
Laat de boter smelten in een steelpannetje en verkruimel de koekjes in een kom. Schenk de gesmolten boter bij de koekjes en meng alles goed onder elkaar. Schep de koekjes in de springvorm en duw goed aan. Laat de bodem opstijven in de koelkast.
500 g Griekse yoghurt, 0,05 l Batida de Coco, 80 g bloemsuiker, 1 vanillestok
4
Weeg de yoghurt af in een kom en voeg er de bloemsuiker, de Batida de coco en de zaadjes van een vanillestokje aan toe. Meng alles goed onder elkaar.
0,1 l Room
5
Warm 1 dl van de room lichtjes op en los de gelatineblaadjes erin op. Voeg de warme room toe aan de yoghurt en meng onder elkaar.
0,2 l Room
6
Klop de rest van de room half op en spatel hem onder het beslag.
7
Stort het beslag in de springvorm en laat opstijven in de koelkast.
0,25 ananas, 1 el kokosschilfers
8
Snijd wat ananas in fijne reepjes. Haal de taart uit de springvorm en werk ze af met de reepjes ananas en wat kokosschilfers.