Instructies
4 personen
1
Bedek een springvorm met bakpapier.
4 gelatineblaadjes (3,5 g/stuk)
2
Laat de gelatineblaadjes weken.
70 g boter, 175 g spritskoeken
3
Laat de boter smelten in een steelpannetje en verkruimel de koekjes in een kom. Schenk de gesmolten boter bij de koekjes en meng alles goed onder elkaar. Schep de koekjes in de springvorm en duw goed aan. Laat de bodem opstijven in de koelkast.
500 g Griekse yoghurt, 0,05 l Batida de Coco, 80 g bloemsuiker, 1 vanillestok
4
Weeg de yoghurt af in een kom en voeg er de bloemsuiker, de Batida de coco en de zaadjes van een vanillestokje aan toe. Meng alles goed onder elkaar.
0,1 l Room
5
Warm 1 dl van de room lichtjes op en los de gelatineblaadjes erin op. Voeg de warme room toe aan de yoghurt en meng onder elkaar.
0,2 l Room
6
Klop de rest van de room half op en spatel hem onder het beslag.
7
Stort het beslag in de springvorm en laat opstijven in de koelkast.
0,25 ananas, 1 el kokosschilfers
8