Tabouleh met gekonfijte paprika en vegan mozzarella
Tabouleh met gekonfijte paprika en vegan mozzarella
Een couscoussalade met groene kruiden en rucola, paprikapreepjes in balsamico en blokjes vegan mozzarella.
Tabouleh met gekonfijte paprika en vegan mozzarella
Tabouleh met gekonfijte paprika en vegan mozzarella
Een couscoussalade met groene kruiden en rucola, paprikapreepjes in balsamico en blokjes vegan mozzarella.
Ingrediënten
4 personen
Rode paprika's
2
Sjalotten
4
Look
2 teentjes
Balsamico
0,2 l
Couscous
200 g
Peterselie
Basilicum
1 een half bosje
Rucola
Vegan mozzarella
2 potjes
Provençaalse kruiden
1 snuifje
Olijfolie
1 scheutje
Harissarode
2 tl
Gepelde amandelen
100 g
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
2 rode paprika's, 4 Sjalotten, 1 scheutje olijfolie
1
Schil de paprika’s en pel de sjalotten. Snijd ze in reepjes. Stoof alles aan in olijfolie.
2 teentjes Look, 0,2 l balsamico
2
Pel de look, snijd hem fijn en voeg hem toe. Schep alles in een kom en giet er de balsamico over. Laat staan tot de paprika is afgekoeld.
2 potjes vegan mozzarella
3
Laat de vegan mozzeralla even uitlekken en snijd hem in plakjes of blokjes.
1 snuifje Provençaalse kruiden
4
Breng de kaas op smaak met grof zout, peper, een scheutje fijne olijfolie en wat Provençaalse kruiden.
5
Breng een pot water met een bouillonblokje aan de kook.
200 g couscous
6
Doe de couscous in een kom en giet de bouillon erover. Laat de couscous wellen en afkoelen.
100 g gepelde amandelen
7
Rooster de amandelen in een klein beetje olijfolie. Schep ze uit de pan, leg ze op een vel keukenpapier en strooi er wat zout over. Hak ze fijn.
Rucola
8
Kuis en was de rucola, en laat hem uitlekken.
1 een half bosje basilicum, Rucola, peterselie
9
Snipper de basilicum, de rucola en de peterselie fijn. Meng ze onder de couscous (wanneer die afgekoeld is).
2 tl Harissa (rode)
10
Schep de harissa erbij en meng alles.
11
Schik de gemarineerde paprikareepjes over de couscoussalade. Lepel er wat van de balsamico over. Werk de tabouleh af met de vegan mozzarella, wat geroosterde amandelen en extra rucola.
Wat vond je van dit recept?
Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!2 rode paprika's, 4 Sjalotten, 1 scheutje olijfolie
1
Schil de paprika’s en pel de sjalotten. Snijd ze in reepjes. Stoof alles aan in olijfolie.
2 teentjes Look, 0,2 l balsamico
2
Pel de look, snijd hem fijn en voeg hem toe. Schep alles in een kom en giet er de balsamico over. Laat staan tot de paprika is afgekoeld.
2 potjes vegan mozzarella
3
Laat de vegan mozzeralla even uitlekken en snijd hem in plakjes of blokjes.
1 snuifje Provençaalse kruiden
4
Breng de kaas op smaak met grof zout, peper, een scheutje fijne olijfolie en wat Provençaalse kruiden.
5
Breng een pot water met een bouillonblokje aan de kook.
200 g couscous
6
Doe de couscous in een kom en giet de bouillon erover. Laat de couscous wellen en afkoelen.
100 g gepelde amandelen
7
Rooster de amandelen in een klein beetje olijfolie. Schep ze uit de pan, leg ze op een vel keukenpapier en strooi er wat zout over. Hak ze fijn.
Rucola
8
Kuis en was de rucola, en laat hem uitlekken.
1 een half bosje basilicum, Rucola, peterselie
9
Snipper de basilicum, de rucola en de peterselie fijn. Meng ze onder de couscous (wanneer die afgekoeld is).
2 tl Harissa (rode)
10
Schep de harissa erbij en meng alles.
11
Schik de gemarineerde paprikareepjes over de couscoussalade. Lepel er wat van de balsamico over. Werk de tabouleh af met de vegan mozzarella, wat geroosterde amandelen en extra rucola.
Wat vond je van dit recept?
Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
4 personen
20m
Ingrediënten
Rode paprika's
2
Sjalotten
4
Look
2 teentjes
Balsamico
0,2 l
Couscous
200 g
Peterselie
Basilicum
1 een half bosje
Rucola
Vegan mozzarella
2 potjes
Provençaalse kruiden
1 snuifje
Olijfolie
1 scheutje
Harissarode
2 tl
Gepelde amandelen
100 g
Tabouleh met gekonfijte paprika en vegan mozzarella
Een couscoussalade met groene kruiden en rucola, paprikapreepjes in balsamico en blokjes vegan mozzarella.Instructies
2 rode paprika's, 4 Sjalotten, 1 scheutje olijfolie
1
Schil de paprika’s en pel de sjalotten. Snijd ze in reepjes. Stoof alles aan in olijfolie.
2 teentjes Look, 0,2 l balsamico
2
Pel de look, snijd hem fijn en voeg hem toe. Schep alles in een kom en giet er de balsamico over. Laat staan tot de paprika is afgekoeld.
2 potjes vegan mozzarella
3
Laat de vegan mozzeralla even uitlekken en snijd hem in plakjes of blokjes.
1 snuifje Provençaalse kruiden
4
Breng de kaas op smaak met grof zout, peper, een scheutje fijne olijfolie en wat Provençaalse kruiden.
5
Breng een pot water met een bouillonblokje aan de kook.
200 g couscous
6
Doe de couscous in een kom en giet de bouillon erover. Laat de couscous wellen en afkoelen.
100 g gepelde amandelen
7
Rooster de amandelen in een klein beetje olijfolie. Schep ze uit de pan, leg ze op een vel keukenpapier en strooi er wat zout over. Hak ze fijn.
Rucola
8
Kuis en was de rucola, en laat hem uitlekken.
1 een half bosje basilicum, Rucola, peterselie
9
Snipper de basilicum, de rucola en de peterselie fijn. Meng ze onder de couscous (wanneer die afgekoeld is).
2 tl Harissa (rode)
10
Schep de harissa erbij en meng alles.
11
Schik de gemarineerde paprikareepjes over de couscoussalade. Lepel er wat van de balsamico over. Werk de tabouleh af met de vegan mozzarella, wat geroosterde amandelen en extra rucola.