dako logo
Populaire thema's
Zoeken op
Sabayon (thumbnail)Sabayon

Sabayon

20m
5
-
5.1K
Recepten

Sabayon

Met dit recept maak je een luchtige sabayon.
Sabayon (thumbnail)Sabayon

Sabayon

20m
5
-
5.1K
Recepten

Sabayon

Met dit recept maak je een luchtige sabayon.
Type gerechtBasisbereiding
Totale tijd20m
Ingrediënten5
Beoordeling-
Aantal likes5.1K

Ingrediënten

4 personen
Eierdooiers
5
Kristalsuiker
3 dopje
Vanillesuiker
1 dopje
Witte wijn
2 dopje
Poire Williams
1 dopje

Benodigdheden

Handmixer

Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden

Instructies

Sabayon

5 eierdooiers
1
Doe de eigelen in een steelpannetje en gebruik een halve eierschaal als maatbeker.
3 dopje kristalsuiker, 1 dopje vanillesuiker, 2 dopje witte wijn, 1 dopje Poire Williams
2
Voeg de dopjes kristalsuiker, vanillesuiker, de witte wijn en de poire williams toe aan de eigelen.
3
Klop het koude mengsel met een garde en zet het pannetje vervolgens op een zacht vuur.
4
Klop het mengsel ononderbroken met de garde tot je een schuimige sabayon krijgt. Werk tijdens het kloppen vanuit de pols (gebruik eventueel een handmixer).
1
Doe de eigelen in een steelpannetje en gebruik een halve eierschaal als maatbeker.
2
Voeg de dopjes kristalsuiker, vanillesuiker, de witte wijn en de poire williams toe aan de eigelen.
Wat vond je van dit recept?
Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!

Instructies

Sabayon

5 eierdooiers
1
Doe de eigelen in een steelpannetje en gebruik een halve eierschaal als maatbeker.
3 dopje kristalsuiker, 1 dopje vanillesuiker, 2 dopje witte wijn, 1 dopje Poire Williams
2
Voeg de dopjes kristalsuiker, vanillesuiker, de witte wijn en de poire williams toe aan de eigelen.
3
Klop het koude mengsel met een garde en zet het pannetje vervolgens op een zacht vuur.
4
Klop het mengsel ononderbroken met de garde tot je een schuimige sabayon krijgt. Werk tijdens het kloppen vanuit de pols (gebruik eventueel een handmixer).
1
Doe de eigelen in een steelpannetje en gebruik een halve eierschaal als maatbeker.
2
Voeg de dopjes kristalsuiker, vanillesuiker, de witte wijn en de poire williams toe aan de eigelen.

Wat vond je van dit recept?
Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!

Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
dako logo
Sabayon (thumbnail)Sabayon
4 personen
20m
Ingrediënten
Eierdooiers
5
Kristalsuiker
3 dopje
Vanillesuiker
1 dopje
Witte wijn
2 dopje
Poire Williams
1 dopje

Sabayon

Met dit recept maak je een luchtige sabayon.
Instructies

Sabayon

5 eierdooiers
1
Doe de eigelen in een steelpannetje en gebruik een halve eierschaal als maatbeker.
3 dopje kristalsuiker, 1 dopje vanillesuiker, 2 dopje witte wijn, 1 dopje Poire Williams
2
Voeg de dopjes kristalsuiker, vanillesuiker, de witte wijn en de poire williams toe aan de eigelen.
3
Klop het koude mengsel met een garde en zet het pannetje vervolgens op een zacht vuur.
4
Klop het mengsel ononderbroken met de garde tot je een schuimige sabayon krijgt. Werk tijdens het kloppen vanuit de pols (gebruik eventueel een handmixer).