Pizza baguette Bolognese
Pizza baguette Bolognese
Jeroen brengt het heerlijke Italië tot in jouw keuken! Een gerecht met rode wijn, gepelde tomaten en mozzarella, meer heb je niet nodig om je in Italië te wanen.
Pizza baguette Bolognese
Pizza baguette Bolognese
Jeroen brengt het heerlijke Italië tot in jouw keuken! Een gerecht met rode wijn, gepelde tomaten en mozzarella, meer heb je niet nodig om je in Italië te wanen.
Ingrediënten
4 personen
Boter
1 een klont
Gemengd gehakt
400 g
Stokbrood
1
Ajuin
1
Look
1 teentje
Wortels
2
Selder
2 stengel
Tomatenpuree
2 el
Rode wijn
0,1 l
Tijm
Laurier
2 blaadje
Peper
Zout
Gepelde tomaten
400 g
Courgette
1
Olijfolie
2 een beetje
Mozzarella
100 g
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
1 een klont boter, 400 g gemengd gehakt, 1 stokbrood
1
Laat de grillpan heet worden. Laat hierna een klont boter smelten en bak het gehakt in de boter bruin. Bak het stokbroodje in een voorverwarmde oven van 180°C volgens de instructies van de verpakking.
1 ajuin, 1 teentje Look, 2 Wortels, 2 stengel selder
2
Pel de ui en de look, snipper ze fijn en voeg ze toe aan het gehakt. Schil daarna de wortelen, snijd ze fijn en voeg ze toe. Doe tot slot hetzelfde met de selder.
2 el Tomatenpuree, 0,1 l rode wijn, tijm, 2 blaadje laurier, peper, zout, 400 g gepelde tomaten
3
Voeg de tomatenpuree toe, laat even bakken en blus met de rode wijn. Voeg vervolgens tijm en laurier toe. Kruid met peper en zout en voeg er ook de gepelde tomaten aan toe.
4
Breng de saus aan de kook en laat even pruttelen.
1 courgette, peper, zout, 1 een beetje olijfolie
5
Snijd de courgette in plakken, kruid ze met peper en zout en een likje olijfolie en gril ze.
1 een beetje olijfolie
6
Snijd het broodje in twee en besprenkel met wat olijfolie. Rooster vervolgens het brood nog even onder grill. Leg nadien de plakjes courgette op het brood en bedek de plakken met wat lepels spaghettisaus.
100 g Mozzarella
7
Strooi de gemalen mozzarella erover en gratineer onder de grill.
1
Laat de grillpan heet worden. Laat hierna een klont boter smelten en bak het gehakt in de boter bruin. Bak het stokbroodje in een voorverwarmde oven van 180°C volgens de instructies van de verpakking.
2
Pel de ui en de look, snipper ze fijn en voeg ze toe aan het gehakt. Schil daarna de wortelen, snijd ze fijn en voeg ze toe. Doe tot slot hetzelfde met de selder.
Wat vond je van dit recept?
Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!1 een klont boter, 400 g gemengd gehakt, 1 stokbrood
1
Laat de grillpan heet worden. Laat hierna een klont boter smelten en bak het gehakt in de boter bruin. Bak het stokbroodje in een voorverwarmde oven van 180°C volgens de instructies van de verpakking.
1 ajuin, 1 teentje Look, 2 Wortels, 2 stengel selder
2
Pel de ui en de look, snipper ze fijn en voeg ze toe aan het gehakt. Schil daarna de wortelen, snijd ze fijn en voeg ze toe. Doe tot slot hetzelfde met de selder.
2 el Tomatenpuree, 0,1 l rode wijn, tijm, 2 blaadje laurier, peper, zout, 400 g gepelde tomaten
3
Voeg de tomatenpuree toe, laat even bakken en blus met de rode wijn. Voeg vervolgens tijm en laurier toe. Kruid met peper en zout en voeg er ook de gepelde tomaten aan toe.
4
Breng de saus aan de kook en laat even pruttelen.
1 courgette, peper, zout, 1 een beetje olijfolie
5
Snijd de courgette in plakken, kruid ze met peper en zout en een likje olijfolie en gril ze.
1 een beetje olijfolie
6
Snijd het broodje in twee en besprenkel met wat olijfolie. Rooster vervolgens het brood nog even onder grill. Leg nadien de plakjes courgette op het brood en bedek de plakken met wat lepels spaghettisaus.
100 g Mozzarella
7
Strooi de gemalen mozzarella erover en gratineer onder de grill.
1
Laat de grillpan heet worden. Laat hierna een klont boter smelten en bak het gehakt in de boter bruin. Bak het stokbroodje in een voorverwarmde oven van 180°C volgens de instructies van de verpakking.
2
Pel de ui en de look, snipper ze fijn en voeg ze toe aan het gehakt. Schil daarna de wortelen, snijd ze fijn en voeg ze toe. Doe tot slot hetzelfde met de selder.
Wat vond je van dit recept?
Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
4 personen
25m
Ingrediënten
Boter
1 een klont
Gemengd gehakt
400 g
Stokbrood
1
Ajuin
1
Look
1 teentje
Wortels
2
Selder
2 stengel
Tomatenpuree
2 el
Rode wijn
0,1 l
Tijm
Laurier
2 blaadje
Peper
Zout
Gepelde tomaten
400 g
Courgette
1
Olijfolie
2 een beetje
Mozzarella
100 g
Pizza baguette Bolognese
Jeroen brengt het heerlijke Italië tot in jouw keuken! Een gerecht met rode wijn, gepelde tomaten en mozzarella, meer heb je niet nodig om je in Italië te wanen.Instructies
1 een klont boter, 400 g gemengd gehakt, 1 stokbrood
1
Laat de grillpan heet worden. Laat hierna een klont boter smelten en bak het gehakt in de boter bruin. Bak het stokbroodje in een voorverwarmde oven van 180°C volgens de instructies van de verpakking.
1 ajuin, 1 teentje Look, 2 Wortels, 2 stengel selder
2
Pel de ui en de look, snipper ze fijn en voeg ze toe aan het gehakt. Schil daarna de wortelen, snijd ze fijn en voeg ze toe. Doe tot slot hetzelfde met de selder.
2 el Tomatenpuree, 0,1 l rode wijn, tijm, 2 blaadje laurier, peper, zout, 400 g gepelde tomaten
3
Voeg de tomatenpuree toe, laat even bakken en blus met de rode wijn. Voeg vervolgens tijm en laurier toe. Kruid met peper en zout en voeg er ook de gepelde tomaten aan toe.
4
Breng de saus aan de kook en laat even pruttelen.
1 courgette, peper, zout, 1 een beetje olijfolie
5
Snijd de courgette in plakken, kruid ze met peper en zout en een likje olijfolie en gril ze.
1 een beetje olijfolie
6
Snijd het broodje in twee en besprenkel met wat olijfolie. Rooster vervolgens het brood nog even onder grill. Leg nadien de plakjes courgette op het brood en bedek de plakken met wat lepels spaghettisaus.
100 g Mozzarella
7
Strooi de gemalen mozzarella erover en gratineer onder de grill.