Instructies

4 personen
1 een klont boter, 400 g gemengd gehakt, 1 stokbrood
1

Laat de grillpan heet worden. Laat hierna een klont boter smelten en bak het gehakt in de boter bruin. Bak het stokbroodje in een voorverwarmde oven van 180°C volgens de instructies van de verpakking.

1 ajuin, 1 teentje Look, 2 Wortels, 2 stengel selder
2

Pel de ui en de look, snipper ze fijn en voeg ze toe aan het gehakt. Schil daarna de wortelen, snijd ze fijn en voeg ze toe. Doe tot slot hetzelfde met de selder.

2 el Tomatenpuree, 0,1 l rode wijn, tijm, 2 blaadje laurier, peper, zout, 400 g gepelde tomaten
3

Voeg de tomatenpuree toe, laat even bakken en blus met de rode wijn. Voeg vervolgens tijm en laurier toe. Kruid met peper en zout en voeg er ook de gepelde tomaten aan toe.

4

Breng de saus aan de kook en laat even pruttelen.

1 courgette, peper, zout, 1 een beetje olijfolie
5

Snijd de courgette in plakken, kruid ze met peper en zout en een likje olijfolie en gril ze.

1 een beetje olijfolie
6

Snijd het broodje in twee en besprenkel met wat olijfolie. Rooster vervolgens het brood nog even onder grill. Leg nadien de plakjes courgette op het brood en bedek de plakken met wat lepels spaghettisaus.

100 g Mozzarella
7

Strooi de gemalen mozzarella erover en gratineer onder de grill.