dako logo
Populaire thema's
Zoeken op
Pasta met chipolata, oesterzwam, spinazie en spek (thumbnail)Pasta met chipolata, oesterzwam, spinazie en spek

Pasta met chipolata, oesterzwam, spinazie en spek

20m
14
96%
3.6K
Recepten

Pasta met chipolata, oesterzwam, spinazie en spek

Een snelle pasta boordevol lekkere groenten, stukjes worst en spek. De ideale afsluiter van Dagelijkse Winterkost 2019.
Pasta met chipolata, oesterzwam, spinazie en spek (thumbnail)Pasta met chipolata, oesterzwam, spinazie en spek

Pasta met chipolata, oesterzwam, spinazie en spek

20m
14
96%
3.6K
Recepten

Pasta met chipolata, oesterzwam, spinazie en spek

Een snelle pasta boordevol lekkere groenten, stukjes worst en spek. De ideale afsluiter van Dagelijkse Winterkost 2019.
Type gerechtHoofdgerecht
Totale tijd20m
Ingrediënten14
Beoordeling96%
Aantal likes3.6K

Ingrediënten

4 personen
Chipolata's
600 g
Gerookt spek
400 g
Pasta
500 g
Oesterzwammen
400 g
Look
1 teentje
Sjalotten
1
Tijm
Salie
Tomatenblokjes
2 blikken
Water
1 scheutje
Cayennepeper
Zout
Kruidenkaas
200 g
Spinazie
400 g
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden

Instructies

600 g chipolata's, 400 g gerookt spek
1
Snijd de worsten en het spek in stukjes en bak ze in olijfolie.
500 g pasta
2
Kook de pasta gaar in gezouten water.
400 g oesterzwammen, 1 teentje Look
3
Controleer de oesterzwammen op onzuiverheden, scheur ze in stukken en doe ze bij het vlees in de pan. Rasp er een teentje look bij.
1 Sjalotten
4
Snipper de sjalot fijn en laat meestoven.
tijm, Salie
5
Snijd de kruiden heel fijn en doe ze mee in de pan.
2 blikken Tomatenblokjes, 1 scheutje Water, cayennepeper, zout, 200 g kruidenkaas
6
Voeg de tomatenblokjes, een flinke scheut water en de kruidenkaas toe. Roer goed. Breng op smaak met cayennepeper en zout.
400 g spinazie
7
Doe de spinazie bij de saus en laat garen. Voeg wat peper toe.
8
Giet de pasta af en doe ze bij de saus. Meng alles onder elkaar.
9
Serveer de pasta meteen. Smakelijk!
1
Snijd de worsten en het spek in stukjes en bak ze in olijfolie.
2
Kook de pasta gaar in gezouten water.
Wat vond je van dit recept?
Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!

Instructies

600 g chipolata's, 400 g gerookt spek
1
Snijd de worsten en het spek in stukjes en bak ze in olijfolie.
500 g pasta
2
Kook de pasta gaar in gezouten water.
400 g oesterzwammen, 1 teentje Look
3
Controleer de oesterzwammen op onzuiverheden, scheur ze in stukken en doe ze bij het vlees in de pan. Rasp er een teentje look bij.
1 Sjalotten
4
Snipper de sjalot fijn en laat meestoven.
tijm, Salie
5
Snijd de kruiden heel fijn en doe ze mee in de pan.
2 blikken Tomatenblokjes, 1 scheutje Water, cayennepeper, zout, 200 g kruidenkaas
6
Voeg de tomatenblokjes, een flinke scheut water en de kruidenkaas toe. Roer goed. Breng op smaak met cayennepeper en zout.
400 g spinazie
7
Doe de spinazie bij de saus en laat garen. Voeg wat peper toe.
8
Giet de pasta af en doe ze bij de saus. Meng alles onder elkaar.
9
Serveer de pasta meteen. Smakelijk!
1
Snijd de worsten en het spek in stukjes en bak ze in olijfolie.
2
Kook de pasta gaar in gezouten water.

Wat vond je van dit recept?
Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!

Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
dako logo
Pasta met chipolata, oesterzwam, spinazie en spek (thumbnail)Pasta met chipolata, oesterzwam, spinazie en spek
4 personen
20m
Ingrediënten
Chipolata's
600 g
Gerookt spek
400 g
Pasta
500 g
Oesterzwammen
400 g
Look
1 teentje
Sjalotten
1
Tijm
Salie
Tomatenblokjes
2 blikken
Water
1 scheutje
Cayennepeper
Zout
Kruidenkaas
200 g
Spinazie
400 g

Pasta met chipolata, oesterzwam, spinazie en spek

Een snelle pasta boordevol lekkere groenten, stukjes worst en spek. De ideale afsluiter van Dagelijkse Winterkost 2019.
Instructies
600 g chipolata's, 400 g gerookt spek
1
Snijd de worsten en het spek in stukjes en bak ze in olijfolie.
500 g pasta
2
Kook de pasta gaar in gezouten water.
400 g oesterzwammen, 1 teentje Look
3
Controleer de oesterzwammen op onzuiverheden, scheur ze in stukken en doe ze bij het vlees in de pan. Rasp er een teentje look bij.
1 Sjalotten
4
Snipper de sjalot fijn en laat meestoven.
tijm, Salie
5
Snijd de kruiden heel fijn en doe ze mee in de pan.
2 blikken Tomatenblokjes, 1 scheutje Water, cayennepeper, zout, 200 g kruidenkaas
6
Voeg de tomatenblokjes, een flinke scheut water en de kruidenkaas toe. Roer goed. Breng op smaak met cayennepeper en zout.
400 g spinazie
7
Doe de spinazie bij de saus en laat garen. Voeg wat peper toe.
8
Giet de pasta af en doe ze bij de saus. Meng alles onder elkaar.
9
Serveer de pasta meteen. Smakelijk!