Instructies

4 personen
600 g chipolata's, 400 g gerookt spek
1

Snijd de worsten en het spek in stukjes en bak ze in olijfolie.

500 g pasta
2

Kook de pasta gaar in gezouten water.

400 g oesterzwammen, 1 teentje Look
3

Controleer de oesterzwammen op onzuiverheden, scheur ze in stukken en doe ze bij het vlees in de pan. Rasp er een teentje look bij.

1 Sjalotten
4

Snipper de sjalot fijn en laat meestoven.

tijm, Salie
5

Snijd de kruiden heel fijn en doe ze mee in de pan.

2 blikken Tomatenblokjes, 1 scheutje Water, cayennepeper, zout, 200 g kruidenkaas
6

Voeg de tomatenblokjes, een flinke scheut water en de kruidenkaas toe. Roer goed. Breng op smaak met cayennepeper en zout.

400 g spinazie
7

Doe de spinazie bij de saus en laat garen. Voeg wat peper toe.

8

Giet de pasta af en doe ze bij de saus. Meng alles onder elkaar.

9

Serveer de pasta meteen. Smakelijk!