Instructies
4 personen
600 g chipolata's, 400 g gerookt spek
1
Snijd de worsten en het spek in stukjes en bak ze in olijfolie.
500 g pasta
2
Kook de pasta gaar in gezouten water.
Ad door De Nieuwe Levensgenieter

Wist je dat...? Door volkoren pasta (en geen witte) te kiezen, geef je moeiteloos een boost aan je gezondheid. Volkoren bevat meer vezels: goed voor je darmen (bewezen beschermend effect tegen darmkanker). En geeft je een langer verzadigd gevoel. Met volkoren geniet je dus dubbel van je favoriete gerechten!
400 g oesterzwammen, 1 teentje Look
3
Controleer de oesterzwammen op onzuiverheden, scheur ze in stukken en doe ze bij het vlees in de pan. Rasp er een teentje look bij.
1 Sjalotten
4
Snipper de sjalot fijn en laat meestoven.
tijm, Salie
5
Snijd de kruiden heel fijn en doe ze mee in de pan.
2 blikken Tomatenblokjes, 1 scheutje Water, cayennepeper, zout, 200 g kruidenkaas
6
Voeg de tomatenblokjes, een flinke scheut water en de kruidenkaas toe. Roer goed. Breng op smaak met cayennepeper en zout.
400 g spinazie
7
Doe de spinazie bij de saus en laat garen. Voeg wat peper toe.
8
Giet de pasta af en doe ze bij de saus. Meng alles onder elkaar.
9