keyboard_arrow_down
Instructies
Bekijk ingrediënten
4 personen
remove
add
600 g chipolata's, 400 g gerookt spek
1
Snijd de worsten en het spek in stukjes en bak ze in olijfolie.
500 g pasta
2
Kook de pasta gaar in gezouten water.
400 g oesterzwammen, 1 teentje Look
3
Controleer de oesterzwammen op onzuiverheden, scheur ze in stukken en doe ze bij het vlees in de pan. Rasp er een teentje look bij.
1 Sjalotten
4
Snipper de sjalot fijn en laat meestoven.
tijm, Salie
5
Snijd de kruiden heel fijn en doe ze mee in de pan.
2 blikken Tomatenblokjes, 1 scheutje Water, cayennepeper, zout, 200 g kruidenkaas
6
Voeg de tomatenblokjes, een flinke scheut water en de kruidenkaas toe. Roer goed. Breng op smaak met cayennepeper en zout.
400 g spinazie
7
Doe de spinazie bij de saus en laat garen. Voeg wat peper toe.
8
Giet de pasta af en doe ze bij de saus. Meng alles onder elkaar.
9
Serveer de pasta meteen. Smakelijk!