dako logo
Populaire thema's
Zoeken op
Pasta koken (thumbnail)Pasta koken

Pasta koken

15m
2
-
3K
Recepten

Pasta koken

Volgens velen een kunst, maar eigenlijk belachelijk eenvoudig eens je eraan begint ...
Pasta koken (thumbnail)Pasta koken

Pasta koken

15m
2
-
3K
Recepten

Pasta koken

Volgens velen een kunst, maar eigenlijk belachelijk eenvoudig eens je eraan begint ...
Type gerechtBasisbereiding
Totale tijd15m
Ingrediënten2
Beoordeling-
Aantal likes3K

Ingrediënten

4 personen
Pasta
100 g
Volkoren pasta (thumbnail)Volkoren pasta
Volkoren pastaEven lekker, veel gezonder
Zout

Benodigdheden

Waterkoker

Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
Ad door De Nieuwe Levensgenieter
Volkoren pasta (thumbnail)Volkoren pasta
Volkoren pasta
Even lekker, veel gezonder
Wist je dat...? Door volkoren pasta (en geen witte) te kiezen, geef je moeiteloos een boost aan je gezondheid. Volkoren bevat meer vezels: goed voor je darmen (bewezen beschermend effect tegen darmkanker). En geeft je een langer verzadigd gevoel. Met volkoren geniet je dus dubbel van je favoriete gerechten!

Instructies

Pasta koken

zout
1
Gebruik je droge of verse kant-en-klaarpasta? Weet dan wel dat pasta wil zwemmen: het is belangrijk om pasta altijd te koken in een grote pan met veel water met een flinke snuif zout. Breng het water aan de kook en voeg dan pas zout toe.
100 g pasta
2
Voeg 100 gram pasta per persoon toe.
Ad door De Nieuwe Levensgenieter
Volkoren pasta (thumbnail)Volkoren pasta
Wist je dat...? Door volkoren pasta (en geen witte) te kiezen, geef je moeiteloos een boost aan je gezondheid. Volkoren bevat meer vezels: goed voor je darmen (bewezen beschermend effect tegen darmkanker). En geeft je een langer verzadigd gevoel. Met volkoren geniet je dus dubbel van je favoriete gerechten!
3
Giet de spaghetti snel af in een vergiet en vang eventueel wat kookwater op om de saus mee te binden. Je kunt ook wat koud water toevoegen om het kookproces te stoppen en dan pas af te gieten.
TIPLaat droge pasta altijd 1 minuut minder lang koken dan aangegeven op de verpakking. De pasta gaart immers nog wat verder in de warme saus.
1
Gebruik je droge of verse kant-en-klaarpasta? Weet dan wel dat pasta wil zwemmen: het is belangrijk om pasta altijd te koken in een grote pan met veel water met een flinke snuif zout. Breng het water aan de kook en voeg dan pas zout toe.
2
Voeg 100 gram pasta per persoon toe.
Wat vond je van dit recept?
Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!

Ad door De Nieuwe Levensgenieter
Volkoren pasta (thumbnail)Volkoren pasta
Volkoren pasta
Even lekker, veel gezonder
Wist je dat...? Door volkoren pasta (en geen witte) te kiezen, geef je moeiteloos een boost aan je gezondheid. Volkoren bevat meer vezels: goed voor je darmen (bewezen beschermend effect tegen darmkanker). En geeft je een langer verzadigd gevoel. Met volkoren geniet je dus dubbel van je favoriete gerechten!

Instructies

Pasta koken

zout
1
Gebruik je droge of verse kant-en-klaarpasta? Weet dan wel dat pasta wil zwemmen: het is belangrijk om pasta altijd te koken in een grote pan met veel water met een flinke snuif zout. Breng het water aan de kook en voeg dan pas zout toe.
100 g pasta
2
Voeg 100 gram pasta per persoon toe.
Ad door De Nieuwe Levensgenieter
Volkoren pasta (thumbnail)Volkoren pasta
Wist je dat...? Door volkoren pasta (en geen witte) te kiezen, geef je moeiteloos een boost aan je gezondheid. Volkoren bevat meer vezels: goed voor je darmen (bewezen beschermend effect tegen darmkanker). En geeft je een langer verzadigd gevoel. Met volkoren geniet je dus dubbel van je favoriete gerechten!
3
Giet de spaghetti snel af in een vergiet en vang eventueel wat kookwater op om de saus mee te binden. Je kunt ook wat koud water toevoegen om het kookproces te stoppen en dan pas af te gieten.
TIPLaat droge pasta altijd 1 minuut minder lang koken dan aangegeven op de verpakking. De pasta gaart immers nog wat verder in de warme saus.
1
Gebruik je droge of verse kant-en-klaarpasta? Weet dan wel dat pasta wil zwemmen: het is belangrijk om pasta altijd te koken in een grote pan met veel water met een flinke snuif zout. Breng het water aan de kook en voeg dan pas zout toe.
2
Voeg 100 gram pasta per persoon toe.

Wat vond je van dit recept?
Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!

Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
dako logo
Pasta koken (thumbnail)Pasta koken
4 personen
15m
Ingrediënten
Zout
Pasta
100 g

Pasta koken

Volgens velen een kunst, maar eigenlijk belachelijk eenvoudig eens je eraan begint ...
Instructies

Pasta koken

zout
1
Gebruik je droge of verse kant-en-klaarpasta? Weet dan wel dat pasta wil zwemmen: het is belangrijk om pasta altijd te koken in een grote pan met veel water met een flinke snuif zout. Breng het water aan de kook en voeg dan pas zout toe.
100 g pasta
2
Voeg 100 gram pasta per persoon toe.
3
Giet de spaghetti snel af in een vergiet en vang eventueel wat kookwater op om de saus mee te binden. Je kunt ook wat koud water toevoegen om het kookproces te stoppen en dan pas af te gieten.
TIPLaat droge pasta altijd 1 minuut minder lang koken dan aangegeven op de verpakking. De pasta gaart immers nog wat verder in de warme saus.