dako logo
Populaire thema's
Zoeken op
Orecchiette met raapstelen en broccolini (thumbnail)Orecchiette met raapstelen en broccolini

Orecchiette met raapstelen en broccolini

20m
9
-
430
Recepten

Orecchiette met raapstelen en broccolini

Schelpjespasta met gestoofde raapstelen, broccolini en gremolata.
Orecchiette met raapstelen en broccolini (thumbnail)Orecchiette met raapstelen en broccolini

Orecchiette met raapstelen en broccolini

20m
9
-
430
Recepten

Orecchiette met raapstelen en broccolini

Schelpjespasta met gestoofde raapstelen, broccolini en gremolata.
Type gerechtHoofdgerecht
Totale tijd20m
Ingrediënten9
Beoordeling-
Aantal likes430

Ingrediënten

4 personen
Orecchiette
400 g
Raapstelen
500 g
Look
2 teentjes
Ricotta
100 g
Pecorino
100 g
Broccolini
1 pakje
Uien
2
Look
2 teentjes
Chilipeper
2
Raapstelen
CitroenenDe zestes
0,5
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden

Instructies

500 g raapstelen
1
Spoel de raapstelen en laat ze uitlekken.
2 teentjes Look
2
Snijd de look en het meeste van de raapstelen fijn en stoof ze aan in olijfolie. Kruid met peper en zout en voeg er een scheut water aan toe.
400 g Orecchiette
3
Kook de orecchiette in gezouten water.
100 g ricotta, 100 g pecorino
4
Schep de gestoofde raapstelen in de blender, voeg er een lepel kookwater van de orecchiette, de ricotta en de pecorino aan toe en mix alles.
1 pakje broccolini
5
Snijd de steeltjes van de broccolini in stukken.
2 uien, 2 teentjes Look, 2 chilipeper
6
Snijd de uien, de look en de chilipepers fijn en stoof ze aan in olie.
7
Voeg er de steeltjes van de broccolini aan toe en laat ze meestoven.
8
Giet de orecchiette in de pan en voeg de roosjes van de broccolini toe. Schep er een lepel kookwater van de pasta bij en kruid het geheel met peper en zout.
9
Meng de saus onder de orecchiette en breng het geheel aan de kook.
10
Schud de pasta af en toe op en voeg indien nodig wat extra kookwater toe. Laat de orecchiette langzaam verder garen in de pan.
raapstelen, 0,5 citroenen (De zestes)
11
Schep de pasta in een bord en werk af met blaadjes van de raapstelen, wat extra kaas en geraspte citroenschil.
1
Spoel de raapstelen en laat ze uitlekken.
2
Snijd de look en het meeste van de raapstelen fijn en stoof ze aan in olijfolie. Kruid met peper en zout en voeg er een scheut water aan toe.
Wat vond je van dit recept?
Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!

Instructies

500 g raapstelen
1
Spoel de raapstelen en laat ze uitlekken.
2 teentjes Look
2
Snijd de look en het meeste van de raapstelen fijn en stoof ze aan in olijfolie. Kruid met peper en zout en voeg er een scheut water aan toe.
400 g Orecchiette
3
Kook de orecchiette in gezouten water.
100 g ricotta, 100 g pecorino
4
Schep de gestoofde raapstelen in de blender, voeg er een lepel kookwater van de orecchiette, de ricotta en de pecorino aan toe en mix alles.
1 pakje broccolini
5
Snijd de steeltjes van de broccolini in stukken.
2 uien, 2 teentjes Look, 2 chilipeper
6
Snijd de uien, de look en de chilipepers fijn en stoof ze aan in olie.
7
Voeg er de steeltjes van de broccolini aan toe en laat ze meestoven.
8
Giet de orecchiette in de pan en voeg de roosjes van de broccolini toe. Schep er een lepel kookwater van de pasta bij en kruid het geheel met peper en zout.
9
Meng de saus onder de orecchiette en breng het geheel aan de kook.
10
Schud de pasta af en toe op en voeg indien nodig wat extra kookwater toe. Laat de orecchiette langzaam verder garen in de pan.
raapstelen, 0,5 citroenen (De zestes)
11
Schep de pasta in een bord en werk af met blaadjes van de raapstelen, wat extra kaas en geraspte citroenschil.
1
Spoel de raapstelen en laat ze uitlekken.
2
Snijd de look en het meeste van de raapstelen fijn en stoof ze aan in olijfolie. Kruid met peper en zout en voeg er een scheut water aan toe.

Wat vond je van dit recept?
Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!

Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
dako logo
Orecchiette met raapstelen en broccolini (thumbnail)Orecchiette met raapstelen en broccolini
4 personen
20m
Ingrediënten
Orecchiette
400 g
Raapstelen
500 g
Look
2 teentjes
Ricotta
100 g
Pecorino
100 g
Broccolini
1 pakje
Uien
2
Look
2 teentjes
Chilipeper
2
Raapstelen
CitroenenDe zestes
0,5

Orecchiette met raapstelen en broccolini

Schelpjespasta met gestoofde raapstelen, broccolini en gremolata.
Instructies
500 g raapstelen
1
Spoel de raapstelen en laat ze uitlekken.
2 teentjes Look
2
Snijd de look en het meeste van de raapstelen fijn en stoof ze aan in olijfolie. Kruid met peper en zout en voeg er een scheut water aan toe.
400 g Orecchiette
3
Kook de orecchiette in gezouten water.
100 g ricotta, 100 g pecorino
4
Schep de gestoofde raapstelen in de blender, voeg er een lepel kookwater van de orecchiette, de ricotta en de pecorino aan toe en mix alles.
1 pakje broccolini
5
Snijd de steeltjes van de broccolini in stukken.
2 uien, 2 teentjes Look, 2 chilipeper
6
Snijd de uien, de look en de chilipepers fijn en stoof ze aan in olie.
7
Voeg er de steeltjes van de broccolini aan toe en laat ze meestoven.
8
Giet de orecchiette in de pan en voeg de roosjes van de broccolini toe. Schep er een lepel kookwater van de pasta bij en kruid het geheel met peper en zout.
9
Meng de saus onder de orecchiette en breng het geheel aan de kook.
10
Schud de pasta af en toe op en voeg indien nodig wat extra kookwater toe. Laat de orecchiette langzaam verder garen in de pan.
raapstelen, 0,5 citroenen (De zestes)
11
Schep de pasta in een bord en werk af met blaadjes van de raapstelen, wat extra kaas en geraspte citroenschil.