Noedels met paksoi en restjes BBQ-vlees
Noedels met paksoi en restjes BBQ-vlees
Het gaat snel én je kunt eindeloos variëren: redenen genoeg om je wokpan boven te halen. Bij dit recept bakt Jeroen er een spiegeleitje bij en werkt hij restjes BBQ-vlees weg. Bye bye zomer.
Noedels met paksoi en restjes BBQ-vlees
Noedels met paksoi en restjes BBQ-vlees
Het gaat snel én je kunt eindeloos variëren: redenen genoeg om je wokpan boven te halen. Bij dit recept bakt Jeroen er een spiegeleitje bij en werkt hij restjes BBQ-vlees weg. Bye bye zomer.
Ingrediënten
4 personen
Vlees
2
Nog lekkerder met ons beste vlees ooitLekker eten begint met kiezen voor producten van bij ons
Noedels
250 g
Arachideolie
1 scheutje
Eieren
2
Peper
Zout
Ajuinen
2
Look
1 teentje
Paksoi
0,5
Sambal
2 el
Koriander
Benodigdheden
Een ruime zeef, waterkoker
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
Ad door Lekker van bij ons

Nog lekkerder met ons beste vlees ooit
Lekker eten begint met kiezen voor producten van bij onsWat goed is, hoeft niet van ver te komen... Vlees van bij ons is kwaliteitsvol, eerlijk en traceerbaar. Het reist geen duizenden kilometers, maar komt recht van bij onze boeren, die hun vak kennen en met zorg kweken. Door te kiezen voor lokaal vlees, kies je voor smaak, kwaliteit, de minste voedselkilometers én steun je onze landbouwers.
250 g noedels
1
Breng water aan de kook en kook de noedels gaar. Kijk op de verpakking om de gaartijd te kennen. Laat de noedels nadien uitlekken in een ruime zeef.
1 scheutje arachideolie, 2 eieren, peper, zout
2
Verhit een scheut arachideolie in een pan en bak spiegeleieren. Kruid met peper en zout.
TIPDoor de eieren in olie in plaats van boter te bakken, krijgen ze een lekker krokant randje.
2 ajuinen, 1 teentje Look
3
Pel en snipper de uien. Kneus en pel de knoflook. Snipper de teen fijn.
0,5 Paksoi
4
Was de paksoi en snijd hem in repen.
5
Verhit een flinke scheut arachideolie in de wok. Stoof de ui en de look in de olie.
2 vlees
6
Snijd de restjes BBQ-vlees in kleine stukken en bak mee in de pan.
Ad door Lekker van bij ons

Wat goed is, hoeft niet van ver te komen... Vlees van bij ons is kwaliteitsvol, eerlijk en traceerbaar. Het reist geen duizenden kilometers, maar komt recht van bij onze boeren, die hun vak kennen en met zorg kweken. Door te kiezen voor lokaal vlees, kies je voor smaak, kwaliteit, de minste voedselkilometers én steun je onze landbouwers.
TIPJeroen gebruikt ribbetjes en kipsatés, maar ander vlees kan ook.
2 el sambal, zout
7
Doe ook de paksoi en de noedels in de wok. Voeg de sambal toe, en een snuifje zout (of een scheutje vissaus).
koriander
8
Serveer het wokgerecht in een diep bord en leg er een spiegeleitje bovenop. Werk af met plukjes koriander.
Wat vond je van dit recept?
Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!Ad door Lekker van bij ons

Nog lekkerder met ons beste vlees ooit
Lekker eten begint met kiezen voor producten van bij onsWat goed is, hoeft niet van ver te komen... Vlees van bij ons is kwaliteitsvol, eerlijk en traceerbaar. Het reist geen duizenden kilometers, maar komt recht van bij onze boeren, die hun vak kennen en met zorg kweken. Door te kiezen voor lokaal vlees, kies je voor smaak, kwaliteit, de minste voedselkilometers én steun je onze landbouwers.
250 g noedels
1
Breng water aan de kook en kook de noedels gaar. Kijk op de verpakking om de gaartijd te kennen. Laat de noedels nadien uitlekken in een ruime zeef.
1 scheutje arachideolie, 2 eieren, peper, zout
2
Verhit een scheut arachideolie in een pan en bak spiegeleieren. Kruid met peper en zout.
TIPDoor de eieren in olie in plaats van boter te bakken, krijgen ze een lekker krokant randje.
2 ajuinen, 1 teentje Look
3
Pel en snipper de uien. Kneus en pel de knoflook. Snipper de teen fijn.
0,5 Paksoi
4
Was de paksoi en snijd hem in repen.
5
Verhit een flinke scheut arachideolie in de wok. Stoof de ui en de look in de olie.
2 vlees
6
Snijd de restjes BBQ-vlees in kleine stukken en bak mee in de pan.
Ad door Lekker van bij ons

Wat goed is, hoeft niet van ver te komen... Vlees van bij ons is kwaliteitsvol, eerlijk en traceerbaar. Het reist geen duizenden kilometers, maar komt recht van bij onze boeren, die hun vak kennen en met zorg kweken. Door te kiezen voor lokaal vlees, kies je voor smaak, kwaliteit, de minste voedselkilometers én steun je onze landbouwers.
TIPJeroen gebruikt ribbetjes en kipsatés, maar ander vlees kan ook.
2 el sambal, zout
7
Doe ook de paksoi en de noedels in de wok. Voeg de sambal toe, en een snuifje zout (of een scheutje vissaus).
koriander
8
Serveer het wokgerecht in een diep bord en leg er een spiegeleitje bovenop. Werk af met plukjes koriander.
Wat vond je van dit recept?
Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
4 personen
25m
Ingrediënten
Noedels
250 g
Arachideolie
1 scheutje
Eieren
2
Peper
Zout
Ajuinen
2
Look
1 teentje
Paksoi
0,5
Vlees
2
Sambal
2 el
Koriander
Noedels met paksoi en restjes BBQ-vlees
Het gaat snel én je kunt eindeloos variëren: redenen genoeg om je wokpan boven te halen. Bij dit recept bakt Jeroen er een spiegeleitje bij en werkt hij restjes BBQ-vlees weg. Bye bye zomer.Instructies
250 g noedels
1
Breng water aan de kook en kook de noedels gaar. Kijk op de verpakking om de gaartijd te kennen. Laat de noedels nadien uitlekken in een ruime zeef.
1 scheutje arachideolie, 2 eieren, peper, zout
2
Verhit een scheut arachideolie in een pan en bak spiegeleieren. Kruid met peper en zout.
TIPDoor de eieren in olie in plaats van boter te bakken, krijgen ze een lekker krokant randje.
2 ajuinen, 1 teentje Look
3
Pel en snipper de uien. Kneus en pel de knoflook. Snipper de teen fijn.
0,5 Paksoi
4
Was de paksoi en snijd hem in repen.
5
Verhit een flinke scheut arachideolie in de wok. Stoof de ui en de look in de olie.
2 vlees
6
Snijd de restjes BBQ-vlees in kleine stukken en bak mee in de pan.
TIPJeroen gebruikt ribbetjes en kipsatés, maar ander vlees kan ook.
2 el sambal, zout
7
Doe ook de paksoi en de noedels in de wok. Voeg de sambal toe, en een snuifje zout (of een scheutje vissaus).
koriander
8
Serveer het wokgerecht in een diep bord en leg er een spiegeleitje bovenop. Werk af met plukjes koriander.