keyboard_arrow_down
Instructies
Bekijk ingrediënten
4 personen
remove
add
250 g noedels
1
Breng water aan de kook en kook de noedels gaar. Kijk op de verpakking om de gaartijd te kennen. Laat de noedels nadien uitlekken in een ruime zeef.
1 scheutje arachideolie, 2 eieren, peper, zout
2
Verhit een scheut arachideolie in een pan en bak spiegeleieren. Kruid met peper en zout.
lightbulb_outline
TIP
Door de eieren in olie in plaats van boter te bakken, krijgen ze een lekker krokant randje.
2 ajuinen, 1 teentje Look
3
Pel en snipper de uien. Kneus en pel de knoflook. Snipper de teen fijn.
0,5 Paksoi
4
Was de paksoi en snijd hem in repen.
5
Verhit een flinke scheut arachideolie in de wok. Stoof de ui en de look in de olie.
2 vlees
6
Snijd de restjes BBQ-vlees in kleine stukken en bak mee in de pan.
lightbulb_outline
TIP
Jeroen gebruikt ribbetjes en kipsatés, maar ander vlees kan ook.
2 el sambal, zout
7
Doe ook de paksoi en de noedels in de wok. Voeg de sambal toe, en een snuifje zout (of een scheutje vissaus).
koriander
8
Serveer het wokgerecht in een diep bord en leg er een spiegeleitje bovenop. Werk af met plukjes koriander.