Kaassaus
Kaassaus
Men neme een warme bechamelsaus als basis en voege er nog enkele extra stappen aan toe voor de allerlekkerste kaassaus.
Kaassaus
Kaassaus
Men neme een warme bechamelsaus als basis en voege er nog enkele extra stappen aan toe voor de allerlekkerste kaassaus.
Receptinformatie
Ingrediënten
4 personen
Bloem
40 g
AH TarwebloemAltijd prijsfavoriet bij Albert Heijn
Boter
30 g
Melk
0,7 l
Citroenen
0,5
Pepers
Zout
Gemalen kaasbv. Emmentaler
50 g
Nootmuskaat
Kaassaus
30 g boter, 40 g bloem, 0,7 l melk, 0,5 citroenen, pepers, zout
1
Begin met een huisgemaakte bechamelsaus. De basisbereiding vind je hier.
50 g gemalen kaas
2
Roer de gemalen kaas door de warme bechamelsaus.
nootmuskaat
3
Laat de kaassaus niet meer koken en kruid ze naar smaak met wat versgeraspte nootmuskaat.
Wat vond je van dit recept?
Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!Kaassaus
30 g boter, 40 g bloem, 0,7 l melk, 0,5 citroenen, pepers, zout
1
Begin met een huisgemaakte bechamelsaus. De basisbereiding vind je hier.
50 g gemalen kaas
2
Roer de gemalen kaas door de warme bechamelsaus.
nootmuskaat
3
Laat de kaassaus niet meer koken en kruid ze naar smaak met wat versgeraspte nootmuskaat.