Guacamole
Guacamole
Guacamole
Guacamole
Ingrediënten
4 personen
Avocado's
2
Limoenen
0,5
Look
1 teentje
Peper
Zout
Koriander
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
Guacamole
2 avocado's
1
Snij de avocado’s overlangs in tweeën. Snij tot tegen de dikke pit en breek elke vrucht in helften.
TIPWerk met rijpe avocado’s. Dan zijn ze smeuïg en smaakvol.
2
Trek de halve avocado’s los en verwijder de pit.
3
Snij elke halve avocado nog eens in
tweeën en trek de dikke schil eraf.
4
Neem een eetlepel en schep daarmee het malse vruchtvlees in een schaal. Plet het met een vork, maar maak
er geen puree van.
0,5 limoenen
5
Voeg meteen het sap van de limoen toe en roer, zodat de avocado niet verkleurt. Je kunt ook citroensap gebruiken.
1 teentje Look, peper, zout
6
Pel de knoflook en plet het stukje teen tot
pulp. Meng het door de guacamole, proef en voeg naar smaak peper en zout toe.
koriander
7
Koriander smaakt heerlijk in verse guacamole. Snipper blaadjes van het kruid grof en meng de snippers door de saus.
Guacamole
2 avocado's
1
Snij de avocado’s overlangs in tweeën. Snij tot tegen de dikke pit en breek elke vrucht in helften.
TIPWerk met rijpe avocado’s. Dan zijn ze smeuïg en smaakvol.
2
Trek de halve avocado’s los en verwijder de pit.
3
Snij elke halve avocado nog eens in
tweeën en trek de dikke schil eraf.
4
Neem een eetlepel en schep daarmee het malse vruchtvlees in een schaal. Plet het met een vork, maar maak
er geen puree van.
0,5 limoenen
5
Voeg meteen het sap van de limoen toe en roer, zodat de avocado niet verkleurt. Je kunt ook citroensap gebruiken.
1 teentje Look, peper, zout
6
Pel de knoflook en plet het stukje teen tot
pulp. Meng het door de guacamole, proef en voeg naar smaak peper en zout toe.
koriander
7
Koriander smaakt heerlijk in verse guacamole. Snipper blaadjes van het kruid grof en meng de snippers door de saus.
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
4 personen
15m
Ingrediënten
Avocado's
2
Limoenen
0,5
Look
1 teentje
Peper
Zout
Koriander
Guacamole
Mexico, Mexicooo! Geen zomersere dip dan verse guacamole. Lekker bij bruschetta, chips van zoete aardappel, nacho's of een fris BBQ-slaatje.Instructies
Guacamole
2 avocado's
1
Snij de avocado’s overlangs in tweeën. Snij tot tegen de dikke pit en breek elke vrucht in helften.
TIPWerk met rijpe avocado’s. Dan zijn ze smeuïg en smaakvol.
2
Trek de halve avocado’s los en verwijder de pit.
3
Snij elke halve avocado nog eens in
tweeën en trek de dikke schil eraf.
4
Neem een eetlepel en schep daarmee het malse vruchtvlees in een schaal. Plet het met een vork, maar maak
er geen puree van.
0,5 limoenen
5
Voeg meteen het sap van de limoen toe en roer, zodat de avocado niet verkleurt. Je kunt ook citroensap gebruiken.
1 teentje Look, peper, zout
6
Pel de knoflook en plet het stukje teen tot
pulp. Meng het door de guacamole, proef en voeg naar smaak peper en zout toe.
koriander
7
Koriander smaakt heerlijk in verse guacamole. Snipper blaadjes van het kruid grof en meng de snippers door de saus.