Instructies
4 personen
Guacamole
2 avocado's
1
Snij de avocado’s overlangs in tweeën. Snij tot tegen de dikke pit en breek elke vrucht in helften.
TIPWerk met rijpe avocado’s. Dan zijn ze smeuïg en smaakvol.
2
Trek de halve avocado’s los en verwijder de pit.
3
Snij elke halve avocado nog eens in tweeën en trek de dikke schil eraf.
4
Neem een eetlepel en schep daarmee het malse vruchtvlees in een schaal. Plet het met een vork, maar maak er geen puree van.
0,5 limoenen
5
Voeg meteen het sap van de limoen toe en roer, zodat de avocado niet verkleurt. Je kunt ook citroensap gebruiken.
1 teentje Look, peper, zout
6
Pel de knoflook en plet het stukje teen tot pulp. Meng het door de guacamole, proef en voeg naar smaak peper en zout toe.
koriander
7