Broodje beenham met Thousand Islands saus
Broodje beenham met Thousand Islands saus
Broodje beenham met Thousand Islands saus
Broodje beenham met Thousand Islands saus
Ingrediënten
4 personen
Eieren
3
Krokante uitjes
2 el
Opgelegde augurkjes
1 el
Opgelegde zilveruitjes
1 el
Rode chilipepers
0,5
Look
1 teentje
Bieslook
0,5 bosjes
Dragon
Dille
Mayonaise
3 el
Ketchup
1 el
Zoete chilisaus
1 el
Augurken
3
Ijsbergsla
Tomaat
1
Hamburgerbroodjes
4
Olijfolie
1 een likje
Beenham
600 g
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
3 eieren
1
Kook de eieren gaar in 8 minuten.
2 el krokante uitjes
2
Doe de krokante uitjes in een mengkom.
1 el opgelegde augurkjes, 1 el opgelegde zilveruitjes
3
Snijd enkele zure augurken en opgelegde zilveruitjes fijn. Voeg ze toe aan de krokante uitjes.
0,5 rode chilipepers, 1 teentje Look
4
Snijd de rode chilipeper fijn en doe met een geraspt teentje look bij de rest in de mengkom.
0,5 bosjes Bieslook, dragon, dille
5
Snijd de bieslook, de dragon en de dille fijn en voeg de kruiden toe aan de mengkom.
3 el mayonaise, 1 el ketchup, 1 el zoete chilisaus
6
Doe er de sauzen bij en meng alles onder elkaar tot een mooie saus.
7
Laat de eieren afkoelen in koud water.
3 augurken
8
Snijd de zoetzure augurken in schijfjes.
ijsbergsla
9
Spoel enkele bladeren ijsbergsla grondig onder water en snijd deze in reepjes.
1 tomaat
10
Snijd de tomaat in schijfjes. Pel de eieren en snijd ook deze in schijfjes.
4 hamburgerbroodjes, 1 een likje olijfolie
11
Snijd de broodjes doormidden en besprenkel de binnenkant met een likje olijfolie. Leg de broodjes even in de grillpan.
600 g beenham
12
Snijd de beenham in stukken en leg ze in de grillpan.
13
Neem de onderste helft van een broodje en smeer de saus bovenop. Leg er enkele blaadjes sla en enkele schijfjes tomaat op.
14
Leg er vervolgens de geroosterde beenham, de schijfjes augurk en enkele schijfjes ei bovenop.
15
Lepel nog wat saus op de bovenste helft van het broodje en werk er het broodje mee af.
3 eieren
1
Kook de eieren gaar in 8 minuten.
2 el krokante uitjes
2
Doe de krokante uitjes in een mengkom.
1 el opgelegde augurkjes, 1 el opgelegde zilveruitjes
3
Snijd enkele zure augurken en opgelegde zilveruitjes fijn. Voeg ze toe aan de krokante uitjes.
0,5 rode chilipepers, 1 teentje Look
4
Snijd de rode chilipeper fijn en doe met een geraspt teentje look bij de rest in de mengkom.
0,5 bosjes Bieslook, dragon, dille
5
Snijd de bieslook, de dragon en de dille fijn en voeg de kruiden toe aan de mengkom.
3 el mayonaise, 1 el ketchup, 1 el zoete chilisaus
6
Doe er de sauzen bij en meng alles onder elkaar tot een mooie saus.
7
Laat de eieren afkoelen in koud water.
3 augurken
8
Snijd de zoetzure augurken in schijfjes.
ijsbergsla
9
Spoel enkele bladeren ijsbergsla grondig onder water en snijd deze in reepjes.
1 tomaat
10
Snijd de tomaat in schijfjes. Pel de eieren en snijd ook deze in schijfjes.
4 hamburgerbroodjes, 1 een likje olijfolie
11
Snijd de broodjes doormidden en besprenkel de binnenkant met een likje olijfolie. Leg de broodjes even in de grillpan.
600 g beenham
12
Snijd de beenham in stukken en leg ze in de grillpan.
13
Neem de onderste helft van een broodje en smeer de saus bovenop. Leg er enkele blaadjes sla en enkele schijfjes tomaat op.
14
Leg er vervolgens de geroosterde beenham, de schijfjes augurk en enkele schijfjes ei bovenop.
15
Lepel nog wat saus op de bovenste helft van het broodje en werk er het broodje mee af.
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
4 personen
35m
Ingrediënten
Eieren
3
Krokante uitjes
2 el
Opgelegde augurkjes
1 el
Opgelegde zilveruitjes
1 el
Rode chilipepers
0,5
Look
1 teentje
Bieslook
0,5 bosjes
Dragon
Dille
Mayonaise
3 el
Ketchup
1 el
Zoete chilisaus
1 el
Augurken
3
Ijsbergsla
Tomaat
1
Hamburgerbroodjes
4
Olijfolie
1 een likje
Beenham
600 g
Broodje beenham met Thousand Islands saus
Een flink gevuld broodje als lunch, dat kan smaken! Jeroen maakt een american bun klaar met gegrilde beenham, Thousand Islands saus en verschillende groenten. Kies gerust voor een pistolet of sandwich als je dat liever hebt.Instructies
3 eieren
1
Kook de eieren gaar in 8 minuten.
2 el krokante uitjes
2
Doe de krokante uitjes in een mengkom.
1 el opgelegde augurkjes, 1 el opgelegde zilveruitjes
3
Snijd enkele zure augurken en opgelegde zilveruitjes fijn. Voeg ze toe aan de krokante uitjes.
0,5 rode chilipepers, 1 teentje Look
4
Snijd de rode chilipeper fijn en doe met een geraspt teentje look bij de rest in de mengkom.
0,5 bosjes Bieslook, dragon, dille
5
Snijd de bieslook, de dragon en de dille fijn en voeg de kruiden toe aan de mengkom.
3 el mayonaise, 1 el ketchup, 1 el zoete chilisaus
6
Doe er de sauzen bij en meng alles onder elkaar tot een mooie saus.
7
Laat de eieren afkoelen in koud water.
3 augurken
8
Snijd de zoetzure augurken in schijfjes.
ijsbergsla
9
Spoel enkele bladeren ijsbergsla grondig onder water en snijd deze in reepjes.
1 tomaat
10
Snijd de tomaat in schijfjes. Pel de eieren en snijd ook deze in schijfjes.
4 hamburgerbroodjes, 1 een likje olijfolie
11
Snijd de broodjes doormidden en besprenkel de binnenkant met een likje olijfolie. Leg de broodjes even in de grillpan.
600 g beenham
12
Snijd de beenham in stukken en leg ze in de grillpan.
13
Neem de onderste helft van een broodje en smeer de saus bovenop. Leg er enkele blaadjes sla en enkele schijfjes tomaat op.
14
Leg er vervolgens de geroosterde beenham, de schijfjes augurk en enkele schijfjes ei bovenop.
15
Lepel nog wat saus op de bovenste helft van het broodje en werk er het broodje mee af.