dako logo
Populaire thema's
Zoeken op
Sabayon (thumbnail)Sabayon

Sabayon

20m
5
-
2.1K
Recepten

Sabayon

Met dit recept maak je een luchtige sabayon.
Sabayon (thumbnail)Sabayon

Sabayon

20m
5
-
2.1K
Recepten

Sabayon

Met dit recept maak je een luchtige sabayon.
Type gerechtBasisbereiding
Totale tijd20m
Ingrediënten5
Beoordeling-
Aantal likes2.1K

Ingrediënten

4 personen
Eierdooiers
5
Kristalsuiker
3 dopje
Vanillesuiker
1 dopje
Witte wijn
2 dopje
Poire williams
1 dopje

Benodigdheden

Handmixer

Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden

Instructies

Sabayon

5 eierdooiers
1
Doe de eigelen in een steelpannetje en gebruik een halve eierschaal als maatbeker.
3 dopje kristalsuiker, 1 dopje vanillesuiker, 2 dopje witte wijn, 1 dopje Poire Williams
2
Voeg de dopjes kristalsuiker, vanillesuiker, de witte wijn en de poire williams toe aan de eigelen.
3
Klop het koude mengsel met een garde en zet het pannetje vervolgens op een zacht vuur.
4
Klop het mengsel ononderbroken met de garde tot je een schuimige sabayon krijgt. Werk tijdens het kloppen vanuit de pols (gebruik eventueel een handmixer).
1
Doe de eigelen in een steelpannetje en gebruik een halve eierschaal als maatbeker.
2
Voeg de dopjes kristalsuiker, vanillesuiker, de witte wijn en de poire williams toe aan de eigelen.

Instructies

Sabayon

5 eierdooiers
1
Doe de eigelen in een steelpannetje en gebruik een halve eierschaal als maatbeker.
3 dopje kristalsuiker, 1 dopje vanillesuiker, 2 dopje witte wijn, 1 dopje Poire Williams
2
Voeg de dopjes kristalsuiker, vanillesuiker, de witte wijn en de poire williams toe aan de eigelen.
3
Klop het koude mengsel met een garde en zet het pannetje vervolgens op een zacht vuur.
4
Klop het mengsel ononderbroken met de garde tot je een schuimige sabayon krijgt. Werk tijdens het kloppen vanuit de pols (gebruik eventueel een handmixer).
1
Doe de eigelen in een steelpannetje en gebruik een halve eierschaal als maatbeker.
2
Voeg de dopjes kristalsuiker, vanillesuiker, de witte wijn en de poire williams toe aan de eigelen.

Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
dako logo
Sabayon (thumbnail)Sabayon
4 personen
20m
Ingrediënten
Eierdooiers
5
Kristalsuiker
3 dopje
Vanillesuiker
1 dopje
Witte wijn
2 dopje
Poire williams
1 dopje

Sabayon

Met dit recept maak je een luchtige sabayon.
Instructies

Sabayon

5 eierdooiers
1
Doe de eigelen in een steelpannetje en gebruik een halve eierschaal als maatbeker.
3 dopje kristalsuiker, 1 dopje vanillesuiker, 2 dopje witte wijn, 1 dopje Poire Williams
2
Voeg de dopjes kristalsuiker, vanillesuiker, de witte wijn en de poire williams toe aan de eigelen.
3
Klop het koude mengsel met een garde en zet het pannetje vervolgens op een zacht vuur.
4
Klop het mengsel ononderbroken met de garde tot je een schuimige sabayon krijgt. Werk tijdens het kloppen vanuit de pols (gebruik eventueel een handmixer).