Sabayon
Sabayon
Ingrediënten
4 personen
Eierdooiers
5
Kristalsuiker
3 dopje
Vanillesuiker
1 dopje
Witte wijn
2 dopje
Poire williams
1 dopje
Benodigdheden
Handmixer
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
Sabayon
5 eierdooiers
1
Doe de eigelen in een steelpannetje en gebruik een halve eierschaal als maatbeker.
3 dopje kristalsuiker, 1 dopje vanillesuiker, 2 dopje witte wijn, 1 dopje Poire Williams
2
Voeg de dopjes kristalsuiker, vanillesuiker, de witte wijn en de poire williams toe aan de eigelen.
3
Klop het koude mengsel met een garde en zet het pannetje vervolgens op een zacht vuur.
4
Klop het mengsel ononderbroken met de garde tot je een schuimige sabayon krijgt. Werk tijdens het kloppen vanuit de pols (gebruik eventueel een handmixer).
Advertentie
Bekijk hier welke handmixer Dagelijkse kost gebruikt.
Sabayon
5 eierdooiers
1
Doe de eigelen in een steelpannetje en gebruik een halve eierschaal als maatbeker.
3 dopje kristalsuiker, 1 dopje vanillesuiker, 2 dopje witte wijn, 1 dopje Poire Williams
2
Voeg de dopjes kristalsuiker, vanillesuiker, de witte wijn en de poire williams toe aan de eigelen.
3
Klop het koude mengsel met een garde en zet het pannetje vervolgens op een zacht vuur.
4
Klop het mengsel ononderbroken met de garde tot je een schuimige sabayon krijgt. Werk tijdens het kloppen vanuit de pols (gebruik eventueel een handmixer).
Advertentie
Bekijk hier welke handmixer Dagelijkse kost gebruikt.
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
4 personen
20m
Ingrediënten
Eierdooiers
5
Kristalsuiker
3 dopje
Vanillesuiker
1 dopje
Witte wijn
2 dopje
Poire williams
1 dopje
Sabayon
Met dit recept maak je een luchtige sabayon.Instructies
Sabayon
5 eierdooiers
1
Doe de eigelen in een steelpannetje en gebruik een halve eierschaal als maatbeker.
3 dopje kristalsuiker, 1 dopje vanillesuiker, 2 dopje witte wijn, 1 dopje Poire Williams
2
Voeg de dopjes kristalsuiker, vanillesuiker, de witte wijn en de poire williams toe aan de eigelen.
3
Klop het koude mengsel met een garde en zet het pannetje vervolgens op een zacht vuur.
4
Klop het mengsel ononderbroken met de garde tot je een schuimige sabayon krijgt. Werk tijdens het kloppen vanuit de pols (gebruik eventueel een handmixer).