Kaassaus
Kaassaus
Kaassaus
Kaassaus
Ingrediënten
4 personen
Boter
30 g
Bloem
40 g
Melk
0,7 l
Citroenen
0,5
Pepers
Zout
Gemalen kaasbv. Emmentaler
50 g
Nootmuskaat
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
Kaassaus
30 g boter, 40 g bloem, 0,7 l melk, 0,5 citroenen, pepers, zout
1
Begin met een huisgemaakte bechamelsaus. De basisbereiding vind je hier.
50 g gemalen kaas
2
Roer de gemalen kaas door de warme bechamelsaus.
nootmuskaat
3
Laat de kaassaus niet meer koken en kruid ze naar smaak met wat versgeraspte nootmuskaat.
Kaassaus
30 g boter, 40 g bloem, 0,7 l melk, 0,5 citroenen, pepers, zout
1
Begin met een huisgemaakte bechamelsaus. De basisbereiding vind je hier.
50 g gemalen kaas
2
Roer de gemalen kaas door de warme bechamelsaus.
nootmuskaat
3
Laat de kaassaus niet meer koken en kruid ze naar smaak met wat versgeraspte nootmuskaat.
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
4 personen
15m
Ingrediënten
Boter
30 g
Bloem
40 g
Melk
0,7 l
Citroenen
0,5
Pepers
Zout
Gemalen kaasbv. Emmentaler
50 g
Nootmuskaat
Kaassaus
Men neme een warme bechamelsaus als basis en voege er nog enkele extra stappen aan toe voor de allerlekkerste kaassaus.Instructies
Kaassaus
30 g boter, 40 g bloem, 0,7 l melk, 0,5 citroenen, pepers, zout
1
Begin met een huisgemaakte bechamelsaus. De basisbereiding vind je hier.
50 g gemalen kaas
2
Roer de gemalen kaas door de warme bechamelsaus.
nootmuskaat
3
Laat de kaassaus niet meer koken en kruid ze naar smaak met wat versgeraspte nootmuskaat.