dako logo
Populaire thema's
Zoeken op
Kaassaus (thumbnail)Kaassaus

Kaassaus

15m
8
-
3K
Recepten

Kaassaus

Men neme een warme bechamelsaus als basis en voege er nog enkele extra stappen aan toe voor de allerlekkerste kaassaus.
Kaassaus (thumbnail)Kaassaus

Kaassaus

15m
8
-
3K
Recepten

Kaassaus

Men neme een warme bechamelsaus als basis en voege er nog enkele extra stappen aan toe voor de allerlekkerste kaassaus.
Type gerechtBasisbereiding
Totale tijd15m
Ingrediënten8
Beoordeling-
Aantal likes3K

Ingrediënten

4 personen
Boter
30 g
Bloem
40 g
Melk
0,7 l
Citroenen
0,5
Pepers
Zout
Gemalen kaasbv. Emmentaler
50 g
Nootmuskaat
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden

Instructies

Kaassaus

30 g boter, 40 g bloem, 0,7 l melk, 0,5 citroenen, pepers, zout
1
Begin met een huisgemaakte bechamelsaus. De basisbereiding vind je hier.
50 g gemalen kaas
2
Roer de gemalen kaas door de warme bechamelsaus.
nootmuskaat
3
Laat de kaassaus niet meer koken en kruid ze naar smaak met wat versgeraspte nootmuskaat.
1
Begin met een huisgemaakte bechamelsaus. De basisbereiding vind je hier.
2
Roer de gemalen kaas door de warme bechamelsaus.
Wat vond je van dit recept?
Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!

Instructies

Kaassaus

30 g boter, 40 g bloem, 0,7 l melk, 0,5 citroenen, pepers, zout
1
Begin met een huisgemaakte bechamelsaus. De basisbereiding vind je hier.
50 g gemalen kaas
2
Roer de gemalen kaas door de warme bechamelsaus.
nootmuskaat
3
Laat de kaassaus niet meer koken en kruid ze naar smaak met wat versgeraspte nootmuskaat.
1
Begin met een huisgemaakte bechamelsaus. De basisbereiding vind je hier.
2
Roer de gemalen kaas door de warme bechamelsaus.

Wat vond je van dit recept?
Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!

Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
dako logo
Kaassaus (thumbnail)Kaassaus
4 personen
15m
Ingrediënten
Boter
30 g
Bloem
40 g
Melk
0,7 l
Citroenen
0,5
Pepers
Zout
Gemalen kaasbv. Emmentaler
50 g
Nootmuskaat

Kaassaus

Men neme een warme bechamelsaus als basis en voege er nog enkele extra stappen aan toe voor de allerlekkerste kaassaus.
Instructies

Kaassaus

30 g boter, 40 g bloem, 0,7 l melk, 0,5 citroenen, pepers, zout
1
Begin met een huisgemaakte bechamelsaus. De basisbereiding vind je hier.
50 g gemalen kaas
2
Roer de gemalen kaas door de warme bechamelsaus.
nootmuskaat
3
Laat de kaassaus niet meer koken en kruid ze naar smaak met wat versgeraspte nootmuskaat.