Kaassaus

Kaassaus

15m
8
60%
6.2K
Recepten

Kaassaus

Men neme een warme bechamelsaus als basis en voege er nog enkele extra stappen aan toe voor de allerlekkerste kaassaus.
Kaassaus

Kaassaus

15m
8
60%
6.2K
Recepten

Kaassaus

Men neme een warme bechamelsaus als basis en voege er nog enkele extra stappen aan toe voor de allerlekkerste kaassaus.

Ingrediënten

4 personen
Bloem
40 g
Volkoren bloem
Volkoren bloemEven lekker, veel gezonder
Melk
0,7 l
Boter
30 g
Citroenen
0,5
Pepers
Zout
Gemalen kaasbv. Emmentaler
50 g
Nootmuskaat
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
Ad door De Nieuwe Levensgenieter
Volkoren bloem
Volkoren bloem
Even lekker, veel gezonder
Wist je dat...? Door volkoren bloem (en geen witte) te kiezen, geef je moeiteloos een boost aan je gezondheid. Volkoren bevat meer vezels: goed voor je darmen (bewezen beschermend effect tegen darmkanker). En geeft je een langer verzadigd gevoel. Met volkoren geniet je dus dubbel van je favoriete gerechten!

Instructies

Kaassaus

30 g boter, 40 g bloem, 0,7 l melk, 0,5 citroenen, pepers, zout
1
Begin met een huisgemaakte bechamelsaus. De basisbereiding vind je hier.
Ad door De Nieuwe Levensgenieter
Volkoren bloem
Wist je dat...? Door volkoren bloem (en geen witte) te kiezen, geef je moeiteloos een boost aan je gezondheid. Volkoren bevat meer vezels: goed voor je darmen (bewezen beschermend effect tegen darmkanker). En geeft je een langer verzadigd gevoel. Met volkoren geniet je dus dubbel van je favoriete gerechten!
50 g gemalen kaas
2
Roer de gemalen kaas door de warme bechamelsaus.
nootmuskaat
3
Laat de kaassaus niet meer koken en kruid ze naar smaak met wat versgeraspte nootmuskaat.
1
Begin met een huisgemaakte bechamelsaus. De basisbereiding vind je hier.
2
Roer de gemalen kaas door de warme bechamelsaus.

Wat vond je van dit recept?

Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!

Ad door De Nieuwe Levensgenieter
Volkoren bloem
Volkoren bloem
Even lekker, veel gezonder
Wist je dat...? Door volkoren bloem (en geen witte) te kiezen, geef je moeiteloos een boost aan je gezondheid. Volkoren bevat meer vezels: goed voor je darmen (bewezen beschermend effect tegen darmkanker). En geeft je een langer verzadigd gevoel. Met volkoren geniet je dus dubbel van je favoriete gerechten!

Instructies

Kaassaus

30 g boter, 40 g bloem, 0,7 l melk, 0,5 citroenen, pepers, zout
1
Begin met een huisgemaakte bechamelsaus. De basisbereiding vind je hier.
Ad door De Nieuwe Levensgenieter
Volkoren bloem
Wist je dat...? Door volkoren bloem (en geen witte) te kiezen, geef je moeiteloos een boost aan je gezondheid. Volkoren bevat meer vezels: goed voor je darmen (bewezen beschermend effect tegen darmkanker). En geeft je een langer verzadigd gevoel. Met volkoren geniet je dus dubbel van je favoriete gerechten!
50 g gemalen kaas
2
Roer de gemalen kaas door de warme bechamelsaus.
nootmuskaat
3
Laat de kaassaus niet meer koken en kruid ze naar smaak met wat versgeraspte nootmuskaat.
1
Begin met een huisgemaakte bechamelsaus. De basisbereiding vind je hier.
2
Roer de gemalen kaas door de warme bechamelsaus.

Wat vond je van dit recept?

Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden