dako logo
Populaire thema's
Zoeken op
Kaassaus (thumbnail)Kaassaus

Kaassaus

15m
8
-
2K
Recepten

Kaassaus

Men neme een warme bechamelsaus als basis en voege er nog enkele extra stappen aan toe voor de allerlekkerste kaassaus.
Kaassaus (thumbnail)Kaassaus

Kaassaus

15m
8
-
2K
Recepten

Kaassaus

Men neme een warme bechamelsaus als basis en voege er nog enkele extra stappen aan toe voor de allerlekkerste kaassaus.
Type gerechtBasisbereiding
Totale tijd15m
Ingrediënten8
Beoordeling-
Aantal likes2K

Ingrediënten

4 personen
Boter
30 g
Bloem
40 g
Melk
0,7 l
Citroenen
0,5
Pepers
Zout
Gemalen kaasbv. Emmentaler
50 g
Nootmuskaat
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden

Instructies

Kaassaus

30 g boter, 40 g bloem, 0,7 l melk, 0,5 citroenen, pepers, zout
1
Begin met een huisgemaakte bechamelsaus. De basisbereiding vind je hier.
50 g gemalen kaas
2
Roer de gemalen kaas door de warme bechamelsaus.
nootmuskaat
3
Laat de kaassaus niet meer koken en kruid ze naar smaak met wat versgeraspte nootmuskaat.
1
Begin met een huisgemaakte bechamelsaus. De basisbereiding vind je hier.
2
Roer de gemalen kaas door de warme bechamelsaus.

Instructies

Kaassaus

30 g boter, 40 g bloem, 0,7 l melk, 0,5 citroenen, pepers, zout
1
Begin met een huisgemaakte bechamelsaus. De basisbereiding vind je hier.
50 g gemalen kaas
2
Roer de gemalen kaas door de warme bechamelsaus.
nootmuskaat
3
Laat de kaassaus niet meer koken en kruid ze naar smaak met wat versgeraspte nootmuskaat.
1
Begin met een huisgemaakte bechamelsaus. De basisbereiding vind je hier.
2
Roer de gemalen kaas door de warme bechamelsaus.

Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
dako logo
Kaassaus (thumbnail)Kaassaus
4 personen
15m
Ingrediënten
Boter
30 g
Bloem
40 g
Melk
0,7 l
Citroenen
0,5
Pepers
Zout
Gemalen kaasbv. Emmentaler
50 g
Nootmuskaat

Kaassaus

Men neme een warme bechamelsaus als basis en voege er nog enkele extra stappen aan toe voor de allerlekkerste kaassaus.
Instructies

Kaassaus

30 g boter, 40 g bloem, 0,7 l melk, 0,5 citroenen, pepers, zout
1
Begin met een huisgemaakte bechamelsaus. De basisbereiding vind je hier.
50 g gemalen kaas
2
Roer de gemalen kaas door de warme bechamelsaus.
nootmuskaat
3
Laat de kaassaus niet meer koken en kruid ze naar smaak met wat versgeraspte nootmuskaat.