Pasta koken
Pasta koken
Ingrediënten
4 personen
Zout
Pasta
100 g
Benodigdheden
Waterkoker
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
Pasta koken
zout
1
Gebruik je droge of verse kant-en-klaarpasta? Weet dan wel dat pasta wil zwemmen: het is belangrijk om pasta altijd te koken in een grote pan met veel water met een flinke snuif zout. Breng het water aan de kook en voeg dan pas zout toe.
Advertentie
Water koken? Bespaar tot 10 minuten met een Quooker kraan!
100 g pasta
2
Voeg 100 gram pasta per persoon toe.
3
Giet de spaghetti snel af in een vergiet en vang eventueel wat kookwater op om de saus mee te binden. Je kunt ook wat koud water toevoegen om het kookproces te stoppen en dan pas af te gieten.
TIPLaat droge pasta altijd 1 minuut minder lang koken dan aangegeven op de verpakking. De pasta gaart immers nog wat verder in de warme saus.
1
Gebruik je droge of verse kant-en-klaarpasta? Weet dan wel dat pasta wil zwemmen: het is belangrijk om pasta altijd te koken in een grote pan met veel water met een flinke snuif zout. Breng het water aan de kook en voeg dan pas zout toe.
Advertentie
Water koken? Bespaar tot 10 minuten met een Quooker kraan!
2
Voeg 100 gram pasta per persoon toe.
Pasta koken
zout
1
Gebruik je droge of verse kant-en-klaarpasta? Weet dan wel dat pasta wil zwemmen: het is belangrijk om pasta altijd te koken in een grote pan met veel water met een flinke snuif zout. Breng het water aan de kook en voeg dan pas zout toe.
Advertentie
Water koken? Bespaar tot 10 minuten met een Quooker kraan!
100 g pasta
2
Voeg 100 gram pasta per persoon toe.
3
Giet de spaghetti snel af in een vergiet en vang eventueel wat kookwater op om de saus mee te binden. Je kunt ook wat koud water toevoegen om het kookproces te stoppen en dan pas af te gieten.
TIPLaat droge pasta altijd 1 minuut minder lang koken dan aangegeven op de verpakking. De pasta gaart immers nog wat verder in de warme saus.
1
Gebruik je droge of verse kant-en-klaarpasta? Weet dan wel dat pasta wil zwemmen: het is belangrijk om pasta altijd te koken in een grote pan met veel water met een flinke snuif zout. Breng het water aan de kook en voeg dan pas zout toe.
Advertentie
Water koken? Bespaar tot 10 minuten met een Quooker kraan!
2
Voeg 100 gram pasta per persoon toe.
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
4 personen
15m
Ingrediënten
Zout
Pasta
100 g
Pasta koken
Volgens velen een kunst, maar eigenlijk belachelijk eenvoudig eens je eraan begint ...Instructies
Pasta koken
zout
1
Gebruik je droge of verse kant-en-klaarpasta? Weet dan wel dat pasta wil zwemmen: het is belangrijk om pasta altijd te koken in een grote pan met veel water met een flinke snuif zout. Breng het water aan de kook en voeg dan pas zout toe.
100 g pasta
2
Voeg 100 gram pasta per persoon toe.
3
Giet de spaghetti snel af in een vergiet en vang eventueel wat kookwater op om de saus mee te binden. Je kunt ook wat koud water toevoegen om het kookproces te stoppen en dan pas af te gieten.
TIPLaat droge pasta altijd 1 minuut minder lang koken dan aangegeven op de verpakking. De pasta gaart immers nog wat verder in de warme saus.