Havermoutpannenkoeken met banaan en esdoornsiroop
Havermoutpannenkoeken met banaan en esdoornsiroop
American pancakes op basis van banaan en havermout met plakjes banaan, maple syrup en geroosterde hazelnoten.
Havermoutpannenkoeken met banaan en esdoornsiroop
Havermoutpannenkoeken met banaan en esdoornsiroop
American pancakes op basis van banaan en havermout met plakjes banaan, maple syrup en geroosterde hazelnoten.
Receptinformatie
Ingrediënten
4 personen
Bananenrijpe
2
AH Bananen trosAltijd prijsfavoriet bij Albert Heijn
Melk
0,1 l
Bananen
2
Ei
1
Eiwitten
2
Botergesmolten
25 g
Zout
1 snuifje
Havermout
160 g
Vanillesuiker
40 g
Bakpoeder
1 tl
Hazelnotengepelde
100 g
Griekse yoghurt
4 el
Esdoornsiroop
Ad door Too Good To Go
Kijk-ruik-proef
Check je melk voordat je ze weggooitWist je dat je zintuigen helpen bepalen of eten nog lekker en veilig is? 👀👃👅✋
2 bananen (rijpe), 160 g havermout, 40 g vanillesuiker, 1 ei, 0,1 l melk, 1 tl bakpoeder, 1 snuifje zout, 25 g boter (gesmolten)
1
Doe de bananen met de havermout, de suiker, het ei, de melk, het bakpoeder, een snuif zout en de gesmolten boter in een blender en mix het geheel.
Ad door Too Good To Go
Wist je dat je zintuigen helpen bepalen of eten nog lekker en veilig is? 👀👃👅✋
2 eiwitten
2
Klop de eiwitten stijf en spatel ze onder het beslag.
100 g hazelnoten (gepelde)
3
Rooster de hazelnoten in een droge pan.
4
Verhit een scheutje olie in een kleine pan en bak pancakes van het beslag.
5
Tip: Draai de pancakes voorzichtig om met een spatel.
2 bananen
6
Snijd de rest van de bananen in plakjes.
4 el Griekse yoghurt, esdoornsiroop
7
Werk de pancakes af met een lepel Griekse yoghurt, plakjes banaan, geroosterde hazelnoten en maple syrup.
Wat vond je van dit recept?
Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!Ad door Too Good To Go
Kijk-ruik-proef
Check je melk voordat je ze weggooitWist je dat je zintuigen helpen bepalen of eten nog lekker en veilig is? 👀👃👅✋
2 bananen (rijpe), 160 g havermout, 40 g vanillesuiker, 1 ei, 0,1 l melk, 1 tl bakpoeder, 1 snuifje zout, 25 g boter (gesmolten)
1
Doe de bananen met de havermout, de suiker, het ei, de melk, het bakpoeder, een snuif zout en de gesmolten boter in een blender en mix het geheel.
Ad door Too Good To Go
Wist je dat je zintuigen helpen bepalen of eten nog lekker en veilig is? 👀👃👅✋
2 eiwitten
2
Klop de eiwitten stijf en spatel ze onder het beslag.
100 g hazelnoten (gepelde)
3
Rooster de hazelnoten in een droge pan.
4
Verhit een scheutje olie in een kleine pan en bak pancakes van het beslag.
5
Tip: Draai de pancakes voorzichtig om met een spatel.
2 bananen
6
Snijd de rest van de bananen in plakjes.
4 el Griekse yoghurt, esdoornsiroop
7
Werk de pancakes af met een lepel Griekse yoghurt, plakjes banaan, geroosterde hazelnoten en maple syrup.