Instructies

4 personen
2 bananen (rijpe), 160 g havermout, 40 g vanillesuiker, 1 ei, 0,1 l melk, 1 tl bakpoeder, 1 snuifje zout, 25 g boter (gesmolten)
1

Doe de bananen met de havermout, de suiker, het ei, de melk, het bakpoeder, een snuif zout en de gesmolten boter in een blender en mix het geheel.

2 eiwitten
2

Klop de eiwitten stijf en spatel ze onder het beslag.

100 g hazelnoten (gepelde)
3

Rooster de hazelnoten in een droge pan.

4

Verhit een scheutje olie in een kleine pan en bak pancakes van het beslag.

5

Tip: Draai de pancakes voorzichtig om met een spatel.

2 bananen
6

Snijd de rest van de bananen in plakjes.

4 el Griekse yoghurt, esdoornsiroop
7

Werk de pancakes af met een lepel Griekse yoghurt, plakjes banaan, geroosterde hazelnoten en maple syrup.