Gevulde ciabatta quattro stagioni
Gevulde ciabatta quattro stagioni
Een gevulde picknick ciabatta met tomaten, artisjok, mozzarella, gandaham en olijven.
Gevulde ciabatta quattro stagioni
Gevulde ciabatta quattro stagioni
Een gevulde picknick ciabatta met tomaten, artisjok, mozzarella, gandaham en olijven.
Ingrediënten
4 personen
Gandaham
200 g
Nog lekkerder met ons beste vlees ooitLekker eten begint met kiezen voor producten van bij ons
Champignons
0,5 bakje
Look
0,5 teentjes
Sjalotten
0,5
Ansjovis
4
Balsamico
1 scheutje
Artisjokopgelegd
1 blikje
Look
0,5 teentjes
Pijnboompitten
50 g
Parmezaan
60 g
Basilicum
1 bosje
Olijfolie
0,1 l
Xeresazijn
1 scheutje
Tomaten
2
Sjalotten
0,5
Zongedroogde tomaten
1 bakje
Basilicum
Olijfolie
1 scheutje
Xeresazijn
1 scheutje
Zwarte olijvenzonder pit
4 el
Mozzarella
2 bollen
Basilicum
1 bosje
Rucola
Ciabatta's
2
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
Ad door Lekker van bij ons

Nog lekkerder met ons beste vlees ooit
Lekker eten begint met kiezen voor producten van bij onsWat goed is, hoeft niet van ver te komen... Vlees van bij ons is kwaliteitsvol, eerlijk en traceerbaar. Het reist geen duizenden kilometers, maar komt recht van bij onze boeren, die hun vak kennen en met zorg kweken. Door te kiezen voor lokaal vlees, kies je voor smaak, kwaliteit, de minste voedselkilometers én steun je onze landbouwers.
2 ciabatta's
1
Snijd de bovenkant van de ciabatta en haal er het meeste van het broodkruim uit. Snijd het broodkruim fijn.
0,5 bakje champignons
2
Snijd de champignons in plakjes en bak ze in boter.
0,5 Sjalotten, 0,5 teentjes Look, 4 Ansjovis
3
Snipper de sjalot, de look en de ansjovis fijn en voeg ze toe, gevolgd door het broodkruim. Kruid met peper en zout en laat even bakken.
1 scheutje balsamico
4
Voeg er een scheutje balsamico aan toe.
50 g pijnboompitten
5
Rooster de pijnboompitten en laat ze afkoelen.
60 g parmezaan, 1 blikje artisjok (opgelegd), 0,1 l olijfolie, 1 bosje basilicum, 0,5 teentjes Look
6
Doe de pijnboompitten met de parmezaan, de artisjokken, de olijfolie, de basilicum en de look in de hakmolen en maal alles fijn. Kruid met peper en zout.
2 tomaten
7
Verwijder de schil van de tomaten en snijd het vruchtvlees in blokjes.
0,5 Sjalotten, 1 bosje basilicum, 1 bakje Zongedroogde tomaten
8
Snijd de sjalot, de basilicum en de zongedroogde tomaten fijn en meng alles samen met de tomatenblokjes onder elkaar.
1 scheutje xeresazijn
9
Voeg er een scheut olijfolie, wat azijn, peper, zout en wat sriracha aan toe.
4 el Zwarte olijven (zonder pit), 2 bollen Mozzarella
10
Lepel wat van de pesto in het brood. Schep de gebakken champignons op de pesto, gevolgd door wat fijngesneden olijven en plakjes mozzarella.
200 g Gandaham
11
Ga verder met plakjes ham en de tapenade van tomaat. Lepel wat pesto van artisjok op het deksel van het brood en sluit het broodje.
Ad door Lekker van bij ons

Wat goed is, hoeft niet van ver te komen... Vlees van bij ons is kwaliteitsvol, eerlijk en traceerbaar. Het reist geen duizenden kilometers, maar komt recht van bij onze boeren, die hun vak kennen en met zorg kweken. Door te kiezen voor lokaal vlees, kies je voor smaak, kwaliteit, de minste voedselkilometers én steun je onze landbouwers.
Rucola
12
Snijd het brood in stukken en serveer met rucola.
Wat vond je van dit recept?
Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!Ad door Lekker van bij ons

Nog lekkerder met ons beste vlees ooit
Lekker eten begint met kiezen voor producten van bij onsWat goed is, hoeft niet van ver te komen... Vlees van bij ons is kwaliteitsvol, eerlijk en traceerbaar. Het reist geen duizenden kilometers, maar komt recht van bij onze boeren, die hun vak kennen en met zorg kweken. Door te kiezen voor lokaal vlees, kies je voor smaak, kwaliteit, de minste voedselkilometers én steun je onze landbouwers.
2 ciabatta's
1
Snijd de bovenkant van de ciabatta en haal er het meeste van het broodkruim uit. Snijd het broodkruim fijn.
0,5 bakje champignons
2
Snijd de champignons in plakjes en bak ze in boter.
0,5 Sjalotten, 0,5 teentjes Look, 4 Ansjovis
3
Snipper de sjalot, de look en de ansjovis fijn en voeg ze toe, gevolgd door het broodkruim. Kruid met peper en zout en laat even bakken.
1 scheutje balsamico
4
Voeg er een scheutje balsamico aan toe.
50 g pijnboompitten
5
Rooster de pijnboompitten en laat ze afkoelen.
60 g parmezaan, 1 blikje artisjok (opgelegd), 0,1 l olijfolie, 1 bosje basilicum, 0,5 teentjes Look
6
Doe de pijnboompitten met de parmezaan, de artisjokken, de olijfolie, de basilicum en de look in de hakmolen en maal alles fijn. Kruid met peper en zout.
2 tomaten
7
Verwijder de schil van de tomaten en snijd het vruchtvlees in blokjes.
0,5 Sjalotten, 1 bosje basilicum, 1 bakje Zongedroogde tomaten
8
Snijd de sjalot, de basilicum en de zongedroogde tomaten fijn en meng alles samen met de tomatenblokjes onder elkaar.
1 scheutje xeresazijn
9
Voeg er een scheut olijfolie, wat azijn, peper, zout en wat sriracha aan toe.
4 el Zwarte olijven (zonder pit), 2 bollen Mozzarella
10
Lepel wat van de pesto in het brood. Schep de gebakken champignons op de pesto, gevolgd door wat fijngesneden olijven en plakjes mozzarella.
200 g Gandaham
11
Ga verder met plakjes ham en de tapenade van tomaat. Lepel wat pesto van artisjok op het deksel van het brood en sluit het broodje.
Ad door Lekker van bij ons

Wat goed is, hoeft niet van ver te komen... Vlees van bij ons is kwaliteitsvol, eerlijk en traceerbaar. Het reist geen duizenden kilometers, maar komt recht van bij onze boeren, die hun vak kennen en met zorg kweken. Door te kiezen voor lokaal vlees, kies je voor smaak, kwaliteit, de minste voedselkilometers én steun je onze landbouwers.
Rucola
12
Snijd het brood in stukken en serveer met rucola.
Wat vond je van dit recept?
Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
4 personen
30m
Ingrediënten
Champignons
0,5 bakje
Look
0,5 teentjes
Sjalotten
0,5
Ansjovis
4
Balsamico
1 scheutje
Artisjokopgelegd
1 blikje
Look
0,5 teentjes
Pijnboompitten
50 g
Parmezaan
60 g
Basilicum
1 bosje
Olijfolie
0,1 l
Xeresazijn
1 scheutje
Tomaten
2
Sjalotten
0,5
Zongedroogde tomaten
1 bakje
Basilicum
Olijfolie
1 scheutje
Xeresazijn
1 scheutje
Gandaham
200 g
Zwarte olijvenzonder pit
4 el
Mozzarella
2 bollen
Basilicum
1 bosje
Rucola
Ciabatta's
2
Gevulde ciabatta quattro stagioni
Een gevulde picknick ciabatta met tomaten, artisjok, mozzarella, gandaham en olijven.Instructies
2 ciabatta's
1
Snijd de bovenkant van de ciabatta en haal er het meeste van het broodkruim uit. Snijd het broodkruim fijn.
0,5 bakje champignons
2
Snijd de champignons in plakjes en bak ze in boter.
0,5 Sjalotten, 0,5 teentjes Look, 4 Ansjovis
3
Snipper de sjalot, de look en de ansjovis fijn en voeg ze toe, gevolgd door het broodkruim. Kruid met peper en zout en laat even bakken.
1 scheutje balsamico
4
Voeg er een scheutje balsamico aan toe.
50 g pijnboompitten
5
Rooster de pijnboompitten en laat ze afkoelen.
60 g parmezaan, 1 blikje artisjok (opgelegd), 0,1 l olijfolie, 1 bosje basilicum, 0,5 teentjes Look
6
Doe de pijnboompitten met de parmezaan, de artisjokken, de olijfolie, de basilicum en de look in de hakmolen en maal alles fijn. Kruid met peper en zout.
2 tomaten
7
Verwijder de schil van de tomaten en snijd het vruchtvlees in blokjes.
0,5 Sjalotten, 1 bosje basilicum, 1 bakje Zongedroogde tomaten
8
Snijd de sjalot, de basilicum en de zongedroogde tomaten fijn en meng alles samen met de tomatenblokjes onder elkaar.
1 scheutje xeresazijn
9
Voeg er een scheut olijfolie, wat azijn, peper, zout en wat sriracha aan toe.
4 el Zwarte olijven (zonder pit), 2 bollen Mozzarella
10
Lepel wat van de pesto in het brood. Schep de gebakken champignons op de pesto, gevolgd door wat fijngesneden olijven en plakjes mozzarella.
200 g Gandaham
11
Ga verder met plakjes ham en de tapenade van tomaat. Lepel wat pesto van artisjok op het deksel van het brood en sluit het broodje.
Rucola
12
Snijd het brood in stukken en serveer met rucola.