dako logo
Populaire thema's
Zoeken op
Gevulde ciabatta quattro stagioni (thumbnail)Gevulde ciabatta quattro stagioni

Gevulde ciabatta quattro stagioni

30m
18
-
588
Recepten

Gevulde ciabatta quattro stagioni

Een gevulde picknick ciabatta met tomaten, artisjok, mozzarella, gandaham en olijven.
Gevulde ciabatta quattro stagioni (thumbnail)Gevulde ciabatta quattro stagioni

Gevulde ciabatta quattro stagioni

30m
18
-
588
Recepten

Gevulde ciabatta quattro stagioni

Een gevulde picknick ciabatta met tomaten, artisjok, mozzarella, gandaham en olijven.
Type gerechtLunch
Totale tijd30m
Ingrediënten18
Beoordeling-
Aantal likes588

Ingrediënten

4 personen
Gandaham
200 g
Champignons
0,5 bakje
Look
0,5 teentjes
Sjalotten
0,5
Ansjovis
4
Balsamico
1 scheutje
Artisjokopgelegd
1 blikje
Look
0,5 teentjes
Pijnboompitten
50 g
Parmezaan
60 g
Basilicum
1 bosje
Olijfolie
0,1 l
Xeresazijn
1 scheutje
Tomaten
2
Sjalotten
0,5
Zongedroogde tomaten
1 bakje
Basilicum
Olijfolie
1 scheutje
Xeresazijn
1 scheutje
Zwarte olijvenzonder pit
4 el
Mozzarella
2 bollen
Basilicum
1 bosje
Rucola
Ciabatta's
2
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden

Instructies

2 ciabatta's
1
Snijd de bovenkant van de ciabatta en haal er het meeste van het broodkruim uit. Snijd het broodkruim fijn.
0,5 bakje champignons
2
Snijd de champignons in plakjes en bak ze in boter.
0,5 Sjalotten, 0,5 teentjes Look, 4 Ansjovis
3
Snipper de sjalot, de look en de ansjovis fijn en voeg ze toe, gevolgd door het broodkruim. Kruid met peper en zout en laat even bakken.
1 scheutje balsamico
4
Voeg er een scheutje balsamico aan toe.
50 g pijnboompitten
5
Rooster de pijnboompitten en laat ze afkoelen.
60 g parmezaan, 1 blikje artisjok (opgelegd), 0,1 l olijfolie, 1 bosje basilicum, 0,5 teentjes Look
6
Doe de pijnboompitten met de parmezaan, de artisjokken, de olijfolie, de basilicum en de look in de hakmolen en maal alles fijn. Kruid met peper en zout.
2 tomaten
7
Verwijder de schil van de tomaten en snijd het vruchtvlees in blokjes.
0,5 Sjalotten, 1 bosje basilicum, 1 bakje Zongedroogde tomaten
8
Snijd de sjalot, de basilicum en de zongedroogde tomaten fijn en meng alles samen met de tomatenblokjes onder elkaar.
1 scheutje xeresazijn
9
Voeg er een scheut olijfolie, wat azijn, peper, zout en wat sriracha aan toe.
4 el Zwarte olijven (zonder pit), 2 bollen Mozzarella
10
Lepel wat van de pesto in het brood. Schep de gebakken champignons op de pesto, gevolgd door wat fijngesneden olijven en plakjes mozzarella.
200 g Gandaham
11
Ga verder met plakjes ham en de tapenade van tomaat. Lepel wat pesto van artisjok op het deksel van het brood en sluit het broodje.
Rucola
12
Snijd het brood in stukken en serveer met rucola.
1
Snijd de bovenkant van de ciabatta en haal er het meeste van het broodkruim uit. Snijd het broodkruim fijn.
2
Snijd de champignons in plakjes en bak ze in boter.
Wat vond je van dit recept?
Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!

Instructies

2 ciabatta's
1
Snijd de bovenkant van de ciabatta en haal er het meeste van het broodkruim uit. Snijd het broodkruim fijn.
0,5 bakje champignons
2
Snijd de champignons in plakjes en bak ze in boter.
0,5 Sjalotten, 0,5 teentjes Look, 4 Ansjovis
3
Snipper de sjalot, de look en de ansjovis fijn en voeg ze toe, gevolgd door het broodkruim. Kruid met peper en zout en laat even bakken.
1 scheutje balsamico
4
Voeg er een scheutje balsamico aan toe.
50 g pijnboompitten
5
Rooster de pijnboompitten en laat ze afkoelen.
60 g parmezaan, 1 blikje artisjok (opgelegd), 0,1 l olijfolie, 1 bosje basilicum, 0,5 teentjes Look
6
Doe de pijnboompitten met de parmezaan, de artisjokken, de olijfolie, de basilicum en de look in de hakmolen en maal alles fijn. Kruid met peper en zout.
2 tomaten
7
Verwijder de schil van de tomaten en snijd het vruchtvlees in blokjes.
0,5 Sjalotten, 1 bosje basilicum, 1 bakje Zongedroogde tomaten
8
Snijd de sjalot, de basilicum en de zongedroogde tomaten fijn en meng alles samen met de tomatenblokjes onder elkaar.
1 scheutje xeresazijn
9
Voeg er een scheut olijfolie, wat azijn, peper, zout en wat sriracha aan toe.
4 el Zwarte olijven (zonder pit), 2 bollen Mozzarella
10
Lepel wat van de pesto in het brood. Schep de gebakken champignons op de pesto, gevolgd door wat fijngesneden olijven en plakjes mozzarella.
200 g Gandaham
11
Ga verder met plakjes ham en de tapenade van tomaat. Lepel wat pesto van artisjok op het deksel van het brood en sluit het broodje.
Rucola
12
Snijd het brood in stukken en serveer met rucola.
1
Snijd de bovenkant van de ciabatta en haal er het meeste van het broodkruim uit. Snijd het broodkruim fijn.
2
Snijd de champignons in plakjes en bak ze in boter.

Wat vond je van dit recept?
Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!

Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
dako logo
Gevulde ciabatta quattro stagioni (thumbnail)Gevulde ciabatta quattro stagioni
4 personen
30m
Ingrediënten
Champignons
0,5 bakje
Look
0,5 teentjes
Sjalotten
0,5
Ansjovis
4
Balsamico
1 scheutje
Artisjokopgelegd
1 blikje
Look
0,5 teentjes
Pijnboompitten
50 g
Parmezaan
60 g
Basilicum
1 bosje
Olijfolie
0,1 l
Xeresazijn
1 scheutje
Tomaten
2
Sjalotten
0,5
Zongedroogde tomaten
1 bakje
Basilicum
Olijfolie
1 scheutje
Xeresazijn
1 scheutje
Gandaham
200 g
Zwarte olijvenzonder pit
4 el
Mozzarella
2 bollen
Basilicum
1 bosje
Rucola
Ciabatta's
2

Gevulde ciabatta quattro stagioni

Een gevulde picknick ciabatta met tomaten, artisjok, mozzarella, gandaham en olijven.
Instructies
2 ciabatta's
1
Snijd de bovenkant van de ciabatta en haal er het meeste van het broodkruim uit. Snijd het broodkruim fijn.
0,5 bakje champignons
2
Snijd de champignons in plakjes en bak ze in boter.
0,5 Sjalotten, 0,5 teentjes Look, 4 Ansjovis
3
Snipper de sjalot, de look en de ansjovis fijn en voeg ze toe, gevolgd door het broodkruim. Kruid met peper en zout en laat even bakken.
1 scheutje balsamico
4
Voeg er een scheutje balsamico aan toe.
50 g pijnboompitten
5
Rooster de pijnboompitten en laat ze afkoelen.
60 g parmezaan, 1 blikje artisjok (opgelegd), 0,1 l olijfolie, 1 bosje basilicum, 0,5 teentjes Look
6
Doe de pijnboompitten met de parmezaan, de artisjokken, de olijfolie, de basilicum en de look in de hakmolen en maal alles fijn. Kruid met peper en zout.
2 tomaten
7
Verwijder de schil van de tomaten en snijd het vruchtvlees in blokjes.
0,5 Sjalotten, 1 bosje basilicum, 1 bakje Zongedroogde tomaten
8
Snijd de sjalot, de basilicum en de zongedroogde tomaten fijn en meng alles samen met de tomatenblokjes onder elkaar.
1 scheutje xeresazijn
9
Voeg er een scheut olijfolie, wat azijn, peper, zout en wat sriracha aan toe.
4 el Zwarte olijven (zonder pit), 2 bollen Mozzarella
10
Lepel wat van de pesto in het brood. Schep de gebakken champignons op de pesto, gevolgd door wat fijngesneden olijven en plakjes mozzarella.
200 g Gandaham
11
Ga verder met plakjes ham en de tapenade van tomaat. Lepel wat pesto van artisjok op het deksel van het brood en sluit het broodje.
Rucola
12
Snijd het brood in stukken en serveer met rucola.