Instructies
4 personen
2 ciabatta's
1
Snijd de bovenkant van de ciabatta en haal er het meeste van het broodkruim uit. Snijd het broodkruim fijn.
0,5 bakje champignons
2
Snijd de champignons in plakjes en bak ze in boter.
0,5 Sjalotten, 0,5 teentjes Look, 4 Ansjovis
3
Snipper de sjalot, de look en de ansjovis fijn en voeg ze toe, gevolgd door het broodkruim. Kruid met peper en zout en laat even bakken.
1 scheutje balsamico
4
Voeg er een scheutje balsamico aan toe.
50 g pijnboompitten
5
Rooster de pijnboompitten en laat ze afkoelen.
60 g parmezaan, 1 blikje artisjok (opgelegd), 0,1 l olijfolie, 1 bosje basilicum, 0,5 teentjes Look
6
Doe de pijnboompitten met de parmezaan, de artisjokken, de olijfolie, de basilicum en de look in de hakmolen en maal alles fijn. Kruid met peper en zout.
2 tomaten
7
Verwijder de schil van de tomaten en snijd het vruchtvlees in blokjes.
0,5 Sjalotten, 1 bosje basilicum, 1 bakje Zongedroogde tomaten
8
Snijd de sjalot, de basilicum en de zongedroogde tomaten fijn en meng alles samen met de tomatenblokjes onder elkaar.
1 scheutje xeresazijn
9
Voeg er een scheut olijfolie, wat azijn, peper, zout en wat sriracha aan toe.
4 el Zwarte olijven (zonder pit), 2 bollen Mozzarella
10
Lepel wat van de pesto in het brood. Schep de gebakken champignons op de pesto, gevolgd door wat fijngesneden olijven en plakjes mozzarella.
200 g Gandaham
11
Ga verder met plakjes ham en de tapenade van tomaat. Lepel wat pesto van artisjok op het deksel van het brood en sluit het broodje.
Rucola
12