Instructies

4 personen
2 ciabatta's
1

Snijd de bovenkant van de ciabatta en haal er het meeste van het broodkruim uit. Snijd het broodkruim fijn.

0,5 bakje champignons
2

Snijd de champignons in plakjes en bak ze in boter.

0,5 Sjalotten, 0,5 teentjes Look, 4 Ansjovis
3

Snipper de sjalot, de look en de ansjovis fijn en voeg ze toe, gevolgd door het broodkruim. Kruid met peper en zout en laat even bakken.

1 scheutje balsamico
4

Voeg er een scheutje balsamico aan toe.

50 g pijnboompitten
5

Rooster de pijnboompitten en laat ze afkoelen.

60 g parmezaan, 1 blikje artisjok (opgelegd), 0,1 l olijfolie, 1 bosje basilicum, 0,5 teentjes Look
6

Doe de pijnboompitten met de parmezaan, de artisjokken, de olijfolie, de basilicum en de look in de hakmolen en maal alles fijn. Kruid met peper en zout.

2 tomaten
7

Verwijder de schil van de tomaten en snijd het vruchtvlees in blokjes.

0,5 Sjalotten, 1 bosje basilicum, 1 bakje Zongedroogde tomaten
8

Snijd de sjalot, de basilicum en de zongedroogde tomaten fijn en meng alles samen met de tomatenblokjes onder elkaar.

1 scheutje xeresazijn
9

Voeg er een scheut olijfolie, wat azijn, peper, zout en wat sriracha aan toe.

4 el Zwarte olijven (zonder pit), 2 bollen Mozzarella
10

Lepel wat van de pesto in het brood. Schep de gebakken champignons op de pesto, gevolgd door wat fijngesneden olijven en plakjes mozzarella.

200 g Gandaham
11

Ga verder met plakjes ham en de tapenade van tomaat. Lepel wat pesto van artisjok op het deksel van het brood en sluit het broodje.

Rucola
12

Snijd het brood in stukken en serveer met rucola.