Gebakken lever met linzen en zoetzure uien
Gebakken lever met linzen en zoetzure uien
Risotto van linzen, selder en wortel met gebakken lever en gebakken uien met balsamico.
Gebakken lever met linzen en zoetzure uien
Gebakken lever met linzen en zoetzure uien
Risotto van linzen, selder en wortel met gebakken lever en gebakken uien met balsamico.
Ingrediënten
4 personen
Kalfslever
600 g
Bloem
4 el
Wortelen
3
Selder
2
Ui
1
Look
2 teentjes
Tijm
1 takje
Rozemarijn
1 takje
Laurier
2 blaadjes
Kippenbouillon
0,1 l
Boter
40 g
Parmezaan
40 g
Uien
2
Suiker
2 el
Balsamicoazijn
1 linke scheut
Linzenvan 380 gr
2 pakjes
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
3 wortelen, 2 selder, 1 ui
1
Snijd de wortelen, selder en ui in blokjes en stoof ze aan in boter.
1 takje tijm, 1 takje rozemarijn, 2 blaadjes laurier
2
Snipper de tijm en de rozemarijn fijn en voeg ze toe. Doe ook de laurierblaadjes erbij.
2 teentjes Look
3
Snijd de look fijn en voeg hem toe.
2 pakjes Linzen (van 380 gr)
4
Giet de linzen af en doe ze bij de groenten.
0,1 l Kippenbouillon
5
Kruid met peper en zout en schenk de bouillon erbij.
2 uien
6
Snijd de uien fijn en bak ze in een pan met boter.
2 el suiker, 1 linke scheut balsamicoazijn
7
Voeg een snuif suiker en een scheut balsamico toe. Laat de uien karamelliseren.
600 g kalfslever, 4 el bloem
8
Kruid de stukken lever met peper en zout, haal ze door de bloem en bak ze in boter.
40 g boter, 2 pakjes Linzen (van 380 gr), 40 g parmezaan
9
Roer de boter door de linzen en rasp de parmezaan erbij. Kruid met peper en zout.
10
Serveer de gebakken lever met de zoetzure uien en de linzen.
Wat vond je van dit recept?
Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!3 wortelen, 2 selder, 1 ui
1
Snijd de wortelen, selder en ui in blokjes en stoof ze aan in boter.
1 takje tijm, 1 takje rozemarijn, 2 blaadjes laurier
2
Snipper de tijm en de rozemarijn fijn en voeg ze toe. Doe ook de laurierblaadjes erbij.
2 teentjes Look
3
Snijd de look fijn en voeg hem toe.
2 pakjes Linzen (van 380 gr)
4
Giet de linzen af en doe ze bij de groenten.
0,1 l Kippenbouillon
5
Kruid met peper en zout en schenk de bouillon erbij.
2 uien
6
Snijd de uien fijn en bak ze in een pan met boter.
2 el suiker, 1 linke scheut balsamicoazijn
7
Voeg een snuif suiker en een scheut balsamico toe. Laat de uien karamelliseren.
600 g kalfslever, 4 el bloem
8
Kruid de stukken lever met peper en zout, haal ze door de bloem en bak ze in boter.
40 g boter, 2 pakjes Linzen (van 380 gr), 40 g parmezaan
9
Roer de boter door de linzen en rasp de parmezaan erbij. Kruid met peper en zout.
10
Serveer de gebakken lever met de zoetzure uien en de linzen.
Wat vond je van dit recept?
Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
4 personen
40m
Ingrediënten
Kalfslever
600 g
Bloem
4 el
Wortelen
3
Selder
2
Ui
1
Look
2 teentjes
Tijm
1 takje
Rozemarijn
1 takje
Laurier
2 blaadjes
Kippenbouillon
0,1 l
Boter
40 g
Parmezaan
40 g
Uien
2
Suiker
2 el
Balsamicoazijn
1 linke scheut
Linzenvan 380 gr
2 pakjes
Gebakken lever met linzen en zoetzure uien
Risotto van linzen, selder en wortel met gebakken lever en gebakken uien met balsamico.Instructies
3 wortelen, 2 selder, 1 ui
1
Snijd de wortelen, selder en ui in blokjes en stoof ze aan in boter.
1 takje tijm, 1 takje rozemarijn, 2 blaadjes laurier
2
Snipper de tijm en de rozemarijn fijn en voeg ze toe. Doe ook de laurierblaadjes erbij.
2 teentjes Look
3
Snijd de look fijn en voeg hem toe.
2 pakjes Linzen (van 380 gr)
4
Giet de linzen af en doe ze bij de groenten.
0,1 l Kippenbouillon
5
Kruid met peper en zout en schenk de bouillon erbij.
2 uien
6
Snijd de uien fijn en bak ze in een pan met boter.
2 el suiker, 1 linke scheut balsamicoazijn
7
Voeg een snuif suiker en een scheut balsamico toe. Laat de uien karamelliseren.
600 g kalfslever, 4 el bloem
8
Kruid de stukken lever met peper en zout, haal ze door de bloem en bak ze in boter.
40 g boter, 2 pakjes Linzen (van 380 gr), 40 g parmezaan
9
Roer de boter door de linzen en rasp de parmezaan erbij. Kruid met peper en zout.
10
Serveer de gebakken lever met de zoetzure uien en de linzen.