Instructies
4 personen
3 wortelen, 2 selder, 1 ui
1
Snijd de wortelen, selder en ui in blokjes en stoof ze aan in boter.
1 takje tijm, 1 takje rozemarijn, 2 blaadjes laurier
2
Snipper de tijm en de rozemarijn fijn en voeg ze toe. Doe ook de laurierblaadjes erbij.
2 teentjes Look
3
Snijd de look fijn en voeg hem toe.
2 pakjes Linzen (van 380 gr)
4
Giet de linzen af en doe ze bij de groenten.
0,1 l Kippenbouillon
5
Kruid met peper en zout en schenk de bouillon erbij.
2 uien
6
Snijd de uien fijn en bak ze in een pan met boter.
2 el suiker, 1 linke scheut balsamicoazijn
7
Voeg een snuif suiker en een scheut balsamico toe. Laat de uien karamelliseren.
Ad door De Nieuwe Levensgenieter

Wist je dat…? De beste, meest natuurlijke suikervervangers zijn bananen en medjoul-dadels. Het zijn heerlijk zoete en voedzame vervangers van suiker die je makkelijk in gebak of andere desserts kan gebruiken. Geniet gewoon bourgondisch én gezond tegelijk!
600 g kalfslever, 4 el bloem
8
Kruid de stukken lever met peper en zout, haal ze door de bloem en bak ze in boter.
40 g boter, 2 pakjes Linzen (van 380 gr), 40 g parmezaan
9
Roer de boter door de linzen en rasp de parmezaan erbij. Kruid met peper en zout.
10