dako logo
Populaire thema's
Zoeken op
Pasta met gehakt, champignons en parmezaan (thumbnail)Pasta met gehakt, champignons en parmezaan

Pasta met gehakt, champignons en parmezaan

30m
17
97%
3.7K
Recepten

Pasta met gehakt, champignons en parmezaan

Deze snelle pasta met gehakt, champignons en Parmezaanse kaas is ideaal om klaar te maken op een doordeweekse avond. Dit gerecht is een fluitje van een cent en kan zelfs de kleinste onder ons op tafel toveren. Bovendien is het goedkoop dankzij de eenvoudige ingrediëntenlijst. Een win-win!
Pasta met gehakt, champignons en parmezaan (thumbnail)Pasta met gehakt, champignons en parmezaan

Pasta met gehakt, champignons en parmezaan

30m
17
97%
3.7K
Recepten

Pasta met gehakt, champignons en parmezaan

Deze snelle pasta met gehakt, champignons en Parmezaanse kaas is ideaal om klaar te maken op een doordeweekse avond. Dit gerecht is een fluitje van een cent en kan zelfs de kleinste onder ons op tafel toveren. Bovendien is het goedkoop dankzij de eenvoudige ingrediëntenlijst. Een win-win!
Type gerechtHoofdgerecht
Totale tijd30m
Ingrediënten17
Beoordeling97%
Aantal likes3.7K

Ingrediënten

4 personen
Gemengd gehakt
400 g
Zout
Gemalen venkelzaad
1 flinke snuif
Rozemarijn
1 snuifje
Salie
1 snuifje
Cayennepeper
1 snuifje
Olijfolie
Rotschampignons
2 bakje
Sjalotten
1
Look
2 teentjes
Spaghetti
400 g
Peper
Boter
1 een klontje
Parmezaanse kaas
50 g
Chiliflakes
1 snuifje
Truffelpasta
1 tl
Rucola

Benodigdheden

Keukenrobot

Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden

Instructies

1
Laat een pan verwarmen op het vuur. Breng een ruime kookpot met gezouten water aan de kook voor de pasta.
400 g gemengd gehakt, zout, 1 flinke snuif gemalen venkelzaad, 1 snuifje rozemarijn, 1 snuifje Salie, 1 snuifje cayennepeper
2
Stort het gehakt in een mengkom en breng op smaak met het gemalen venkelzaad, gedroogde rozemarijn, gedroogde salie en cayennepeper.
3
Plet het gehakt met een vork en meng de kruiden eronder.
olijfolie
4
Doe een likje olijfolie in de hete pan. Bak er het gehakt goudbruin in.
2 bakje rotschampignons
5
Snijd de champignons in stukken.
6
Haal het gebakken gehakt uit de pan en zet even aan de kant.
olijfolie
7
Doe een nieuw likje olijfolie in dezelfde pan en bak er de champignons in. Giet nog een extra likje olijfolie over de champignons.
1 Sjalotten, 2 teentjes Look
8
Pel de sjalot en de teentjes look. Snijd de sjalot fijn en plet de teentjes look.
400 g spaghetti
9
Kook de pasta gaar volgens de verpakking.
peper, zout
10
Voeg de sjalot en de look toe aan de champignons. Kruid met zout en peper.
11
Doe het gehakt opnieuw in de pan bij de champignons.
1 een klontje boter
12
Zet een andere pan op het vuur met een klontje boter.
13
Giet er een pollepel van het kookvocht bij. Meng onder elkaar met een klopper.
50 g Parmezaanse kaas, 1 snuifje chiliflakes
14
Rasp er de Parmezaanse kaas bij en voeg er de chiliflakes aan toe. Meng onder elkaar.
15
Giet de gare pasta af en meng deze onder de saus. Zet het vuur af.
1 tl Truffelpasta
16
Voeg er de champignons met het gehakt en de truffelpasta aan toe.
17
Meng alles een laatste keer onder elkaar en serveer de pasta op een bord.
Rucola
18
Werk de pasta af met de rucola.
1
Laat een pan verwarmen op het vuur. Breng een ruime kookpot met gezouten water aan de kook voor de pasta.
2
Stort het gehakt in een mengkom en breng op smaak met het gemalen venkelzaad, gedroogde rozemarijn, gedroogde salie en cayennepeper.

Instructies

1
Laat een pan verwarmen op het vuur. Breng een ruime kookpot met gezouten water aan de kook voor de pasta.
400 g gemengd gehakt, zout, 1 flinke snuif gemalen venkelzaad, 1 snuifje rozemarijn, 1 snuifje Salie, 1 snuifje cayennepeper
2
Stort het gehakt in een mengkom en breng op smaak met het gemalen venkelzaad, gedroogde rozemarijn, gedroogde salie en cayennepeper.
3
Plet het gehakt met een vork en meng de kruiden eronder.
olijfolie
4
Doe een likje olijfolie in de hete pan. Bak er het gehakt goudbruin in.
2 bakje rotschampignons
5
Snijd de champignons in stukken.
6
Haal het gebakken gehakt uit de pan en zet even aan de kant.
olijfolie
7
Doe een nieuw likje olijfolie in dezelfde pan en bak er de champignons in. Giet nog een extra likje olijfolie over de champignons.
1 Sjalotten, 2 teentjes Look
8
Pel de sjalot en de teentjes look. Snijd de sjalot fijn en plet de teentjes look.
400 g spaghetti
9
Kook de pasta gaar volgens de verpakking.
peper, zout
10
Voeg de sjalot en de look toe aan de champignons. Kruid met zout en peper.
11
Doe het gehakt opnieuw in de pan bij de champignons.
1 een klontje boter
12
Zet een andere pan op het vuur met een klontje boter.
13
Giet er een pollepel van het kookvocht bij. Meng onder elkaar met een klopper.
50 g Parmezaanse kaas, 1 snuifje chiliflakes
14
Rasp er de Parmezaanse kaas bij en voeg er de chiliflakes aan toe. Meng onder elkaar.
15
Giet de gare pasta af en meng deze onder de saus. Zet het vuur af.
1 tl Truffelpasta
16
Voeg er de champignons met het gehakt en de truffelpasta aan toe.
17
Meng alles een laatste keer onder elkaar en serveer de pasta op een bord.
Rucola
18
Werk de pasta af met de rucola.
1
Laat een pan verwarmen op het vuur. Breng een ruime kookpot met gezouten water aan de kook voor de pasta.
2
Stort het gehakt in een mengkom en breng op smaak met het gemalen venkelzaad, gedroogde rozemarijn, gedroogde salie en cayennepeper.

Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
dako logo
Pasta met gehakt, champignons en parmezaan (thumbnail)Pasta met gehakt, champignons en parmezaan
4 personen
30m
Ingrediënten
Gemengd gehakt
400 g
Zout
Gemalen venkelzaad
1 flinke snuif
Rozemarijn
1 snuifje
Salie
1 snuifje
Cayennepeper
1 snuifje
Olijfolie
Rotschampignons
2 bakje
Sjalotten
1
Look
2 teentjes
Spaghetti
400 g
Peper
Boter
1 een klontje
Parmezaanse kaas
50 g
Chiliflakes
1 snuifje
Truffelpasta
1 tl
Rucola

Pasta met gehakt, champignons en parmezaan

Deze snelle pasta met gehakt, champignons en Parmezaanse kaas is ideaal om klaar te maken op een doordeweekse avond. Dit gerecht is een fluitje van een cent en kan zelfs de kleinste onder ons op tafel toveren. Bovendien is het goedkoop dankzij de eenvoudige ingrediëntenlijst. Een win-win!
Instructies
1
Laat een pan verwarmen op het vuur. Breng een ruime kookpot met gezouten water aan de kook voor de pasta.
400 g gemengd gehakt, zout, 1 flinke snuif gemalen venkelzaad, 1 snuifje rozemarijn, 1 snuifje Salie, 1 snuifje cayennepeper
2
Stort het gehakt in een mengkom en breng op smaak met het gemalen venkelzaad, gedroogde rozemarijn, gedroogde salie en cayennepeper.
3
Plet het gehakt met een vork en meng de kruiden eronder.
olijfolie
4
Doe een likje olijfolie in de hete pan. Bak er het gehakt goudbruin in.
2 bakje rotschampignons
5
Snijd de champignons in stukken.
6
Haal het gebakken gehakt uit de pan en zet even aan de kant.
olijfolie
7
Doe een nieuw likje olijfolie in dezelfde pan en bak er de champignons in. Giet nog een extra likje olijfolie over de champignons.
1 Sjalotten, 2 teentjes Look
8
Pel de sjalot en de teentjes look. Snijd de sjalot fijn en plet de teentjes look.
400 g spaghetti
9
Kook de pasta gaar volgens de verpakking.
peper, zout
10
Voeg de sjalot en de look toe aan de champignons. Kruid met zout en peper.
11
Doe het gehakt opnieuw in de pan bij de champignons.
1 een klontje boter
12
Zet een andere pan op het vuur met een klontje boter.
13
Giet er een pollepel van het kookvocht bij. Meng onder elkaar met een klopper.
50 g Parmezaanse kaas, 1 snuifje chiliflakes
14
Rasp er de Parmezaanse kaas bij en voeg er de chiliflakes aan toe. Meng onder elkaar.
15
Giet de gare pasta af en meng deze onder de saus. Zet het vuur af.
1 tl Truffelpasta
16
Voeg er de champignons met het gehakt en de truffelpasta aan toe.
17
Meng alles een laatste keer onder elkaar en serveer de pasta op een bord.
Rucola
18
Werk de pasta af met de rucola.