Instructies

4 personen
1

Laat een pan verwarmen op het vuur. Breng een ruime kookpot met gezouten water aan de kook voor de pasta.

400 g gemengd gehakt, zout, 1 flinke snuif gemalen venkelzaad, 1 snuifje rozemarijn, 1 snuifje Salie, 1 snuifje cayennepeper
2

Stort het gehakt in een mengkom en breng op smaak met het gemalen venkelzaad, gedroogde rozemarijn, gedroogde salie en cayennepeper.

3

Plet het gehakt met een vork en meng de kruiden eronder.

olijfolie
4

Doe een likje olijfolie in de hete pan. Bak er het gehakt goudbruin in.

2 bakje rotschampignons
5

Snijd de champignons in stukken.

6

Haal het gebakken gehakt uit de pan en zet even aan de kant.

olijfolie
7

Doe een nieuw likje olijfolie in dezelfde pan en bak er de champignons in. Giet nog een extra likje olijfolie over de champignons.

1 Sjalotten, 2 teentjes Look
8

Pel de sjalot en de teentjes look. Snijd de sjalot fijn en plet de teentjes look.

400 g spaghetti
9

Kook de pasta gaar volgens de verpakking.

peper, zout
10

Voeg de sjalot en de look toe aan de champignons. Kruid met zout en peper.

11

Doe het gehakt opnieuw in de pan bij de champignons.

1 een klontje boter
12

Zet een andere pan op het vuur met een klontje boter.

13

Giet er een pollepel van het kookvocht bij. Meng onder elkaar met een klopper.

50 g Parmezaanse kaas, 1 snuifje chiliflakes
14

Rasp er de Parmezaanse kaas bij en voeg er de chiliflakes aan toe. Meng onder elkaar.

15

Giet de gare pasta af en meng deze onder de saus. Zet het vuur af.

1 tl Truffelpasta
16

Voeg er de champignons met het gehakt en de truffelpasta aan toe.

17

Meng alles een laatste keer onder elkaar en serveer de pasta op een bord.

Rucola
18

Werk de pasta af met de rucola.