dako logo
Populaire thema's
Zoeken op
Croque cheval met boschampignons, Cantal en kruidensalade (thumbnail)Croque cheval met boschampignons, Cantal en kruidensalade

Croque cheval met boschampignons, Cantal en kruidensalade

25m
14
-
4.9K
Recepten

Croque cheval met boschampignons, Cantal en kruidensalade

Geroosterd zuurdesembrood met duxelles van boschampignons, gestoofde spinazie en jonge Cantal kaas, afgewerkt met gebakken champignons, een spiegelei en een kruidensalade.
Croque cheval met boschampignons, Cantal en kruidensalade (thumbnail)Croque cheval met boschampignons, Cantal en kruidensalade

Croque cheval met boschampignons, Cantal en kruidensalade

25m
14
-
4.9K
Recepten

Croque cheval met boschampignons, Cantal en kruidensalade

Geroosterd zuurdesembrood met duxelles van boschampignons, gestoofde spinazie en jonge Cantal kaas, afgewerkt met gebakken champignons, een spiegelei en een kruidensalade.
Type gerechtLunch
Totale tijd25m
Ingrediënten14
Beoordeling-
Aantal likes4.9K

Ingrediënten

4 personen
Zuurdesembrood
Boschampignons400 g + 100 g extra
500 g
Ui
1
Look
2 teentjes
Krulpeterselie
1 tl
Balsamico
1 scheutje
Spinazie
200 g
Look
1 teentje
KaasCantal
200 g
Dragon
Peterselie
Kervel
Mosterdsla
50 g
Eieren
4
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden

Instructies

500 g boschampignons (400 g + 100 g extra)
1
Kuis de champignons en snijd ze in grote stukken. Bak ze in een pan met boter.
1 ui, 2 teentjes Look, krulpeterselie
2
Snijd de ui, de look en de peterselie fijn en voeg ze toe.
1 tl, 1 scheutje balsamico
3
Kruid met peper en zout en voeg er een koffielepel truffeltapenade en een scheutje balsamico aan toe.
200 g spinazie, 1 teentje Look
4
Spoel de spinazie en laat uitlekken. Stoof de spinazie in boter en kruid met peper en zout. Prik de look op een vork en roer ermee door de spinazie.
5
Mix de champignons kort in de blender.
Zuurdesembrood
6
Schep een laag duxelles van champignons op een snee brood en schep er wat gestoofde spinazie op.
200 g kaas (Cantal)
7
Leg enkele plakjes kaas op de spinazie en dek af met een nieuwe snee brood.
8
Sprenkel olijfolie over het brood en rooster de croque in een paninigrill.
4 eieren
9
Bak intussen de spiegeleieren en de rest van de champignons. Kruid met peper en zout.
kervel, 50 g mosterdsla, peterselie, dragon
10
Maak een kruidensalade met wat kervel, mosterdsla, fijngesneden peterselie en dragon. Meng alles met wat olijfolie, azijn, peper en zout.
11
Schep de croque op een bord en werk af met de kruidensalade, een spiegelei en de gebakken champignons.
1
Kuis de champignons en snijd ze in grote stukken. Bak ze in een pan met boter.
2
Snijd de ui, de look en de peterselie fijn en voeg ze toe.
Wat vond je van dit recept?
Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!

Instructies

500 g boschampignons (400 g + 100 g extra)
1
Kuis de champignons en snijd ze in grote stukken. Bak ze in een pan met boter.
1 ui, 2 teentjes Look, krulpeterselie
2
Snijd de ui, de look en de peterselie fijn en voeg ze toe.
1 tl, 1 scheutje balsamico
3
Kruid met peper en zout en voeg er een koffielepel truffeltapenade en een scheutje balsamico aan toe.
200 g spinazie, 1 teentje Look
4
Spoel de spinazie en laat uitlekken. Stoof de spinazie in boter en kruid met peper en zout. Prik de look op een vork en roer ermee door de spinazie.
5
Mix de champignons kort in de blender.
Zuurdesembrood
6
Schep een laag duxelles van champignons op een snee brood en schep er wat gestoofde spinazie op.
200 g kaas (Cantal)
7
Leg enkele plakjes kaas op de spinazie en dek af met een nieuwe snee brood.
8
Sprenkel olijfolie over het brood en rooster de croque in een paninigrill.
4 eieren
9
Bak intussen de spiegeleieren en de rest van de champignons. Kruid met peper en zout.
kervel, 50 g mosterdsla, peterselie, dragon
10
Maak een kruidensalade met wat kervel, mosterdsla, fijngesneden peterselie en dragon. Meng alles met wat olijfolie, azijn, peper en zout.
11
Schep de croque op een bord en werk af met de kruidensalade, een spiegelei en de gebakken champignons.
1
Kuis de champignons en snijd ze in grote stukken. Bak ze in een pan met boter.
2
Snijd de ui, de look en de peterselie fijn en voeg ze toe.

Wat vond je van dit recept?
Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!

Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
dako logo
Croque cheval met boschampignons, Cantal en kruidensalade (thumbnail)Croque cheval met boschampignons, Cantal en kruidensalade
4 personen
25m
Ingrediënten
Zuurdesembrood
Boschampignons400 g + 100 g extra
500 g
Ui
1
Look
2 teentjes
Krulpeterselie
1 tl
Balsamico
1 scheutje
Spinazie
200 g
Look
1 teentje
KaasCantal
200 g
Dragon
Peterselie
Kervel
Mosterdsla
50 g
Eieren
4

Croque cheval met boschampignons, Cantal en kruidensalade

Geroosterd zuurdesembrood met duxelles van boschampignons, gestoofde spinazie en jonge Cantal kaas, afgewerkt met gebakken champignons, een spiegelei en een kruidensalade.
Instructies
500 g boschampignons (400 g + 100 g extra)
1
Kuis de champignons en snijd ze in grote stukken. Bak ze in een pan met boter.
1 ui, 2 teentjes Look, krulpeterselie
2
Snijd de ui, de look en de peterselie fijn en voeg ze toe.
1 tl, 1 scheutje balsamico
3
Kruid met peper en zout en voeg er een koffielepel truffeltapenade en een scheutje balsamico aan toe.
200 g spinazie, 1 teentje Look
4
Spoel de spinazie en laat uitlekken. Stoof de spinazie in boter en kruid met peper en zout. Prik de look op een vork en roer ermee door de spinazie.
5
Mix de champignons kort in de blender.
Zuurdesembrood
6
Schep een laag duxelles van champignons op een snee brood en schep er wat gestoofde spinazie op.
200 g kaas (Cantal)
7
Leg enkele plakjes kaas op de spinazie en dek af met een nieuwe snee brood.
8
Sprenkel olijfolie over het brood en rooster de croque in een paninigrill.
4 eieren
9
Bak intussen de spiegeleieren en de rest van de champignons. Kruid met peper en zout.
kervel, 50 g mosterdsla, peterselie, dragon
10
Maak een kruidensalade met wat kervel, mosterdsla, fijngesneden peterselie en dragon. Meng alles met wat olijfolie, azijn, peper en zout.
11
Schep de croque op een bord en werk af met de kruidensalade, een spiegelei en de gebakken champignons.