Caesardressing
Caesardressing
Caesar dressing is niet alleen lekker bij Caesar salade maar doet het ook prima bij andere salades.
Caesardressing
Caesardressing
Caesar dressing is niet alleen lekker bij Caesar salade maar doet het ook prima bij andere salades.
Ingrediënten
4 personen
Ansjovisfilets
3
Parmezaanse kaas
75 g
Eierdooiers
2
Yoghurt
0,1 l
Limoen
1
Druivenpitolie
0,2 l
Look
1 teentje
Chilipeper
1
Mosterd
1 el
Benodigdheden
Blender
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
Caesardressing
3 ansjovisfilets, 75 g Parmezaanse kaas, 2 eierdooiers, 0,1 l Yoghurt, 1 limoen, 0,2 l druivenpitolie, 1 teentje Look, 1 chilipeper, 1 el mosterd
1
Schil en ontzaad de chilipeper. Tip: Heb je een gasfornuis, blaker de peper dan vooraf zwart boven het vuur. Daarna kan je de vrucht heel makkelijk schillen.
2
Meng de dooiers en de ansjovisfilets in een blender samen met een beetje water, een eetlepel mosterd, het sap van een limoen en een teentje look.
3
Mix dat alles fijn.
4
Laat de blender draaien en leng het mengsel aan met de druivenpitolie (zoals bij het maken van mayonaise).
5
Voeg daarna de yoghurt en parmezaan toe.
6
Mix de dressing een laatste keer en kruid met peper en eventueel een beetje zout. (De ansjovis zorgt al voor een zoute smaak.)
1
Schil en ontzaad de chilipeper. Tip: Heb je een gasfornuis, blaker de peper dan vooraf zwart boven het vuur. Daarna kan je de vrucht heel makkelijk schillen.
2
Meng de dooiers en de ansjovisfilets in een blender samen met een beetje water, een eetlepel mosterd, het sap van een limoen en een teentje look.
Wat vond je van dit recept?
Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!Caesardressing
3 ansjovisfilets, 75 g Parmezaanse kaas, 2 eierdooiers, 0,1 l Yoghurt, 1 limoen, 0,2 l druivenpitolie, 1 teentje Look, 1 chilipeper, 1 el mosterd
1
Schil en ontzaad de chilipeper. Tip: Heb je een gasfornuis, blaker de peper dan vooraf zwart boven het vuur. Daarna kan je de vrucht heel makkelijk schillen.
2
Meng de dooiers en de ansjovisfilets in een blender samen met een beetje water, een eetlepel mosterd, het sap van een limoen en een teentje look.
3
Mix dat alles fijn.
4
Laat de blender draaien en leng het mengsel aan met de druivenpitolie (zoals bij het maken van mayonaise).
5
Voeg daarna de yoghurt en parmezaan toe.
6
Mix de dressing een laatste keer en kruid met peper en eventueel een beetje zout. (De ansjovis zorgt al voor een zoute smaak.)
1
Schil en ontzaad de chilipeper. Tip: Heb je een gasfornuis, blaker de peper dan vooraf zwart boven het vuur. Daarna kan je de vrucht heel makkelijk schillen.
2
Meng de dooiers en de ansjovisfilets in een blender samen met een beetje water, een eetlepel mosterd, het sap van een limoen en een teentje look.
Wat vond je van dit recept?
Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
4 personen
15m
Ingrediënten
Ansjovisfilets
3
Parmezaanse kaas
75 g
Eierdooiers
2
Yoghurt
0,1 l
Limoen
1
Druivenpitolie
0,2 l
Look
1 teentje
Chilipeper
1
Mosterd
1 el
Caesardressing
Caesar dressing is niet alleen lekker bij Caesar salade maar doet het ook prima bij andere salades.Instructies
Caesardressing
3 ansjovisfilets, 75 g Parmezaanse kaas, 2 eierdooiers, 0,1 l Yoghurt, 1 limoen, 0,2 l druivenpitolie, 1 teentje Look, 1 chilipeper, 1 el mosterd
1
Schil en ontzaad de chilipeper. Tip: Heb je een gasfornuis, blaker de peper dan vooraf zwart boven het vuur. Daarna kan je de vrucht heel makkelijk schillen.
2
Meng de dooiers en de ansjovisfilets in een blender samen met een beetje water, een eetlepel mosterd, het sap van een limoen en een teentje look.
3
Mix dat alles fijn.
4
Laat de blender draaien en leng het mengsel aan met de druivenpitolie (zoals bij het maken van mayonaise).
5
Voeg daarna de yoghurt en parmezaan toe.
6
Mix de dressing een laatste keer en kruid met peper en eventueel een beetje zout. (De ansjovis zorgt al voor een zoute smaak.)