Bosvruchtentaart met kokosfrangipane en kokoscrumble
Bosvruchtentaart met kokosfrangipane en kokoscrumble
Bosvruchtentaart met kokosfrangipane en kokoscrumble
Bosvruchtentaart met kokosfrangipane en kokoscrumble
Ingrediënten
4 personen
Boter
125 g
Bloemsuiker
90 g
Vanille-extract
Ei
1
Amandelpoeder
30 g
Bloem
250 g
Zout
1 snuifje
Confituurvan rode vruchten
4 el
Boter
200 g
Suiker
125 g
Bloemsuiker
125 g
Kokosnootpoeder
130 g
Bloem
180 g
Melk
0,1 l
Bakpoeder
Eieren
2
Rood fruit (diepvries)
250 g
Maïzena
1 el
Boter
40 g
Kokosschilfers
40 g
Kokosnootpoeder
40 g
Suiker
40 g
Bloem
40 g
Grof zout
1 snuifje
Benodigdheden
Keukenmachine
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
1
Verwarm de oven voor tot 175 °C (boven- en onderwarmte).
125 g boter, 90 g bloemsuiker
2
Meng de boter met de bloemsuiker in de kom van de keukenmachine.
vanille-extract, 1 ei, 1 snuifje zout
3
Voeg er het vanille-extract, het ei en een snuif zout aan toe.
30 g amandelpoeder, 250 g bloem
4
Voeg er het amandelpoeder en de bloem aan toe en laat de machine draaien tot je een stevig deeg hebt. Wikkel het deeg in folie en laat even opstijven in de koelkast.
200 g boter, 125 g suiker, 2 eieren
5
Doe voor het taartbeslag de boter met de suiker en de eieren in een mengkom en laat de machine draaien.
40 g kokosnootpoeder, 180 g bloem, bakpoeder, 0,1 l melk
6
Voeg er het kokospoeder, de bloem, het bakpoeder, een snuif zout en de melk aan toe en laat verder draaien.
40 g bloem, 40 g suiker, 40 g kokosnootpoeder, 40 g kokosschilfers, 1 snuifje grof zout
7
Meng voor de crumble de bloem met de suiker, de boter, het kokospoeder en de kokosschilfers en voeg er een snuif zout aan toe.
8
Bestuif je werkvlak met wat bloem. Rol het deeg dun uit en leg de lap in de taartvorm. Duw de randen mooi aan en snijd het overtollige deeg weg.
4 el Confituur (van rode vruchten )
9
Prik gaatjes in de bodem. Schep daarna de vulling in de taartvorm.
250 g Rood fruit (diepvries), 1 el maïzena
10
Meng het diepvriesfruit met een eetlepel maïzena. Schep het fruit over de vulling. Verkruimel tot slot de crumble over het fruit.
11
Bak de taart 45 minuten in de oven en laat ze daarna even afkoelen.
1
Verwarm de oven voor tot 175 °C (boven- en onderwarmte).
125 g boter, 90 g bloemsuiker
2
Meng de boter met de bloemsuiker in de kom van de keukenmachine.
vanille-extract, 1 ei, 1 snuifje zout
3
Voeg er het vanille-extract, het ei en een snuif zout aan toe.
30 g amandelpoeder, 250 g bloem
4
Voeg er het amandelpoeder en de bloem aan toe en laat de machine draaien tot je een stevig deeg hebt. Wikkel het deeg in folie en laat even opstijven in de koelkast.
200 g boter, 125 g suiker, 2 eieren
5
Doe voor het taartbeslag de boter met de suiker en de eieren in een mengkom en laat de machine draaien.
40 g kokosnootpoeder, 180 g bloem, bakpoeder, 0,1 l melk
6
Voeg er het kokospoeder, de bloem, het bakpoeder, een snuif zout en de melk aan toe en laat verder draaien.
40 g bloem, 40 g suiker, 40 g kokosnootpoeder, 40 g kokosschilfers, 1 snuifje grof zout
7
Meng voor de crumble de bloem met de suiker, de boter, het kokospoeder en de kokosschilfers en voeg er een snuif zout aan toe.
8
Bestuif je werkvlak met wat bloem. Rol het deeg dun uit en leg de lap in de taartvorm. Duw de randen mooi aan en snijd het overtollige deeg weg.
4 el Confituur (van rode vruchten )
9
Prik gaatjes in de bodem. Schep daarna de vulling in de taartvorm.
250 g Rood fruit (diepvries), 1 el maïzena
10
Meng het diepvriesfruit met een eetlepel maïzena. Schep het fruit over de vulling. Verkruimel tot slot de crumble over het fruit.
11
Bak de taart 45 minuten in de oven en laat ze daarna even afkoelen.
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
4 personen
1u 5m
Ingrediënten
Boter
125 g
Bloemsuiker
90 g
Vanille-extract
Ei
1
Amandelpoeder
30 g
Bloem
250 g
Zout
1 snuifje
Confituurvan rode vruchten
4 el
Boter
200 g
Suiker
125 g
Bloemsuiker
125 g
Kokosnootpoeder
130 g
Bloem
180 g
Melk
0,1 l
Bakpoeder
Eieren
2
Rood fruit (diepvries)
250 g
Maïzena
1 el
Boter
40 g
Kokosschilfers
40 g
Kokosnootpoeder
40 g
Suiker
40 g
Bloem
40 g
Grof zout
1 snuifje
Bosvruchtentaart met kokosfrangipane en kokoscrumble
Een frangipanetaart met kokos en bosvruchten, afgebakken met een crumble van kokos.Instructies
1
Verwarm de oven voor tot 175 °C (boven- en onderwarmte).
125 g boter, 90 g bloemsuiker
2
Meng de boter met de bloemsuiker in de kom van de keukenmachine.
vanille-extract, 1 ei, 1 snuifje zout
3
Voeg er het vanille-extract, het ei en een snuif zout aan toe.
30 g amandelpoeder, 250 g bloem
4
Voeg er het amandelpoeder en de bloem aan toe en laat de machine draaien tot je een stevig deeg hebt. Wikkel het deeg in folie en laat even opstijven in de koelkast.
200 g boter, 125 g suiker, 2 eieren
5
Doe voor het taartbeslag de boter met de suiker en de eieren in een mengkom en laat de machine draaien.
40 g kokosnootpoeder, 180 g bloem, bakpoeder, 0,1 l melk
6
Voeg er het kokospoeder, de bloem, het bakpoeder, een snuif zout en de melk aan toe en laat verder draaien.
40 g bloem, 40 g suiker, 40 g kokosnootpoeder, 40 g kokosschilfers, 1 snuifje grof zout
7
Meng voor de crumble de bloem met de suiker, de boter, het kokospoeder en de kokosschilfers en voeg er een snuif zout aan toe.
8
Bestuif je werkvlak met wat bloem. Rol het deeg dun uit en leg de lap in de taartvorm. Duw de randen mooi aan en snijd het overtollige deeg weg.
4 el Confituur (van rode vruchten )
9
Prik gaatjes in de bodem. Schep daarna de vulling in de taartvorm.
250 g Rood fruit (diepvries), 1 el maïzena
10
Meng het diepvriesfruit met een eetlepel maïzena. Schep het fruit over de vulling. Verkruimel tot slot de crumble over het fruit.
11
Bak de taart 45 minuten in de oven en laat ze daarna even afkoelen.