dako logo
Populaire thema's
Zoeken op
Arroz met secreto en chorizo (thumbnail)Arroz met secreto en chorizo

Arroz met secreto en chorizo

1u 10m
16
-
533
Recepten

Arroz met secreto en chorizo

Spaanse rijstschotel met gebakken stukjes secreto, pikante chorizo, groene asperges en artisjokken.
Arroz met secreto en chorizo (thumbnail)Arroz met secreto en chorizo

Arroz met secreto en chorizo

1u 10m
16
-
533
Recepten

Arroz met secreto en chorizo

Spaanse rijstschotel met gebakken stukjes secreto, pikante chorizo, groene asperges en artisjokken.
Type gerechtHoofdgerecht
Totale tijd1u 10m
Ingrediënten16
Beoordeling-
Aantal likes533

Ingrediënten

4 personen
Arroz bomba
300 g
Secreto
400 g
Chorizoworst
300 g
Uien
2
Look
3 teentjes
Rode paprika's
2
Gerookt paprikapoeder
1 flinke snuif
Saffraan
2 dopjes
Tijm en rozemarijn
Witte wijn
0,2 l
Kippenbouillon
0,6 l
Artisjokkenop olie
150 g
Erwtendiepvries
200 g
Groene asperges
1 bosje
Citroen
1
Platte peterselie
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden

Instructies

400 g secreto, 300 g chorizoworst
1
Snijd de secreto en de chorizo in stukken en bak ze in olijfolie in de paellapan.
2 uien, 3 teentjes Look
2
Snijd de uien grof en plet de look.
3
Schep het gebakken vlees uit de pan en stoof de uien en de look aan in een deel van de olie.
2 rode paprika's, 1 bosje groene asperges
4
Schil de paprika’s en de asperges, snijd ze in stukken en stoof ze mee aan.
300 g arroz bomba
5
Voeg er de rijst aan toe en laat even bakken.
2 dopjes saffraan, 1 flinke snuif gerookt paprikapoeder, tijm en rozemarijn
6
Kruid met de saffraan, het gerookte paprikapoeder en een snuif zout aan toe, gevolgd door de fijngesneden tijm en rozemarijn.
0,2 l witte wijn
7
Voeg de witte wijn en het vlees toe en breng aan de kook.
0,6 l Kippenbouillon
8
Schenk de kippenbouillon erbij en dek de pan af met folie. Laat de paella 15 tot 20 minuten garen.
200 g erwten (diepvries), 150 g artisjokken (op olie)
9
Voeg de erwtjes en de artisjokken toe en laat ze nog even goed opwarmen.
10
Kruid de paella indien nodig bij met zout en chiliflakes en roer alles door elkaar.
11
Voeg indien nodig wat extra bouillon toe.
platte peterselie, 1 citroen
12
Snipper de peterselie fijn en strooi hem over de paella. Serveer met partjes citroen.
1
Snijd de secreto en de chorizo in stukken en bak ze in olijfolie in de paellapan.
2
Snijd de uien grof en plet de look.
Wat vond je van dit recept?
Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!

Instructies

400 g secreto, 300 g chorizoworst
1
Snijd de secreto en de chorizo in stukken en bak ze in olijfolie in de paellapan.
2 uien, 3 teentjes Look
2
Snijd de uien grof en plet de look.
3
Schep het gebakken vlees uit de pan en stoof de uien en de look aan in een deel van de olie.
2 rode paprika's, 1 bosje groene asperges
4
Schil de paprika’s en de asperges, snijd ze in stukken en stoof ze mee aan.
300 g arroz bomba
5
Voeg er de rijst aan toe en laat even bakken.
2 dopjes saffraan, 1 flinke snuif gerookt paprikapoeder, tijm en rozemarijn
6
Kruid met de saffraan, het gerookte paprikapoeder en een snuif zout aan toe, gevolgd door de fijngesneden tijm en rozemarijn.
0,2 l witte wijn
7
Voeg de witte wijn en het vlees toe en breng aan de kook.
0,6 l Kippenbouillon
8
Schenk de kippenbouillon erbij en dek de pan af met folie. Laat de paella 15 tot 20 minuten garen.
200 g erwten (diepvries), 150 g artisjokken (op olie)
9
Voeg de erwtjes en de artisjokken toe en laat ze nog even goed opwarmen.
10
Kruid de paella indien nodig bij met zout en chiliflakes en roer alles door elkaar.
11
Voeg indien nodig wat extra bouillon toe.
platte peterselie, 1 citroen
12
Snipper de peterselie fijn en strooi hem over de paella. Serveer met partjes citroen.
1
Snijd de secreto en de chorizo in stukken en bak ze in olijfolie in de paellapan.
2
Snijd de uien grof en plet de look.

Wat vond je van dit recept?
Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!

Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
dako logo
Arroz met secreto en chorizo (thumbnail)Arroz met secreto en chorizo
4 personen
1u 10m
Ingrediënten
Arroz bomba
300 g
Secreto
400 g
Chorizoworst
300 g
Uien
2
Look
3 teentjes
Rode paprika's
2
Gerookt paprikapoeder
1 flinke snuif
Saffraan
2 dopjes
Tijm en rozemarijn
Witte wijn
0,2 l
Kippenbouillon
0,6 l
Artisjokkenop olie
150 g
Erwtendiepvries
200 g
Groene asperges
1 bosje
Citroen
1
Platte peterselie

Arroz met secreto en chorizo

Spaanse rijstschotel met gebakken stukjes secreto, pikante chorizo, groene asperges en artisjokken.
Instructies
400 g secreto, 300 g chorizoworst
1
Snijd de secreto en de chorizo in stukken en bak ze in olijfolie in de paellapan.
2 uien, 3 teentjes Look
2
Snijd de uien grof en plet de look.
3
Schep het gebakken vlees uit de pan en stoof de uien en de look aan in een deel van de olie.
2 rode paprika's, 1 bosje groene asperges
4
Schil de paprika’s en de asperges, snijd ze in stukken en stoof ze mee aan.
300 g arroz bomba
5
Voeg er de rijst aan toe en laat even bakken.
2 dopjes saffraan, 1 flinke snuif gerookt paprikapoeder, tijm en rozemarijn
6
Kruid met de saffraan, het gerookte paprikapoeder en een snuif zout aan toe, gevolgd door de fijngesneden tijm en rozemarijn.
0,2 l witte wijn
7
Voeg de witte wijn en het vlees toe en breng aan de kook.
0,6 l Kippenbouillon
8
Schenk de kippenbouillon erbij en dek de pan af met folie. Laat de paella 15 tot 20 minuten garen.
200 g erwten (diepvries), 150 g artisjokken (op olie)
9
Voeg de erwtjes en de artisjokken toe en laat ze nog even goed opwarmen.
10
Kruid de paella indien nodig bij met zout en chiliflakes en roer alles door elkaar.
11
Voeg indien nodig wat extra bouillon toe.
platte peterselie, 1 citroen
12
Snipper de peterselie fijn en strooi hem over de paella. Serveer met partjes citroen.