Lookbroodjes
Lookbroodjes
Lookbroodjes
Lookbroodjes
Ingrediënten
4 personen
Boter
100 g
Look
1 teentje
Citroenen
0,5
Provençaalse kruiden
Zeezout
Zwarte peper
Stokbroden
Olijfolie
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
Lookbroodjes
100 g boter, 1 teentje Look, 0,5 citroenen, Provençaalse kruiden, zeezout, zwarte peper, stokbroden, olijfolie
1
Haal de boter uit de koelkast en laat hem mals worden.
2
Pel de look en plet hem fijn met de platte kant van je keukenmes (of gebruik een lookpers).
3
Verwarm intussen de oven voor op 180°C.
4
Meng de lookpuree onder de malse boter.
5
Voeg een snuifje Provençaalse kruiden toe, een scheutje vers citroensap, een snuifje crispy grof zeezout en zwarte peper van de molen.
6
Snij het brood (stokbrood of ciabatta) in sneetjes van zo’n 2 cm dik.
7
Smeer de sneetjes brood in met een portie van de lookboter en schik ze op een ovenschaal.
8
Laat het brood enkele minuten toasten in de hete oven (180°C).
Lookbroodjes
100 g boter, 1 teentje Look, 0,5 citroenen, Provençaalse kruiden, zeezout, zwarte peper, stokbroden, olijfolie
1
Haal de boter uit de koelkast en laat hem mals worden.
2
Pel de look en plet hem fijn met de platte kant van je keukenmes (of gebruik een lookpers).
3
Verwarm intussen de oven voor op 180°C.
4
Meng de lookpuree onder de malse boter.
5
Voeg een snuifje Provençaalse kruiden toe, een scheutje vers citroensap, een snuifje crispy grof zeezout en zwarte peper van de molen.
6
Snij het brood (stokbrood of ciabatta) in sneetjes van zo’n 2 cm dik.
7
Smeer de sneetjes brood in met een portie van de lookboter en schik ze op een ovenschaal.
8
Laat het brood enkele minuten toasten in de hete oven (180°C).
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
4 personen
15m
Ingrediënten
Boter
100 g
Look
1 teentje
Citroenen
0,5
Provençaalse kruiden
Zeezout
Zwarte peper
Stokbroden
Olijfolie
Lookbroodjes
Met Jeroens lookbroodjes haal je zo het zonnige Italië in huis.Instructies
Lookbroodjes
100 g boter, 1 teentje Look, 0,5 citroenen, Provençaalse kruiden, zeezout, zwarte peper, stokbroden, olijfolie
1
Haal de boter uit de koelkast en laat hem mals worden.
2
Pel de look en plet hem fijn met de platte kant van je keukenmes (of gebruik een lookpers).
3
Verwarm intussen de oven voor op 180°C.
4
Meng de lookpuree onder de malse boter.
5
Voeg een snuifje Provençaalse kruiden toe, een scheutje vers citroensap, een snuifje crispy grof zeezout en zwarte peper van de molen.
6
Snij het brood (stokbrood of ciabatta) in sneetjes van zo’n 2 cm dik.
7
Smeer de sneetjes brood in met een portie van de lookboter en schik ze op een ovenschaal.
8
Laat het brood enkele minuten toasten in de hete oven (180°C).