Quinoa
Quinoa
Quinoa
Quinoa
Ingrediënten
4 personen
Groente- of kippenbouillon
0,8 l
Quinoa
300 g
Pepers
Zout
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
Quinoa
0,8 l groente- of kippenbouillon
1
Verwarm twee derde van de bouillon (of het water) tot tegen het kookpunt.
300 g quinoa
2
Strooi de quinoa in een zeef en spoel de zaadjes onder stromend water. Laat ze uitlekken.
pepers, zout
3
Giet de quinoa in de hete bouillon. Kook de zaadjes in
10 tot 15 minuten gaar naar persoonlijke smaak: van beetgaar tot zacht. Proef tussendoor en voeg indien nodig wat extra bouillon toe. Kruid de quinoa naar smaak.
Quinoa
0,8 l groente- of kippenbouillon
1
Verwarm twee derde van de bouillon (of het water) tot tegen het kookpunt.
300 g quinoa
2
Strooi de quinoa in een zeef en spoel de zaadjes onder stromend water. Laat ze uitlekken.
pepers, zout
3
Giet de quinoa in de hete bouillon. Kook de zaadjes in
10 tot 15 minuten gaar naar persoonlijke smaak: van beetgaar tot zacht. Proef tussendoor en voeg indien nodig wat extra bouillon toe. Kruid de quinoa naar smaak.
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
4 personen
30m
Ingrediënten
Groente- of kippenbouillon
0,8 l
Quinoa
300 g
Pepers
Zout
Quinoa
Superfood voor foodies die graag supersnel een evenwichtige maaltijd op tafel zetten.Instructies
Quinoa
0,8 l groente- of kippenbouillon
1
Verwarm twee derde van de bouillon (of het water) tot tegen het kookpunt.
300 g quinoa
2
Strooi de quinoa in een zeef en spoel de zaadjes onder stromend water. Laat ze uitlekken.
pepers, zout
3
Giet de quinoa in de hete bouillon. Kook de zaadjes in
10 tot 15 minuten gaar naar persoonlijke smaak: van beetgaar tot zacht. Proef tussendoor en voeg indien nodig wat extra bouillon toe. Kruid de quinoa naar smaak.