dako logo
Populaire thema's
Zoeken op
Woksaus (thumbnail)Woksaus

Woksaus

20m
9
-
5.1K
Recepten

Woksaus

Het is altijd handig om een woksaus in huis te hebben, die kan een snel klaargemaakt wokgerecht helemaal oppeppen. Een woksaus is een gezonde smaakversterker voor een lekker wokgerecht.
Woksaus (thumbnail)Woksaus

Woksaus

20m
9
-
5.1K
Recepten

Woksaus

Het is altijd handig om een woksaus in huis te hebben, die kan een snel klaargemaakt wokgerecht helemaal oppeppen. Een woksaus is een gezonde smaakversterker voor een lekker wokgerecht.
Type gerechtBasisbereiding
Totale tijd20m
Ingrediënten9
Beoordeling-
Aantal likes5.1K

Ingrediënten

4 personen
Meli Honing (thumbnail)Meli Honing
Meli Honinghoning
2 el
Gember
1 knol
Look
2 teentjes
Chilipeper
2
Citroengras
2 stengel
Limoen
1
Sojasaus
0,5 l
Sesamolie
2 el
Vissaus
1 el

Benodigdheden

Zeef, een fles met hersluitbare dop

Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
Ad door Meli
Meli Honing (thumbnail)Meli Honing
Meli Honing
100% natuurlijk, 100 jaar lang
100 jaar lang, 100% natuurlijk Zachte, 100% natuurlijke honing van Meli – perfect om te doseren in al je recepten.

Instructies

Woksaus

1 knol gember, 2 teentjes Look, 2 chilipeper, 2 stengel Citroengras
1
Plet de look, verwijder de zaadjes uit de chilipeper en snij deze in kleine stukjes. Schil en rasp de gember, en snij de stengels citroengras in stukken.
2
Doe alle ingrediënten in de vijzel en stamp ze tot een fijne maar vezelige pasta.
0,5 l sojasaus, 2 el sesamolie, 1 el Vissaus, 1 limoen, 2 el Meli Honing
3
Voeg er de sojasaus, de sesamolie, de vissaus, het limoensap en de honing aan toe.
Ad door Meli
Meli Honing (thumbnail)Meli Honing
100 jaar lang, 100% natuurlijk Zachte, 100% natuurlijke honing van Meli – perfect om te doseren in al je recepten.
4
Laat het geheel zo lang mogelijk trekken, liefst een nacht lang.
5
Neem een fijne zeef en giet de saus erdoor. Druk de vezelige restjes stevig aan, zodat je alle aroma’s eruit perst.
6
Giet de saus in een fles en bewaar ze in de koelkast.
1
Plet de look, verwijder de zaadjes uit de chilipeper en snij deze in kleine stukjes. Schil en rasp de gember, en snij de stengels citroengras in stukken.
2
Doe alle ingrediënten in de vijzel en stamp ze tot een fijne maar vezelige pasta.
Wat vond je van dit recept?
Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!

Ad door Meli
Meli Honing (thumbnail)Meli Honing
Meli Honing
100% natuurlijk, 100 jaar lang
100 jaar lang, 100% natuurlijk Zachte, 100% natuurlijke honing van Meli – perfect om te doseren in al je recepten.

Instructies

Woksaus

1 knol gember, 2 teentjes Look, 2 chilipeper, 2 stengel Citroengras
1
Plet de look, verwijder de zaadjes uit de chilipeper en snij deze in kleine stukjes. Schil en rasp de gember, en snij de stengels citroengras in stukken.
2
Doe alle ingrediënten in de vijzel en stamp ze tot een fijne maar vezelige pasta.
0,5 l sojasaus, 2 el sesamolie, 1 el Vissaus, 1 limoen, 2 el Meli Honing
3
Voeg er de sojasaus, de sesamolie, de vissaus, het limoensap en de honing aan toe.
Ad door Meli
Meli Honing (thumbnail)Meli Honing
100 jaar lang, 100% natuurlijk Zachte, 100% natuurlijke honing van Meli – perfect om te doseren in al je recepten.
4
Laat het geheel zo lang mogelijk trekken, liefst een nacht lang.
5
Neem een fijne zeef en giet de saus erdoor. Druk de vezelige restjes stevig aan, zodat je alle aroma’s eruit perst.
6
Giet de saus in een fles en bewaar ze in de koelkast.
1
Plet de look, verwijder de zaadjes uit de chilipeper en snij deze in kleine stukjes. Schil en rasp de gember, en snij de stengels citroengras in stukken.
2
Doe alle ingrediënten in de vijzel en stamp ze tot een fijne maar vezelige pasta.

Wat vond je van dit recept?
Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!

Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
dako logo
Woksaus (thumbnail)Woksaus
4 personen
20m
Ingrediënten
Gember
1 knol
Look
2 teentjes
Chilipeper
2
Citroengras
2 stengel
Limoen
1
Sojasaus
0,5 l
Sesamolie
2 el
Vissaus
1 el
Meli Honinghoning
2 el

Woksaus

Het is altijd handig om een woksaus in huis te hebben, die kan een snel klaargemaakt wokgerecht helemaal oppeppen. Een woksaus is een gezonde smaakversterker voor een lekker wokgerecht.
Instructies

Woksaus

1 knol gember, 2 teentjes Look, 2 chilipeper, 2 stengel Citroengras
1
Plet de look, verwijder de zaadjes uit de chilipeper en snij deze in kleine stukjes. Schil en rasp de gember, en snij de stengels citroengras in stukken.
2
Doe alle ingrediënten in de vijzel en stamp ze tot een fijne maar vezelige pasta.
0,5 l sojasaus, 2 el sesamolie, 1 el Vissaus, 1 limoen, 2 el Meli Honing
3
Voeg er de sojasaus, de sesamolie, de vissaus, het limoensap en de honing aan toe.
4
Laat het geheel zo lang mogelijk trekken, liefst een nacht lang.
5
Neem een fijne zeef en giet de saus erdoor. Druk de vezelige restjes stevig aan, zodat je alle aroma’s eruit perst.
6
Giet de saus in een fles en bewaar ze in de koelkast.