Braadworst met gebakken uienpuree en broccoli
Braadworst met gebakken uienpuree en broccoli
Braadworst met gebakken uienpuree en broccoli
Braadworst met gebakken uienpuree en broccoli
Ingrediënten
4 personen
Frietaardappelen
800 g
Boter
2 klontje
Ajuinen
3
Tijm
Broccoli
1
Braadworsten
4
Eierdooiers
2
Melk
1 scheutje
Mosterd
1 el
Nootmuskaat
1 snuifje
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
800 g frietaardappelen
1
Schil de aardappelen, snijd ze in grote stukken en kook ze gaar in gezouten water.
1 klontje boter, 3 ajuinen, tijm
2
Laat een klontje boter smelten in een pan. Snijd de uien in reepjes en voeg ze toe aan de bruisende boter. Voeg er nog wat tijm aan toe.
1 broccoli
3
Snijd de roosjes van de broccoli. Als de kom waar je de aardappelen in kookt groot genoeg is, kan je er de broccoliroosjes mee in koken. Zo niet kook je de broccoliroosjes gaar in een andere pot.
1 klontje boter, 4 braadworsten
4
Haal de gebakken uien uit de pan en houd ze nog even apart. In dezelfde pan laat je opnieuw een klontje boter smelten en bak de worsten.
2 eierdooiers, 1 scheutje melk, 1 el mosterd, 1 snuifje nootmuskaat
5
Giet de aardappelen af en voeg er de dooiers, een scheut melk, de mosterd en wat nootmuskaat aan toe. Doe er de gebakken ui bij en ga er met een pureestamper door.
6
Gooi de broccoli eraf.
7
Serveer de uienpuree met de broccoli en de gebakken braadworsten.
800 g frietaardappelen
1
Schil de aardappelen, snijd ze in grote stukken en kook ze gaar in gezouten water.
1 klontje boter, 3 ajuinen, tijm
2
Laat een klontje boter smelten in een pan. Snijd de uien in reepjes en voeg ze toe aan de bruisende boter. Voeg er nog wat tijm aan toe.
1 broccoli
3
Snijd de roosjes van de broccoli. Als de kom waar je de aardappelen in kookt groot genoeg is, kan je er de broccoliroosjes mee in koken. Zo niet kook je de broccoliroosjes gaar in een andere pot.
1 klontje boter, 4 braadworsten
4
Haal de gebakken uien uit de pan en houd ze nog even apart. In dezelfde pan laat je opnieuw een klontje boter smelten en bak de worsten.
2 eierdooiers, 1 scheutje melk, 1 el mosterd, 1 snuifje nootmuskaat
5
Giet de aardappelen af en voeg er de dooiers, een scheut melk, de mosterd en wat nootmuskaat aan toe. Doe er de gebakken ui bij en ga er met een pureestamper door.
6
Gooi de broccoli eraf.
7
Serveer de uienpuree met de broccoli en de gebakken braadworsten.
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
4 personen
35m
Ingrediënten
Frietaardappelen
800 g
Boter
2 klontje
Ajuinen
3
Tijm
Broccoli
1
Braadworsten
4
Eierdooiers
2
Melk
1 scheutje
Mosterd
1 el
Nootmuskaat
1 snuifje
Braadworst met gebakken uienpuree en broccoli
Puree met gebakken ui en mosterd, gekookte broccoli en daar een knapperige braadworst bij. Dit is bijna fastfood, zo snel kan je met deze simpele, kraakverse ingrediënten iets lekkers op tafel toveren.Instructies
800 g frietaardappelen
1
Schil de aardappelen, snijd ze in grote stukken en kook ze gaar in gezouten water.
1 klontje boter, 3 ajuinen, tijm
2
Laat een klontje boter smelten in een pan. Snijd de uien in reepjes en voeg ze toe aan de bruisende boter. Voeg er nog wat tijm aan toe.
1 broccoli
3
Snijd de roosjes van de broccoli. Als de kom waar je de aardappelen in kookt groot genoeg is, kan je er de broccoliroosjes mee in koken. Zo niet kook je de broccoliroosjes gaar in een andere pot.
1 klontje boter, 4 braadworsten
4
Haal de gebakken uien uit de pan en houd ze nog even apart. In dezelfde pan laat je opnieuw een klontje boter smelten en bak de worsten.
2 eierdooiers, 1 scheutje melk, 1 el mosterd, 1 snuifje nootmuskaat
5
Giet de aardappelen af en voeg er de dooiers, een scheut melk, de mosterd en wat nootmuskaat aan toe. Doe er de gebakken ui bij en ga er met een pureestamper door.
6
Gooi de broccoli eraf.
7
Serveer de uienpuree met de broccoli en de gebakken braadworsten.