Pita met konijn

Pita met konijn

30m
0
-
3.8K
Recepten

Pita met konijn

Geef restjes gebakken konijn een tweede leven met deze heerlijke pita. Geserveerd met een fris slaatje van koolrabi en druiven en afgewerkt met een lichte yoghurtsaus. Perfect voor een snelle lunch of een ontspannen diner, én no waste!
Pita met konijn

Pita met konijn

30m
0
-
3.8K
Recepten

Pita met konijn

Geef restjes gebakken konijn een tweede leven met deze heerlijke pita. Geserveerd met een fris slaatje van koolrabi en druiven en afgewerkt met een lichte yoghurtsaus. Perfect voor een snelle lunch of een ontspannen diner, én no waste!
Type gerechtHoofdgerecht
Totale tijd30m
Ingrediënten0
Beoordeling-
Aantal likes3.8K

Ingrediënten

4 personen
Mayonaise
1 el
Veganaise
VeganaisePlantaardig lekker, download de gids nu
Honing
1 tl
Pitabroodjes
4
Sjalotten
1
Koolrabi
1
Witte druiven
150 g
Bieslook
Appelazijn
1 el
Mosterd
1 tl
Olijfolie
2 el
Rucola
50 g
Knoflookpasta
1 teentje
Yoghurt
150 g
Gerookt paprikapoeder
1 snuifje
Currypoeder
1 tl
Peper
Zout
Konijnenvlees
1
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
Ad door GAIA
Veganaise
Veganaise
Plantaardig lekker, download de gids nu
Lekker sausje daarbij? Probeer deze lekkere veganaise, volledig plantaardig én heerlijk smeuïg! Je ontdekt dit recept en vele andere in de gratis plantaardige gids van GAIA: “Plantaardig Lekker”. De gids die jou en je gezin inspireert om gezond, gevarieerd en vooral lekker plantaardig te koken!

Instructies

1
Pel en snipper de sjalot fijn. Schil de koolrabi en snijd of rasp in fijne reepjes. Snijd de druiven in plakjes. Hak de bieslook fijn. 
2
Meng de sjalot koolrabi druiven bieslook appelazijn honing mosterd olijfolie en peper en zout. Voeg de rucola toe en bewaar in de koelkast. 
3
Maak het sausje. Pel en pers de knoflook en meng met de yoghurt mayonaise gerookt paprikapoeder currypoeder en peper en zout. 
4
Snijd het overschot konijnvlees in reepjes en warm op in een pan. Warm de broodjes op. Vul of beleg de broodjes met het slaatje vlees en het sausje. Serveer meteen. 
1
Pel en snipper de sjalot fijn. Schil de koolrabi en snijd of rasp in fijne reepjes. Snijd de druiven in plakjes. Hak de bieslook fijn. 
2
Meng de sjalot koolrabi druiven bieslook appelazijn honing mosterd olijfolie en peper en zout. Voeg de rucola toe en bewaar in de koelkast. 

Wat vond je van dit recept?

Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!

Ad door GAIA
Veganaise
Veganaise
Plantaardig lekker, download de gids nu
Lekker sausje daarbij? Probeer deze lekkere veganaise, volledig plantaardig én heerlijk smeuïg! Je ontdekt dit recept en vele andere in de gratis plantaardige gids van GAIA: “Plantaardig Lekker”. De gids die jou en je gezin inspireert om gezond, gevarieerd en vooral lekker plantaardig te koken!

Instructies

1
Pel en snipper de sjalot fijn. Schil de koolrabi en snijd of rasp in fijne reepjes. Snijd de druiven in plakjes. Hak de bieslook fijn. 
2
Meng de sjalot koolrabi druiven bieslook appelazijn honing mosterd olijfolie en peper en zout. Voeg de rucola toe en bewaar in de koelkast. 
3
Maak het sausje. Pel en pers de knoflook en meng met de yoghurt mayonaise gerookt paprikapoeder currypoeder en peper en zout. 
4
Snijd het overschot konijnvlees in reepjes en warm op in een pan. Warm de broodjes op. Vul of beleg de broodjes met het slaatje vlees en het sausje. Serveer meteen. 
1
Pel en snipper de sjalot fijn. Schil de koolrabi en snijd of rasp in fijne reepjes. Snijd de druiven in plakjes. Hak de bieslook fijn. 
2
Meng de sjalot koolrabi druiven bieslook appelazijn honing mosterd olijfolie en peper en zout. Voeg de rucola toe en bewaar in de koelkast. 

Wat vond je van dit recept?

Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!

Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden