Pita met konijn
Pita met konijn
Geef restjes gebakken konijn een tweede leven met deze heerlijke pita. Geserveerd met een fris slaatje van koolrabi en druiven en afgewerkt met een lichte yoghurtsaus. Perfect voor een snelle lunch of een ontspannen diner, én no waste!
Pita met konijn
Pita met konijn
Geef restjes gebakken konijn een tweede leven met deze heerlijke pita. Geserveerd met een fris slaatje van koolrabi en druiven en afgewerkt met een lichte yoghurtsaus. Perfect voor een snelle lunch of een ontspannen diner, én no waste!
Ingrediënten
4 personen
Sjalotten
1
Koolrabi
1
Witte druiven
150 g
Bieslook
Appelazijn
1 el
Honing
1 tl
Mosterd
1 tl
Olijfolie
2 el
Rucola
50 g
Knoflookpasta
1 teentje
Yoghurt
150 g
Mayonaise
1 el
Gerookt paprikapoeder
1 snuifje
Currypoeder
1 tl
Peper
Zout
Konijnenvlees
1
Pitabroodjes
4
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
1
Pel en snipper de sjalot fijn. Schil de koolrabi en snijd of rasp in fijne reepjes. Snijd de druiven in plakjes. Hak de bieslook fijn.
2
Meng de sjalot koolrabi druiven bieslook appelazijn honing mosterd olijfolie en peper en zout. Voeg de rucola toe en bewaar in de koelkast.
3
Maak het sausje. Pel en pers de knoflook en meng met de yoghurt mayonaise gerookt paprikapoeder currypoeder en peper en zout.
4
Snijd het overschot konijnvlees in reepjes en warm op in een pan. Warm de broodjes op. Vul of beleg de broodjes met het slaatje vlees en het sausje. Serveer meteen.
Wat vond je van dit recept?
Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!1
Pel en snipper de sjalot fijn. Schil de koolrabi en snijd of rasp in fijne reepjes. Snijd de druiven in plakjes. Hak de bieslook fijn.
2
Meng de sjalot koolrabi druiven bieslook appelazijn honing mosterd olijfolie en peper en zout. Voeg de rucola toe en bewaar in de koelkast.
3
Maak het sausje. Pel en pers de knoflook en meng met de yoghurt mayonaise gerookt paprikapoeder currypoeder en peper en zout.
4
Snijd het overschot konijnvlees in reepjes en warm op in een pan. Warm de broodjes op. Vul of beleg de broodjes met het slaatje vlees en het sausje. Serveer meteen.
Wat vond je van dit recept?
Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
4 personen
30m
Ingrediënten
Sjalotten
1
Koolrabi
1
Witte druiven
150 g
Bieslook
Appelazijn
1 el
Honing
1 tl
Mosterd
1 tl
Olijfolie
2 el
Rucola
50 g
Knoflookpasta
1 teentje
Yoghurt
150 g
Mayonaise
1 el
Gerookt paprikapoeder
1 snuifje
Currypoeder
1 tl
Peper
Zout
Konijnenvlees
1
Pitabroodjes
4
Pita met konijn
Geef restjes gebakken konijn een tweede leven met deze heerlijke pita. Geserveerd met een fris slaatje van koolrabi en druiven en afgewerkt met een lichte yoghurtsaus. Perfect voor een snelle lunch of een ontspannen diner, én no waste!Instructies
1
Pel en snipper de sjalot fijn. Schil de koolrabi en snijd of rasp in fijne reepjes. Snijd de druiven in plakjes. Hak de bieslook fijn.
2
Meng de sjalot koolrabi druiven bieslook appelazijn honing mosterd olijfolie en peper en zout. Voeg de rucola toe en bewaar in de koelkast.
3
Maak het sausje. Pel en pers de knoflook en meng met de yoghurt mayonaise gerookt paprikapoeder currypoeder en peper en zout.
4
Snijd het overschot konijnvlees in reepjes en warm op in een pan. Warm de broodjes op. Vul of beleg de broodjes met het slaatje vlees en het sausje. Serveer meteen.