Cheesesteak sandwich

Cheesesteak sandwich

50m
18
-
627
Recepten

Cheesesteak sandwich

Een broodje gevuld met flinterdunne plakjes gegrild rundvlees, gesmolten kaas, chilimayonaise en jalapeñopepers.
Cheesesteak sandwich

Cheesesteak sandwich

50m
18
-
627
Recepten

Cheesesteak sandwich

Een broodje gevuld met flinterdunne plakjes gegrild rundvlees, gesmolten kaas, chilimayonaise en jalapeñopepers.
Type gerechtLunch
Totale tijd50m
Ingrediënten18
Beoordeling-
Aantal likes627

Ingrediënten

4 personen
Stokbrood
1
Entrecoteof ribeye
600 g
Provolone
100 g
Cheddargemalen
100 g
Uien
2
Olijfolie
Rozemarijn
Eierdooiers
2
Azijn
1 scheutje
Graanmosterd
2 el
Engelse saus
Crispy chili-olie
1 el
Ketchup
3 el
Krokante uitjes
2 el
Arachideolie
0,2 l
Jalapenopeper
1
Rucola
Look
1 teentje

Benodigdheden

Grill

Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden

Instructies

1
Laat de grill heet worden.
2 uien, rozemarijn, 1 teentje Look
2
Snijd de uien in slierten en voeg er wat olijfolie, fijngehakte rozemarijn, geplette look, peper en zout aan toe.
3
Rooster de uien op de teppanyaki.
2 eierdooiers, 2 el graanmosterd, Engelse saus, 1 el crispy chili-olie, 3 el ketchup, 2 el krokante uitjes, 0,2 l arachideolie
4
Doe de dooiers met de mosterd, de Engelse saus, de crispy chili, de ketchup en de krokante uitjes in een maatbeker en mix er de olie bij.
1 jalapenopeper, 1 scheutje azijn
5
Voeg er wat sap van de jalapeños, wat witte wijnazijn en een snuif zout aan toe en mix nog eens.
6
Schep de gebakken uien van de teppanyaki en hou ze warm.
100 g Provolone, 100 g Cheddar (gemalen)
7
Rasp de Provolone bij de cheddar en meng de kaas.
600 g entrecote (of ribeye), olijfolie
8
Snijd het vlees in dunne plakjes en breng ze op smaak met olijfolie, peper en grof zout.
1 stokbrood
9
Snijd het stokbrood in gelijke stukken en snijd de stukken net niet helemaal door zodat de twee helften nog aan elkaar hangen.
10
Besprenkel de broodjes met wat olijfolie.
11
Leg de broodjes op de grill en rooster ze.
12
Bak de reepjes vlees in wat extra olijfolie op de teppanyakiplaat en strooi er flink wat kaas over.
13
Laat de kaas een beetje smelten en leg er dan het broodje bovenop.
14
Schep het vlees en de gesmolten kaas met een spatel in het broodje.
Rucola, 1 jalapenopeper
15
Schep er wat van de gebakken ui, rucola en jalapeños op. Werk af met de pittige saus.
1
Laat de grill heet worden.
2
Snijd de uien in slierten en voeg er wat olijfolie, fijngehakte rozemarijn, geplette look, peper en zout aan toe.

Wat vond je van dit recept?

Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!

Instructies

1
Laat de grill heet worden.
2 uien, rozemarijn, 1 teentje Look
2
Snijd de uien in slierten en voeg er wat olijfolie, fijngehakte rozemarijn, geplette look, peper en zout aan toe.
3
Rooster de uien op de teppanyaki.
2 eierdooiers, 2 el graanmosterd, Engelse saus, 1 el crispy chili-olie, 3 el ketchup, 2 el krokante uitjes, 0,2 l arachideolie
4
Doe de dooiers met de mosterd, de Engelse saus, de crispy chili, de ketchup en de krokante uitjes in een maatbeker en mix er de olie bij.
1 jalapenopeper, 1 scheutje azijn
5
Voeg er wat sap van de jalapeños, wat witte wijnazijn en een snuif zout aan toe en mix nog eens.
6
Schep de gebakken uien van de teppanyaki en hou ze warm.
100 g Provolone, 100 g Cheddar (gemalen)
7
Rasp de Provolone bij de cheddar en meng de kaas.
600 g entrecote (of ribeye), olijfolie
8
Snijd het vlees in dunne plakjes en breng ze op smaak met olijfolie, peper en grof zout.
1 stokbrood
9
Snijd het stokbrood in gelijke stukken en snijd de stukken net niet helemaal door zodat de twee helften nog aan elkaar hangen.
10
Besprenkel de broodjes met wat olijfolie.
11
Leg de broodjes op de grill en rooster ze.
12
Bak de reepjes vlees in wat extra olijfolie op de teppanyakiplaat en strooi er flink wat kaas over.
13
Laat de kaas een beetje smelten en leg er dan het broodje bovenop.
14
Schep het vlees en de gesmolten kaas met een spatel in het broodje.
Rucola, 1 jalapenopeper
15
Schep er wat van de gebakken ui, rucola en jalapeños op. Werk af met de pittige saus.
1
Laat de grill heet worden.
2
Snijd de uien in slierten en voeg er wat olijfolie, fijngehakte rozemarijn, geplette look, peper en zout aan toe.

Wat vond je van dit recept?

Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!

Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden