Tartaarsaus
Tartaarsaus
Vertrek van een verse mayonaise als basis. Van daaruit maak je de echte ‘sauce tartare froide’ in 1, 2, 3.
Tartaarsaus
Tartaarsaus
Vertrek van een verse mayonaise als basis. Van daaruit maak je de echte ‘sauce tartare froide’ in 1, 2, 3.
Ingrediënten
4 personen
Eierenhardgekookt
2
Sjalotten
1
Peterseliegesnipperd
10 g
Bieslookgesnipperd
10 g
Dragongesnipperd
5 g
Zure augurkenop azijn
20 g
Kappertjes
1 el
Mayonaise
100 g
Peper
Zout
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
Tartaarsaus
2 eieren
1
Kook de eieren hard (min. 8 minuten) en laat ze afkoelen in ijskoud water.
1 Sjalotten, 10 g peterselie, 10 g Bieslook, 5 g dragon, 20 g zure augurken, 1 el kappertjes
2
Snij intussen de gepelde sjalot en de verse peterselie, bieslook en dragon in fijne snippers. Hak ook de augurken en de kappertjes in kleine stukjes.
100 g mayonaise
3
Pel en plet de hardgekookte eieren. Roer alle fijne ingrediënten door de mayonaise.
peper, zout
4
Proef en kruid de rijkelijke tartaarsaus met peper en zout.
Wat vond je van dit recept?
Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!Tartaarsaus
2 eieren
1
Kook de eieren hard (min. 8 minuten) en laat ze afkoelen in ijskoud water.
1 Sjalotten, 10 g peterselie, 10 g Bieslook, 5 g dragon, 20 g zure augurken, 1 el kappertjes
2
Snij intussen de gepelde sjalot en de verse peterselie, bieslook en dragon in fijne snippers. Hak ook de augurken en de kappertjes in kleine stukjes.
100 g mayonaise
3
Pel en plet de hardgekookte eieren. Roer alle fijne ingrediënten door de mayonaise.
peper, zout
4
Proef en kruid de rijkelijke tartaarsaus met peper en zout.
Wat vond je van dit recept?
Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
4 personen
25m
Ingrediënten
Eierenhardgekookt
2
Sjalotten
1
Peterseliegesnipperd
10 g
Bieslookgesnipperd
10 g
Dragongesnipperd
5 g
Zure augurkenop azijn
20 g
Kappertjes
1 el
Mayonaise
100 g
Peper
Zout
Tartaarsaus
Vertrek van een verse mayonaise als basis. Van daaruit maak je de echte ‘sauce tartare froide’ in 1, 2, 3.Instructies
Tartaarsaus
2 eieren
1
Kook de eieren hard (min. 8 minuten) en laat ze afkoelen in ijskoud water.
1 Sjalotten, 10 g peterselie, 10 g Bieslook, 5 g dragon, 20 g zure augurken, 1 el kappertjes
2
Snij intussen de gepelde sjalot en de verse peterselie, bieslook en dragon in fijne snippers. Hak ook de augurken en de kappertjes in kleine stukjes.
100 g mayonaise
3
Pel en plet de hardgekookte eieren. Roer alle fijne ingrediënten door de mayonaise.
peper, zout
4
Proef en kruid de rijkelijke tartaarsaus met peper en zout.