Roux
Roux
Roux
Roux
Ingrediënten
4 personen
Boter
30 g
Bloem
40 g
Benodigdheden
Een garde klopper
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
Roux
30 g boter, 40 g bloem
1
Smelt de boter in een kookpot op een matig vuur. Schep de bloem bij de bruisende boter en roer met de garde.
2
Laat het mengsel al roerend een beetje ‘opdrogen’, tot je een heerlijke biscuitgeur ruikt.
Roux
30 g boter, 40 g bloem
1
Smelt de boter in een kookpot op een matig vuur. Schep de bloem bij de bruisende boter en roer met de garde.
2
Laat het mengsel al roerend een beetje ‘opdrogen’, tot je een heerlijke biscuitgeur ruikt.
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
4 personen
5m
Ingrediënten
Boter
30 g
Bloem
40 g
Roux
Dé basis, hét fundament waarop elke witte saus kan bouwen. In twee stappen en klaar!Instructies
Roux
30 g boter, 40 g bloem
1
Smelt de boter in een kookpot op een matig vuur. Schep de bloem bij de bruisende boter en roer met de garde.
2
Laat het mengsel al roerend een beetje ‘opdrogen’, tot je een heerlijke biscuitgeur ruikt.