dako logo
Populaire thema's
Zoeken op
Salsa verde (thumbnail)Salsa verde

Salsa verde

5m
9
-
2.2K
Recepten

Salsa verde

Geef je gerecht wat extra schwung en ritme met deze salsa verde op basis van basilicum en peterselie.
Salsa verde (thumbnail)Salsa verde

Salsa verde

5m
9
-
2.2K
Recepten

Salsa verde

Geef je gerecht wat extra schwung en ritme met deze salsa verde op basis van basilicum en peterselie.
Type gerechtBasisbereiding
Totale tijd5m
Ingrediënten9
Beoordeling-
Aantal likes2.2K

Ingrediënten

4 personen
Bladpeterselie
10 g
Basilicumblaadjes
10 g
Kappertjes
10 g
Zure augurken
10 g
Mosterd
1 el
Olijfolie
2 dl
Citroenen
0,5
Peper
Zout

Benodigdheden

Hakmolen, een hakmolen

Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden

Instructies

Salsa verde

10 g bladpeterselie, 10 g basilicumblaadjes, 10 g kappertjes, 10 g zure augurken, 1 el mosterd
1
Pluk de blaadjes peterselie en basilicum. Doe ze in de hakmolen en voeg de kappertjes, zure augurken en mosterd toe.
TIPHou je van ‘hot’? Hak ook een halve groene chilipeper mee.
2 dl olijfolie, 0,5 citroenen
2
Giet de fijne olijfolie en het sap van de citroen erbij.
3
Mix alles tot een salsa met fijne stukjes, géén puree.
peper, zout
4
Proef en kruid de saus met peper van de molen en wat zout. Voeg wat extra olijfolie toe als de saus te dik is.
1
Pluk de blaadjes peterselie en basilicum. Doe ze in de hakmolen en voeg de kappertjes, zure augurken en mosterd toe.
2
Giet de fijne olijfolie en het sap van de citroen erbij.

Instructies

Salsa verde

10 g bladpeterselie, 10 g basilicumblaadjes, 10 g kappertjes, 10 g zure augurken, 1 el mosterd
1
Pluk de blaadjes peterselie en basilicum. Doe ze in de hakmolen en voeg de kappertjes, zure augurken en mosterd toe.
TIPHou je van ‘hot’? Hak ook een halve groene chilipeper mee.
2 dl olijfolie, 0,5 citroenen
2
Giet de fijne olijfolie en het sap van de citroen erbij.
3
Mix alles tot een salsa met fijne stukjes, géén puree.
peper, zout
4
Proef en kruid de saus met peper van de molen en wat zout. Voeg wat extra olijfolie toe als de saus te dik is.
1
Pluk de blaadjes peterselie en basilicum. Doe ze in de hakmolen en voeg de kappertjes, zure augurken en mosterd toe.
2
Giet de fijne olijfolie en het sap van de citroen erbij.

Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
dako logo
Salsa verde (thumbnail)Salsa verde
4 personen
5m
Ingrediënten
Bladpeterselie
10 g
Basilicumblaadjes
10 g
Kappertjes
10 g
Zure augurken
10 g
Mosterd
1 el
Olijfolie
2 dl
Citroenen
0,5
Peper
Zout

Salsa verde

Geef je gerecht wat extra schwung en ritme met deze salsa verde op basis van basilicum en peterselie.
Instructies

Salsa verde

10 g bladpeterselie, 10 g basilicumblaadjes, 10 g kappertjes, 10 g zure augurken, 1 el mosterd
1
Pluk de blaadjes peterselie en basilicum. Doe ze in de hakmolen en voeg de kappertjes, zure augurken en mosterd toe.
TIPHou je van ‘hot’? Hak ook een halve groene chilipeper mee.
2 dl olijfolie, 0,5 citroenen
2
Giet de fijne olijfolie en het sap van de citroen erbij.
3
Mix alles tot een salsa met fijne stukjes, géén puree.
peper, zout
4
Proef en kruid de saus met peper van de molen en wat zout. Voeg wat extra olijfolie toe als de saus te dik is.