Salsa verde
Salsa verde
Salsa verde
Salsa verde
Ingrediënten
4 personen
Bladpeterselie
10 g
Basilicumblaadjes
10 g
Kappertjes
10 g
Zure augurken
10 g
Mosterd
1 el
Olijfolie
2 dl
Citroenen
0,5
Peper
Zout
Benodigdheden
Hakmolen, een hakmolen
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
Salsa verde
10 g bladpeterselie, 10 g basilicumblaadjes, 10 g kappertjes, 10 g zure augurken, 1 el mosterd
1
Pluk de blaadjes peterselie en basilicum. Doe ze in de hakmolen en voeg de kappertjes, zure augurken en mosterd toe.
TIPHou je van ‘hot’? Hak ook een halve groene chilipeper mee.
2 dl olijfolie, 0,5 citroenen
2
Giet de fijne olijfolie en het sap van de citroen erbij.
3
Mix alles tot een salsa met fijne stukjes, géén puree.
peper, zout
4
Proef en kruid de saus met peper van de molen en wat zout. Voeg wat extra olijfolie toe als de saus te dik is.
Salsa verde
10 g bladpeterselie, 10 g basilicumblaadjes, 10 g kappertjes, 10 g zure augurken, 1 el mosterd
1
Pluk de blaadjes peterselie en basilicum. Doe ze in de hakmolen en voeg de kappertjes, zure augurken en mosterd toe.
TIPHou je van ‘hot’? Hak ook een halve groene chilipeper mee.
2 dl olijfolie, 0,5 citroenen
2
Giet de fijne olijfolie en het sap van de citroen erbij.
3
Mix alles tot een salsa met fijne stukjes, géén puree.
peper, zout
4
Proef en kruid de saus met peper van de molen en wat zout. Voeg wat extra olijfolie toe als de saus te dik is.
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
4 personen
5m
Ingrediënten
Bladpeterselie
10 g
Basilicumblaadjes
10 g
Kappertjes
10 g
Zure augurken
10 g
Mosterd
1 el
Olijfolie
2 dl
Citroenen
0,5
Peper
Zout
Salsa verde
Geef je gerecht wat extra schwung en ritme met deze salsa verde op basis van basilicum en peterselie.Instructies
Salsa verde
10 g bladpeterselie, 10 g basilicumblaadjes, 10 g kappertjes, 10 g zure augurken, 1 el mosterd
1
Pluk de blaadjes peterselie en basilicum. Doe ze in de hakmolen en voeg de kappertjes, zure augurken en mosterd toe.
TIPHou je van ‘hot’? Hak ook een halve groene chilipeper mee.
2 dl olijfolie, 0,5 citroenen
2
Giet de fijne olijfolie en het sap van de citroen erbij.
3
Mix alles tot een salsa met fijne stukjes, géén puree.
peper, zout
4
Proef en kruid de saus met peper van de molen en wat zout. Voeg wat extra olijfolie toe als de saus te dik is.