Broccolistoemp met gebakken cervela en pickles
Broccolistoemp met gebakken cervela en pickles
Aardappelpuree met broccoli, gebakken ui, cervela en pickles.
Broccolistoemp met gebakken cervela en pickles
Broccolistoemp met gebakken cervela en pickles
Aardappelpuree met broccoli, gebakken ui, cervela en pickles.
Ingrediënten
4 personen
Broccoli
1
Krulpeterselie
0,25 bosjes
Loskokende aardappelen
800 g
Look
2 teentjes
Kruidentuiltjevan tijm en laurier
1
Eierdooier
1
Boter
1 klont
Melk
1 scheutje
Nootmuskaat
1 snuifje
Mosterd
1 el
Uien
3
Tijm
1 takje
Cervela's
4
Pickles
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
800 g Loskokende aardappelen, 2 teentjes Look
1
Snijd de aardappelen in grote stukken en kook ze gaar in gezouten water. Laat de look meekoken.
1 broccoli, 1 Kruidentuiltje (van tijm en laurier)
2
Snijd de broccoli in roosjes en hou ze even apart. Snijd de stam in stukken en laat ze meekoken met de aardappelen. Voeg de kruidentuil toe.
3 uien, 1 klont boter, 1 takje tijm
3
Snijd de uien in ringen en bak ze bruin in boter. Kruid met peper en zout en strooi er wat fijngesneden tijm over.
4
Voeg de broccoliroosjes toe aan de aardappelen en laat ze even meekoken.
0,25 bosjes krulpeterselie
5
Snipper de peterselie fijn.
1 klont boter, 1 scheutje melk, 1 eierdooier, 1 el mosterd, 1 snuifje nootmuskaat
6
Giet de aardappelen en broccoli door een zeef en doe ze terug in de pot. Voeg er een eierdooier, een klont boter, wat melk en de mosterd bij. Kruid met nootmuskaat, peper en zout. Ga er met een pureestamper door en voeg er als laatste de peterselie aan toe.
4 cervela's
7
Snijd de cervela’s in schijven en bak ze in boter met wat olie.
pickles
8
Schep wat stoemp op een bord en schep er wat gebakken ui op. Schik de schijven cervela rond de stoemp. Werk af met pickles.
Wat vond je van dit recept?
Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!800 g Loskokende aardappelen, 2 teentjes Look
1
Snijd de aardappelen in grote stukken en kook ze gaar in gezouten water. Laat de look meekoken.
1 broccoli, 1 Kruidentuiltje (van tijm en laurier)
2
Snijd de broccoli in roosjes en hou ze even apart. Snijd de stam in stukken en laat ze meekoken met de aardappelen. Voeg de kruidentuil toe.
3 uien, 1 klont boter, 1 takje tijm
3
Snijd de uien in ringen en bak ze bruin in boter. Kruid met peper en zout en strooi er wat fijngesneden tijm over.
4
Voeg de broccoliroosjes toe aan de aardappelen en laat ze even meekoken.
0,25 bosjes krulpeterselie
5
Snipper de peterselie fijn.
1 klont boter, 1 scheutje melk, 1 eierdooier, 1 el mosterd, 1 snuifje nootmuskaat
6
Giet de aardappelen en broccoli door een zeef en doe ze terug in de pot. Voeg er een eierdooier, een klont boter, wat melk en de mosterd bij. Kruid met nootmuskaat, peper en zout. Ga er met een pureestamper door en voeg er als laatste de peterselie aan toe.
4 cervela's
7
Snijd de cervela’s in schijven en bak ze in boter met wat olie.
pickles
8
Schep wat stoemp op een bord en schep er wat gebakken ui op. Schik de schijven cervela rond de stoemp. Werk af met pickles.
Wat vond je van dit recept?
Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
4 personen
30m
Ingrediënten
Broccoli
1
Krulpeterselie
0,25 bosjes
Loskokende aardappelen
800 g
Look
2 teentjes
Kruidentuiltjevan tijm en laurier
1
Eierdooier
1
Boter
1 klont
Melk
1 scheutje
Nootmuskaat
1 snuifje
Mosterd
1 el
Uien
3
Tijm
1 takje
Cervela's
4
Pickles
Broccolistoemp met gebakken cervela en pickles
Aardappelpuree met broccoli, gebakken ui, cervela en pickles.Instructies
800 g Loskokende aardappelen, 2 teentjes Look
1
Snijd de aardappelen in grote stukken en kook ze gaar in gezouten water. Laat de look meekoken.
1 broccoli, 1 Kruidentuiltje (van tijm en laurier)
2
Snijd de broccoli in roosjes en hou ze even apart. Snijd de stam in stukken en laat ze meekoken met de aardappelen. Voeg de kruidentuil toe.
3 uien, 1 klont boter, 1 takje tijm
3
Snijd de uien in ringen en bak ze bruin in boter. Kruid met peper en zout en strooi er wat fijngesneden tijm over.
4
Voeg de broccoliroosjes toe aan de aardappelen en laat ze even meekoken.
0,25 bosjes krulpeterselie
5
Snipper de peterselie fijn.
1 klont boter, 1 scheutje melk, 1 eierdooier, 1 el mosterd, 1 snuifje nootmuskaat
6
Giet de aardappelen en broccoli door een zeef en doe ze terug in de pot. Voeg er een eierdooier, een klont boter, wat melk en de mosterd bij. Kruid met nootmuskaat, peper en zout. Ga er met een pureestamper door en voeg er als laatste de peterselie aan toe.
4 cervela's
7
Snijd de cervela’s in schijven en bak ze in boter met wat olie.
pickles
8
Schep wat stoemp op een bord en schep er wat gebakken ui op. Schik de schijven cervela rond de stoemp. Werk af met pickles.