Liaison
Liaison
Liaison is een mengsel van eigeel en room dat zorgt voor een romige, zachte binding. Het is een klassieke techniek die voor een culinaire toets zorgt in je soep.
Liaison
Liaison
Liaison is een mengsel van eigeel en room dat zorgt voor een romige, zachte binding. Het is een klassieke techniek die voor een culinaire toets zorgt in je soep.
Liaison
2 eierdooiers, 0,2 l Room
1
Giet de room samen met de eigelen samen in een pot.
2
Roer het mengsel los.
3
Voeg de liaison toe bij de soep die je maakt. Let op: Wacht tot je soep bijna klaar is en niet meer kookt voor je de liaison toevoegt. Als de soep op dat moment wel nog kookt, gaat het eigeel stollen en je soep schiften.
Wat vond je van dit recept?
Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!Liaison
2 eierdooiers, 0,2 l Room
1
Giet de room samen met de eigelen samen in een pot.
2
Roer het mengsel los.
3
Voeg de liaison toe bij de soep die je maakt. Let op: Wacht tot je soep bijna klaar is en niet meer kookt voor je de liaison toevoegt. Als de soep op dat moment wel nog kookt, gaat het eigeel stollen en je soep schiften.
Wat vond je van dit recept?
Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
4 personen
1m
Ingrediënten
Eierdooiers
2
Room
0,2 l
Liaison
Liaison is een mengsel van eigeel en room dat zorgt voor een romige, zachte binding. Het is een klassieke techniek die voor een culinaire toets zorgt in je soep.Instructies
Liaison
2 eierdooiers, 0,2 l Room
1
Giet de room samen met de eigelen samen in een pot.
2
Roer het mengsel los.
3
Voeg de liaison toe bij de soep die je maakt. Let op: Wacht tot je soep bijna klaar is en niet meer kookt voor je de liaison toevoegt. Als de soep op dat moment wel nog kookt, gaat het eigeel stollen en je soep schiften.