Roux
Roux
Dé basis, hét fundament waarop elke witte saus kan bouwen. In twee stappen en klaar!
Roux
Roux
Dé basis, hét fundament waarop elke witte saus kan bouwen. In twee stappen en klaar!
Ingrediënten
4 personen
Boter
30 g
Bloem
40 g
Benodigdheden
Een garde klopper
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
Roux
30 g boter, 40 g bloem
1
Smelt de boter in een kookpot op een matig vuur. Schep de bloem bij de bruisende boter en roer met de garde.
2
Laat het mengsel al roerend een beetje ‘opdrogen’, tot je een heerlijke biscuitgeur ruikt.
Wat vond je van dit recept?
Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!Roux
30 g boter, 40 g bloem
1
Smelt de boter in een kookpot op een matig vuur. Schep de bloem bij de bruisende boter en roer met de garde.
2
Laat het mengsel al roerend een beetje ‘opdrogen’, tot je een heerlijke biscuitgeur ruikt.
Wat vond je van dit recept?
Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
4 personen
5m
Ingrediënten
Boter
30 g
Bloem
40 g
Roux
Dé basis, hét fundament waarop elke witte saus kan bouwen. In twee stappen en klaar!Instructies
Roux
30 g boter, 40 g bloem
1
Smelt de boter in een kookpot op een matig vuur. Schep de bloem bij de bruisende boter en roer met de garde.
2
Laat het mengsel al roerend een beetje ‘opdrogen’, tot je een heerlijke biscuitgeur ruikt.