Croque met gehakt, Belgische pickles en groene kruiden
Croque met gehakt, Belgische pickles en groene kruiden
Croque met gehakt, Belgische pickles en groene kruiden
Croque met gehakt, Belgische pickles en groene kruiden
Ingrediënten
4 personen
Klein volkoren tijgerbrood - €0,99brood
16 sneetjes
Varkensgehakt
800 g
Belgische pickels
8 el
Bieslook
Krulpeterselie (vers)
1 bosje
Sjalotten
2
Bakboter
Peper
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
1
Bak het varkensgehakt rul in een bakpan met weinig vetstof. Kruid met peper.
2
Besmeer 8 sneden brood met de Belgische pickles en doe hierop het gebakken varkensgehakt.
3
Snipper de bieslook en peterselie fijn.
4
Beleg met de gesnipperde sjalot, bieslook en peterselie. Leg er vervolgens telkens een sneetje brood bovenop.
5
Bak in een voorverwarmde oven op 180° gedurende 10 minuten of bak ze krokant in een croque monsieur toestel.
1
Bak het varkensgehakt rul in een bakpan met weinig vetstof. Kruid met peper.
2
Besmeer 8 sneden brood met de Belgische pickles en doe hierop het gebakken varkensgehakt.
3
Snipper de bieslook en peterselie fijn.
4
Beleg met de gesnipperde sjalot, bieslook en peterselie. Leg er vervolgens telkens een sneetje brood bovenop.
5
Bak in een voorverwarmde oven op 180° gedurende 10 minuten of bak ze krokant in een croque monsieur toestel.
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
4 personen
25m
Ingrediënten
Varkensgehakt
800 g
Klein volkoren tijgerbrood - €0,99brood
16 sneetjes
Belgische pickels
8 el
Bieslook
Krulpeterselie (vers)
1 bosje
Sjalotten
2
Bakboter
Peper
Croque met gehakt, Belgische pickles en groene kruiden
Een zelfgemaakte croque, dat smaakt! Combineer varkensgehakt met Belgische pickles voor een lekkere lunch of snack.Instructies
1
Bak het varkensgehakt rul in een bakpan met weinig vetstof. Kruid met peper.
2
Besmeer 8 sneden brood met de Belgische pickles en doe hierop het gebakken varkensgehakt.
3
Snipper de bieslook en peterselie fijn.
4
Beleg met de gesnipperde sjalot, bieslook en peterselie. Leg er vervolgens telkens een sneetje brood bovenop.
5
Bak in een voorverwarmde oven op 180° gedurende 10 minuten of bak ze krokant in een croque monsieur toestel.