dako logo
Populaire thema's
Zoeken op
Gevulde champignons met gehakt, paprika en zonnebloempitten (thumbnail)Gevulde champignons met gehakt, paprika en zonnebloempitten

Gevulde champignons met gehakt, paprika en zonnebloempitten

35m
0
-
5.5K
Recepten

Gevulde champignons met gehakt, paprika en zonnebloempitten

Gevulde champignons zijn een culinaire hoogvlieger. Wij kiezen voor een vulling met gehakt, paprika, zonnebloempitten en geraspte kaas.
Gevulde champignons met gehakt, paprika en zonnebloempitten (thumbnail)Gevulde champignons met gehakt, paprika en zonnebloempitten

Gevulde champignons met gehakt, paprika en zonnebloempitten

35m
0
-
5.5K
Recepten

Gevulde champignons met gehakt, paprika en zonnebloempitten

Gevulde champignons zijn een culinaire hoogvlieger. Wij kiezen voor een vulling met gehakt, paprika, zonnebloempitten en geraspte kaas.
Type gerechtVoorgerecht
Totale tijd35m
Ingrediënten0
Beoordeling-
Aantal likes5.5K

Ingrediënten

4 personen
Champignons
12
Gemengd gehakt
350 g
Puntpaprika
1
Zonnebloempitten
2 el
Look
1 teentje
Peper
Zout
Geraspte kaas
100 g
Cayennepeper
0,5 tl
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden

Instructies

1
Verwarm de oven voor op 180°C.
2
Verwijder de steeltjes van de champignons.
3
Verwijder de steel en zaadlijsten van de paprika en snijd de paprika in kleine blokjes.
4
Rooster de zonnebloempitjes in een pannetje.
5
Meng het gehakt met de stukjes paprika, zonnebloempitten, geperste knoflook, cayennepeper en ¾ van de kaas. Kruid nog met peper en zout.
6
Vul de champignons royaal met de gehaktvulling.
7
Leg ze in een ovenschaal en strooi er nog wat kaas bovenop. Plaats gedurende 25-30 minuten in de oven, of tot de champignons mooi gebakken zijn.
1
Verwarm de oven voor op 180°C.
2
Verwijder de steeltjes van de champignons.

Instructies

1
Verwarm de oven voor op 180°C.
2
Verwijder de steeltjes van de champignons.
3
Verwijder de steel en zaadlijsten van de paprika en snijd de paprika in kleine blokjes.
4
Rooster de zonnebloempitjes in een pannetje.
5
Meng het gehakt met de stukjes paprika, zonnebloempitten, geperste knoflook, cayennepeper en ¾ van de kaas. Kruid nog met peper en zout.
6
Vul de champignons royaal met de gehaktvulling.
7
Leg ze in een ovenschaal en strooi er nog wat kaas bovenop. Plaats gedurende 25-30 minuten in de oven, of tot de champignons mooi gebakken zijn.
1
Verwarm de oven voor op 180°C.
2
Verwijder de steeltjes van de champignons.

Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
dako logo
Gevulde champignons met gehakt, paprika en zonnebloempitten (thumbnail)Gevulde champignons met gehakt, paprika en zonnebloempitten
4 personen
35m
Ingrediënten
Champignons
12
Gemengd gehakt
350 g
Puntpaprika
1
Zonnebloempitten
2 el
Look
1 teentje
Peper
Zout
Geraspte kaas
100 g
Cayennepeper
0,5 tl

Gevulde champignons met gehakt, paprika en zonnebloempitten

Gevulde champignons zijn een culinaire hoogvlieger. Wij kiezen voor een vulling met gehakt, paprika, zonnebloempitten en geraspte kaas.
Instructies
1
Verwarm de oven voor op 180°C.
2
Verwijder de steeltjes van de champignons.
3
Verwijder de steel en zaadlijsten van de paprika en snijd de paprika in kleine blokjes.
4
Rooster de zonnebloempitjes in een pannetje.
5
Meng het gehakt met de stukjes paprika, zonnebloempitten, geperste knoflook, cayennepeper en ¾ van de kaas. Kruid nog met peper en zout.
6
Vul de champignons royaal met de gehaktvulling.
7
Leg ze in een ovenschaal en strooi er nog wat kaas bovenop. Plaats gedurende 25-30 minuten in de oven, of tot de champignons mooi gebakken zijn.