Gevulde champignons met gehakt, paprika en zonnebloempitten
Gevulde champignons met gehakt, paprika en zonnebloempitten
Gevulde champignons met gehakt, paprika en zonnebloempitten
Gevulde champignons met gehakt, paprika en zonnebloempitten
Ingrediënten
4 personen
Champignons
12
Gemengd gehakt
350 g
Puntpaprika
1
Zonnebloempitten
2 el
Look
1 teentje
Peper
Zout
Geraspte kaas
100 g
Cayennepeper
0,5 tl
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
1
Verwarm de oven voor op 180°C.
2
Verwijder de steeltjes van de champignons.
3
Verwijder de steel en zaadlijsten van de paprika en snijd de paprika in kleine blokjes.
4
Rooster de zonnebloempitjes in een pannetje.
5
Meng het gehakt met de stukjes paprika, zonnebloempitten, geperste knoflook, cayennepeper en ¾ van de kaas. Kruid nog met peper en zout.
6
Vul de champignons royaal met de gehaktvulling.
7
Leg ze in een ovenschaal en strooi er nog wat kaas bovenop. Plaats gedurende 25-30 minuten in de oven, of tot de champignons mooi gebakken zijn.
1
Verwarm de oven voor op 180°C.
2
Verwijder de steeltjes van de champignons.
3
Verwijder de steel en zaadlijsten van de paprika en snijd de paprika in kleine blokjes.
4
Rooster de zonnebloempitjes in een pannetje.
5
Meng het gehakt met de stukjes paprika, zonnebloempitten, geperste knoflook, cayennepeper en ¾ van de kaas. Kruid nog met peper en zout.
6
Vul de champignons royaal met de gehaktvulling.
7
Leg ze in een ovenschaal en strooi er nog wat kaas bovenop. Plaats gedurende 25-30 minuten in de oven, of tot de champignons mooi gebakken zijn.
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
4 personen
35m
Ingrediënten
Champignons
12
Gemengd gehakt
350 g
Puntpaprika
1
Zonnebloempitten
2 el
Look
1 teentje
Peper
Zout
Geraspte kaas
100 g
Cayennepeper
0,5 tl
Gevulde champignons met gehakt, paprika en zonnebloempitten
Gevulde champignons zijn een culinaire hoogvlieger. Wij kiezen voor een vulling met gehakt, paprika, zonnebloempitten en geraspte kaas.Instructies
1
Verwarm de oven voor op 180°C.
2
Verwijder de steeltjes van de champignons.
3
Verwijder de steel en zaadlijsten van de paprika en snijd de paprika in kleine blokjes.
4
Rooster de zonnebloempitjes in een pannetje.
5
Meng het gehakt met de stukjes paprika, zonnebloempitten, geperste knoflook, cayennepeper en ¾ van de kaas. Kruid nog met peper en zout.
6
Vul de champignons royaal met de gehaktvulling.
7
Leg ze in een ovenschaal en strooi er nog wat kaas bovenop. Plaats gedurende 25-30 minuten in de oven, of tot de champignons mooi gebakken zijn.