dako logo
Populaire thema's
Zoeken op
Gevulde omelet met pad thai en scampi's (thumbnail)Gevulde omelet met pad thai en scampi's

Gevulde omelet met pad thai en scampi's

40m
16
94%
16K
Recepten

Gevulde omelet met pad thai en scampi's

Een smeuïge, gevulde omelet met de volle smaken van pad thai en gebakken scampi. Klaar in een handomdraai en overheerlijk!
Gevulde omelet met pad thai en scampi's (thumbnail)Gevulde omelet met pad thai en scampi's

Gevulde omelet met pad thai en scampi's

40m
16
94%
16K
Recepten

Gevulde omelet met pad thai en scampi's

Een smeuïge, gevulde omelet met de volle smaken van pad thai en gebakken scampi. Klaar in een handomdraai en overheerlijk!
Type gerechtHoofdgerecht
Totale tijd40m
Ingrediënten16
Beoordeling94%
Aantal likes16K

Ingrediënten

4 personen
Olijfolie
3 scheutjes
Pinda'sgeroosterd
100 g
Zout
1 snuifje
Scampi
400 g
Lente-ui
1 bosje
Eieren
6
Vissaus
4 el
Sriracha
1 el
Eiernoedels
200 g
Tamarinde pasta
2 el
Sojasaus
4 el
Ajuinen
2
Look
2 teentjes
Gember
30 g
Chiliflakes
2 tl
Sojascheuten
150 g

Benodigdheden

Wokpan, keukentang, keukenpapier, rasp

Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden

Instructies

1 scheutje olijfolie, 100 g pinda's, 1 snuifje zout
1
Laat een scheut olie heet worden in een wok, rooster de pinda’s goudbruin en voeg een snuif zout toe. Laat de pinda’s uitlekken op een vel keukenpapier.
1 scheutje olijfolie, 400 g scampi
2
Doe opnieuw een scheut olie in de wok en bak de pantsers van de scampi’s. Schep de pantsers eruit en doe ze weg. Laat de olie in de wokpan.
3
Bak de scampi’s kort in de olie. Schep de scampi’s op een apart bord en laat opnieuw de olie in de wokpan voor later.
1 scheutje olijfolie, 1 bosje lente-ui
4
Verwarm olie in een andere pan. Snijd de lente-ui in grote stukken en stoof ze aan met een scheut water. Schep ze eruit en hou even apart.
6 eieren, 1 el Vissaus, 1 el sriracha
5
Kluts de eieren in een grote kom en klop ze los met wat vissaus en een scheut sriracha. Bak in dezelfde pan een dunne omelet per persoon. Leg ze even apart op een bord.
200 g eiernoedels
6
Kook intussen de noedels gaar zoals aangegeven op de verpakking.
2 el Tamarinde pasta, 3 el Vissaus, 4 el sojasaus
7
Meng de tamarindepasta met de vissaus en sojasaus in een kom.
2 ajuinen, 2 teentjes Look, 30 g gember, 2 tl chiliflakes, 150 g Sojascheuten
8
Pel de ajuin en de look en schil de gember. Snijd de ajuin in reepjes en doe het in de wokpan. Rasp er de gember en de look bij. Voeg vervolgens de chiliflakes, de sojascheuten, de scampi’s en de gestoofde lente-ui toe. Laat even meebakken. Meng de gare noedels eronder en giet het tamarindesausje erbij.
9
Leg een omelet op een bord en vul ze met de noedels, de gebakken groenten en de scampi’s. Verdeel er wat van de pindanootjes over. Plooi de omelet toe en serveer.
1
Laat een scheut olie heet worden in een wok, rooster de pinda’s goudbruin en voeg een snuif zout toe. Laat de pinda’s uitlekken op een vel keukenpapier.
2
Doe opnieuw een scheut olie in de wok en bak de pantsers van de scampi’s. Schep de pantsers eruit en doe ze weg. Laat de olie in de wokpan.

Instructies

1 scheutje olijfolie, 100 g pinda's, 1 snuifje zout
1
Laat een scheut olie heet worden in een wok, rooster de pinda’s goudbruin en voeg een snuif zout toe. Laat de pinda’s uitlekken op een vel keukenpapier.
1 scheutje olijfolie, 400 g scampi
2
Doe opnieuw een scheut olie in de wok en bak de pantsers van de scampi’s. Schep de pantsers eruit en doe ze weg. Laat de olie in de wokpan.
3
Bak de scampi’s kort in de olie. Schep de scampi’s op een apart bord en laat opnieuw de olie in de wokpan voor later.
1 scheutje olijfolie, 1 bosje lente-ui
4
Verwarm olie in een andere pan. Snijd de lente-ui in grote stukken en stoof ze aan met een scheut water. Schep ze eruit en hou even apart.
6 eieren, 1 el Vissaus, 1 el sriracha
5
Kluts de eieren in een grote kom en klop ze los met wat vissaus en een scheut sriracha. Bak in dezelfde pan een dunne omelet per persoon. Leg ze even apart op een bord.
200 g eiernoedels
6
Kook intussen de noedels gaar zoals aangegeven op de verpakking.
2 el Tamarinde pasta, 3 el Vissaus, 4 el sojasaus
7
Meng de tamarindepasta met de vissaus en sojasaus in een kom.
2 ajuinen, 2 teentjes Look, 30 g gember, 2 tl chiliflakes, 150 g Sojascheuten
8
Pel de ajuin en de look en schil de gember. Snijd de ajuin in reepjes en doe het in de wokpan. Rasp er de gember en de look bij. Voeg vervolgens de chiliflakes, de sojascheuten, de scampi’s en de gestoofde lente-ui toe. Laat even meebakken. Meng de gare noedels eronder en giet het tamarindesausje erbij.
9
Leg een omelet op een bord en vul ze met de noedels, de gebakken groenten en de scampi’s. Verdeel er wat van de pindanootjes over. Plooi de omelet toe en serveer.
1
Laat een scheut olie heet worden in een wok, rooster de pinda’s goudbruin en voeg een snuif zout toe. Laat de pinda’s uitlekken op een vel keukenpapier.
2
Doe opnieuw een scheut olie in de wok en bak de pantsers van de scampi’s. Schep de pantsers eruit en doe ze weg. Laat de olie in de wokpan.

Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
dako logo
Gevulde omelet met pad thai en scampi's (thumbnail)Gevulde omelet met pad thai en scampi's
4 personen
40m
Ingrediënten
Olijfolie
3 scheutjes
Pinda'sgeroosterd
100 g
Zout
1 snuifje
Scampi
400 g
Lente-ui
1 bosje
Eieren
6
Vissaus
4 el
Sriracha
1 el
Eiernoedels
200 g
Tamarinde pasta
2 el
Sojasaus
4 el
Ajuinen
2
Look
2 teentjes
Gember
30 g
Chiliflakes
2 tl
Sojascheuten
150 g

Gevulde omelet met pad thai en scampi's

Een smeuïge, gevulde omelet met de volle smaken van pad thai en gebakken scampi. Klaar in een handomdraai en overheerlijk!
Instructies
1 scheutje olijfolie, 100 g pinda's, 1 snuifje zout
1
Laat een scheut olie heet worden in een wok, rooster de pinda’s goudbruin en voeg een snuif zout toe. Laat de pinda’s uitlekken op een vel keukenpapier.
1 scheutje olijfolie, 400 g scampi
2
Doe opnieuw een scheut olie in de wok en bak de pantsers van de scampi’s. Schep de pantsers eruit en doe ze weg. Laat de olie in de wokpan.
3
Bak de scampi’s kort in de olie. Schep de scampi’s op een apart bord en laat opnieuw de olie in de wokpan voor later.
1 scheutje olijfolie, 1 bosje lente-ui
4
Verwarm olie in een andere pan. Snijd de lente-ui in grote stukken en stoof ze aan met een scheut water. Schep ze eruit en hou even apart.
6 eieren, 1 el Vissaus, 1 el sriracha
5
Kluts de eieren in een grote kom en klop ze los met wat vissaus en een scheut sriracha. Bak in dezelfde pan een dunne omelet per persoon. Leg ze even apart op een bord.
200 g eiernoedels
6
Kook intussen de noedels gaar zoals aangegeven op de verpakking.
2 el Tamarinde pasta, 3 el Vissaus, 4 el sojasaus
7
Meng de tamarindepasta met de vissaus en sojasaus in een kom.
2 ajuinen, 2 teentjes Look, 30 g gember, 2 tl chiliflakes, 150 g Sojascheuten
8
Pel de ajuin en de look en schil de gember. Snijd de ajuin in reepjes en doe het in de wokpan. Rasp er de gember en de look bij. Voeg vervolgens de chiliflakes, de sojascheuten, de scampi’s en de gestoofde lente-ui toe. Laat even meebakken. Meng de gare noedels eronder en giet het tamarindesausje erbij.
9
Leg een omelet op een bord en vul ze met de noedels, de gebakken groenten en de scampi’s. Verdeel er wat van de pindanootjes over. Plooi de omelet toe en serveer.