Gevulde champignons met gehakt, paprika en zonnebloempitten
Gevulde champignons met gehakt, paprika en zonnebloempitten
Gevulde champignons zijn een culinaire hoogvlieger. Wij kiezen voor een vulling met gehakt, paprika, zonnebloempitten en geraspte kaas.
Gevulde champignons met gehakt, paprika en zonnebloempitten
Gevulde champignons met gehakt, paprika en zonnebloempitten
Gevulde champignons zijn een culinaire hoogvlieger. Wij kiezen voor een vulling met gehakt, paprika, zonnebloempitten en geraspte kaas.
Ingrediënten
4 personen
Champignons
12
Gemengd gehakt
350 g
Puntpaprika
1
Zonnebloempitten
2 el
Look
1 teentje
Peper
Zout
Geraspte kaas
100 g
Cayennepeper
0,5 tl
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
1
Verwarm de oven voor op 180°C.
2
Verwijder de steeltjes van de champignons.
3
Verwijder de steel en zaadlijsten van de paprika en snijd de paprika in kleine blokjes.
4
Rooster de zonnebloempitjes in een pannetje.
5
Meng het gehakt met de stukjes paprika, zonnebloempitten, geperste knoflook, cayennepeper en ¾ van de kaas. Kruid nog met peper en zout.
6
Vul de champignons royaal met de gehaktvulling.
7
Leg ze in een ovenschaal en strooi er nog wat kaas bovenop. Plaats gedurende 25-30 minuten in de oven, of tot de champignons mooi gebakken zijn.
Wat vond je van dit recept?
Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!1
Verwarm de oven voor op 180°C.
2
Verwijder de steeltjes van de champignons.
3
Verwijder de steel en zaadlijsten van de paprika en snijd de paprika in kleine blokjes.
4
Rooster de zonnebloempitjes in een pannetje.
5
Meng het gehakt met de stukjes paprika, zonnebloempitten, geperste knoflook, cayennepeper en ¾ van de kaas. Kruid nog met peper en zout.
6
Vul de champignons royaal met de gehaktvulling.
7
Leg ze in een ovenschaal en strooi er nog wat kaas bovenop. Plaats gedurende 25-30 minuten in de oven, of tot de champignons mooi gebakken zijn.
Wat vond je van dit recept?
Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
4 personen
35m
Ingrediënten
Champignons
12
Gemengd gehakt
350 g
Puntpaprika
1
Zonnebloempitten
2 el
Look
1 teentje
Peper
Zout
Geraspte kaas
100 g
Cayennepeper
0,5 tl
Gevulde champignons met gehakt, paprika en zonnebloempitten
Gevulde champignons zijn een culinaire hoogvlieger. Wij kiezen voor een vulling met gehakt, paprika, zonnebloempitten en geraspte kaas.Instructies
1
Verwarm de oven voor op 180°C.
2
Verwijder de steeltjes van de champignons.
3
Verwijder de steel en zaadlijsten van de paprika en snijd de paprika in kleine blokjes.
4
Rooster de zonnebloempitjes in een pannetje.
5
Meng het gehakt met de stukjes paprika, zonnebloempitten, geperste knoflook, cayennepeper en ¾ van de kaas. Kruid nog met peper en zout.
6
Vul de champignons royaal met de gehaktvulling.
7
Leg ze in een ovenschaal en strooi er nog wat kaas bovenop. Plaats gedurende 25-30 minuten in de oven, of tot de champignons mooi gebakken zijn.