Gevulde champignons met gehakt, paprika en zonnebloempitten

Gevulde champignons met gehakt, paprika en zonnebloempitten

35m
0
100%
16.5K
Recepten

Gevulde champignons met gehakt, paprika en zonnebloempitten

Gevulde champignons zijn een culinaire hoogvlieger. Wij kiezen voor een vulling met gehakt, paprika, zonnebloempitten en geraspte kaas.
Gevulde champignons met gehakt, paprika en zonnebloempitten

Gevulde champignons met gehakt, paprika en zonnebloempitten

35m
0
100%
16.5K
Recepten

Gevulde champignons met gehakt, paprika en zonnebloempitten

Gevulde champignons zijn een culinaire hoogvlieger. Wij kiezen voor een vulling met gehakt, paprika, zonnebloempitten en geraspte kaas.
Type gerechtVoorgerecht
Totale tijd35m
Ingrediënten0
Beoordeling100%
Aantal likes16.5K

Ingrediënten

4 personen
Gemengd gehakt
350 g
Champignons
12
Puntpaprika
1
Zonnebloempitten
2 el
Look
1 teentje
Peper
Zout
Geraspte kaas
100 g
Cayennepeper
0,5 tl
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden

Instructies

1
Verwarm de oven voor op 180°C.
2
Verwijder de steeltjes van de champignons.
3
Verwijder de steel en zaadlijsten van de paprika en snijd de paprika in kleine blokjes.
4
Rooster de zonnebloempitjes in een pannetje.
5
Meng het gehakt met de stukjes paprika, zonnebloempitten, geperste knoflook, cayennepeper en ¾ van de kaas. Kruid nog met peper en zout.
6
Vul de champignons royaal met de gehaktvulling.
7
Leg ze in een ovenschaal en strooi er nog wat kaas bovenop. Plaats gedurende 25-30 minuten in de oven, of tot de champignons mooi gebakken zijn.
1
Verwarm de oven voor op 180°C.
2
Verwijder de steeltjes van de champignons.

Wat vond je van dit recept?

Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!

Instructies

1
Verwarm de oven voor op 180°C.
2
Verwijder de steeltjes van de champignons.
3
Verwijder de steel en zaadlijsten van de paprika en snijd de paprika in kleine blokjes.
4
Rooster de zonnebloempitjes in een pannetje.
5
Meng het gehakt met de stukjes paprika, zonnebloempitten, geperste knoflook, cayennepeper en ¾ van de kaas. Kruid nog met peper en zout.
6
Vul de champignons royaal met de gehaktvulling.
7
Leg ze in een ovenschaal en strooi er nog wat kaas bovenop. Plaats gedurende 25-30 minuten in de oven, of tot de champignons mooi gebakken zijn.
1
Verwarm de oven voor op 180°C.
2
Verwijder de steeltjes van de champignons.

Wat vond je van dit recept?

Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!

Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden